Bebelusi de iulie-august 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumim,Lia ... Cred ca o sa apelez si io pina la urma la o asemenea sita ... ca m-am plictisit de tifon ! Plus ca am consumat un kil deja ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cind vine vorba de fructe, io sint vea mai fericita cind ii dau para, ca lasa o gramada de zeama numa dupa ce o dau o data pe razatoare ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

io si morcovu tot prin aia l-am stors, e ffff buna, se sterilizeaza, e mare cat sa incapa pulpa de la un ditamai maru

Mergi la inceput

cu asa sita ieftina si fina, usor de spalat si manevrat, storsul pulpei de fructe si legume devine o placere

m-a capiat asta micu, numa catarat pe mine vrea sa stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Lia, sa-ti raspund:

1. Cum sa nu, si pastaile de mazare se pot fierbe si se pot manca. Eu am o punga congelata cu un mix de legume (morcovi, pastai de mazare si porumb) si din alea ii tot pun cateva. Legumele pe care le gasesc acum in piata sau la aprozar i le pun proaspete (morcovi, patrunjel, dovlecel ardei). Cu amestecul asta de legume, piure are in sfarsit un gust cat de cat acceptabil.

2. Nu le fac in blender ci am aparat din acela care nu stiu cum se numeste, o chestie mai lunga cu un cutitas in varf care se invarte. Apas de cateva ori pe buton si legumele sunt maruntite de tot.

3. Tudor papa bine cu lingurita acum, dar eu deja ii dau de o luna jumate cu ea, asa ca are antrenament. Pot sa zic ca abia dupa vreo doua saptamani a invatat ca lumea sa manace cu lingurita, incat sa nu mai dea jumatate pe jos.

Roxi, n-am mai intrat in WE, ca am fost tot plecati. In timpul saptamanii am timp, ca sunt tot singura cu bebe (tati e workoholic), dar in we stam impreuna, mai iesim, si trece asa de repede.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzule bravo mama ca disteapta esti! uite ca numa gindisem sa pun mix de legume....hehe, sa traiesti, de maine fac si eu asa!
Marina mama unde esti???? e bine Mitzu cel mic???? cum te descurci la munci? dar piticii cu bona, i-au scos deja peri albi?

Mergi la inceput

Mitzura, scuze, chiar n-am stiut...mix-ul ala de legume se cumpara sau l-ai pregatit tu?

Ai inceput cu asa multe legume deodata sau ai inceput numai cu morcov si pastarnac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hop si io!

Fetili nu ma dati disparuta. Am inceput lucrul, asa ca o sa intru mai rar. Mey, m-am emotionat toata azi: m-au asteptat la munca cu trandafiri rosii... Si io am frecat menta fro 5 ore Am dat disparut si bobul de neuron pe care credeam ca il am... Il declar pierdut. Gasitorului recompensa!

Cori, la mine e situatia prietenului tau, adica io is la job si tati sta acasa cu Vic, dar a primit numa vorbe de lauda de la toti...

Mitzule si io ii dau lui Vic piure de legume, multiple legume, pentru ca individual nu le-a primit bine deloc, dar combinate sunt yami-yami...

Va pupu!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Lia, se gaseste in orice supermarket, eu am luat de la Metro, plus ca au multe feluri de mix-uri il alegi pe care il vrei. Eu l-am cumparat pentru noi, ca eu gatest mult legume la aburi ca garnitura.

Initial am inceput numai cu morcovul si patrunjel, dar ti-am zis ca nu mi-a mers, adica nu i-a placut deloc, pentru ca n-avea gust. Si atunci ca sa il fac mai gustos, i-am pus tot felul de legume. Intamplator aveam in casa amestecul congelat de care iti vorbeam si am pus din ala, plus ce mai aveam pe acolo. Si uite ca i-a placut.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

am citit ca bebelusii vostri maninca mincare solida de la 3 luni.
eu va citesc aproape in fiecare zi si legat de mincare, am o mare nedumerire, sper sa ma poata lamuri cineva.
am inceput si eu sa-i dau mincare solida, adica cereale de orez cu mar, supa de morcov cu cartof si cite 3 lingurite de suc de portocale pe linga lapte matern, deci cite un fel intr-o zi.. vreau sa spun ca al meu copilas nu mai vrea sa bea lapte si sunt foarte suparata, de citeva zile i-am scos complet totul si incerc sa-i dau doar lapte si nu prea vrea. poate am facut ceva gresit!
Va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti ce sa-i fac sa-l determin sa manince de la mine? am uitat sa spun ca inainte bea mult lapte de la mine si ca se dezvolta foarte frumos, acum mi-e frica sa nu slabeasca.

Va multumesc din suflet.

Catinca si Stefanel de aproape 4 luni

Mergi la inceput