Bebelusi de iulie-august 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara, gagici !
La multi ani CATRINEI !!!
Noi rapotam una bucata bebica super maraita ... pentru ca i-am tras manusi pe dejte; e groaznica, face ca un drogat sau ca un catel ... si i-am si bagat suzeta pe gat. Daca face scandal, fac si eu urat, ca`s portnita rau
In rest ... e antisociala, nesociabila, salbatica. De cate ori vine cineva la noi, indiferent ca vine a 100-a oara, incepe sa urleee si sa planga cu lacrimi de crocodil. Este ingrozitoare. Nu va zic daca mergem la cineva noi. Oare mai sunt si altii ca noi ??? Si cand ma gandesc ca pana la aprox 3 luni ii si placea sa se uite la lume noua, acum refuza total orice apropiere. Oare se va schimba ??? Sunt tare suparata ... daca ramane asa ... nu este motiv sa fie asa pentru ca nimeni nu a luat-o in brate sa o giugiuleasca sau sa se joace dur cu ea, nici un strain nu a pupacito (m-am opus eu) si alta data zambea si povestea tuturor cate si mai cate. Acum nimic ...

Va doresc o seara placuta !!!

Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Lia, uite cum am facut eu solutia minune: una bucata de sticla spirt de 250 din care am varsat cam un sfert (la ochi, sa pot agita), una bucata ulei de menta dib care am pus in sticla de spirt cam trei sferturi (tot la ochi), 10 aspirine pisate si multa, fff multa incredere. Se agita si asta-i tot. Eu am lasat-o la macerat 2 zile. cica ar trebui mai mult, dar nu am mai avut rabdare.

Spor si sanatate maxima!

Maria si BB cu ochi albastri(26.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna dimineata! Ati fost la vot? Ce se mai aude? Avem sanse sa iasa Basescu?
Roxi, mi-a mai facut ieri kk pt a 3-a oara tot asa urat mirositor si verzuliu. Daca si azi tot asa e , o sa dau un telefon la medic sa intreb.
Monica, cred ca trebuie sa imi notez de acum pe hartie sa fac seara laptic la copil, in asa hal am ajuns. Nik nu mai tin minte, of, of , vremuri grele.
papa, trimis.

Ieri am impliniti 3 ani de la prima intalnire cu tati. Si asa ca era zi speciala, ne-am ciondanit putin pe seara, dar ne-am si impacat!
Sambata am fost sa imi caut de imbracat pt botez, de la marimea 7 am ajuns la 13. M-am cam ingrozit de cum stau costumele pe mine, imi ies colaceii la burta, sacorile stau pe mine ca pe un luptator de sumo. La 1,58 m inaltime, sa imi iau fusta sau pantalon?

Sa avem o sapt frumoasa! Pupicei!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241" target="_blank"> Paul are nevoie de noi
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Fetelor, ce faceti cu bebeii cand se trag de pantalonasi, se imping ca sa stea in fundulet. Stefan face in 3 zile 4 luni, oare e bine sa-l pun in fundulet? Eu il pun cateva minute zilnic, dar el ar vrea mai mereu. In scaunelul de masina nici nu mai sta iar cand o face, nu-si mai tine capul si partea superioara a spatelui sprijinite de spatar.

Fug ca maraie. O sa iesim afara ca e frumos. O zi buna!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241" target="_blank"> Paul are nevoie de noi
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatz adragelor.
ce mai faceti, ati fost cuminti?
Lia maninca mama ceva dulce....ce Dumnezeu, doar nu vezi ce se intimpla cu neuronu'?
Eli, eu cred ca verzuliul e din doua motive: laptele praf si ceva ce ai mincat tu...ca altfel....nu prea are vreo legatura cu vaccinul cred. grasu meu de cind maninca lapte praf si "diversificari" face kk verzuliu, portocaliu, galbui si puturooooossss de-ti vine sa pleci in loc sa il schimbi!
Robi, pupici Mateiutului.
gagici, nu ma mai inteleg cu grasu deloc...chiuie intr-o veselie toataaaa ziulicaaaaaa....si are casa asta un ecou.....de cred ca imi pun duoape in urechi!
hai ca ma fuc sa ii fac piure, vorbim later.
pupicei la toti si la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata si de la noi ! E iar o zi frumoasa, cu un cer senin sticla.
Eu sunt chioara de somn. Cam de o saptamana, copilul asta al meu se frichine toata noaptea. Are un somn agitat, se foieste intr-una; eu ma scol tot timpul - cred ca din ora in ora - sa il intorc cand pe stanga, cand pe dreapta ca singur nu se intoarce. Dupa o ora-doua incepe iar frecusul. Aveti idee de la ce sa fie? De satul e satul ca aseara de ex. a papat 340 ml de laptic !!!Daca aveti vre-un sfat, dati-mi-l ca mor de somn!!!!
Eli, si Codrut a facut intr-o perioada kk verde si ff urat mirositor. I-am facut o coprocultura si a iesit E-coli. Am rezolvat cu antibiotic.Poate n-ar strica sa ii faci si tu o analiza.
Dorsilia, nu de la mine a plecat reteta cu spirt, asa ca nu te pot ajuta cu cantitatile exacte fiindca nu le stiu. Referitor la cealalta problema: tu ai facut testul de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza !
Si Giulia se trage de gagi si sosete si se incoarda sa se ridice, dar eu nu o las deloc. Pana nu implineste macar 5 luni nici nu ma gandesc sa o pun sprijinita pe fundic. Mai bine o las pe burtica sa incerce sa se tarasca, sa se traga de paturi, Doamne, arata de parca ar vrea sa inoate, la fel si in cadita , mie mi-e tare frica sa nu-i afecteze coloana statul in fundic.
Va pup ca lucrez

Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna dimineata mamici si bebici

Vreau sa va cer sfatul intr-o privinta....stiu c-o sa ziceti ca bebicu meu e prea gras ca are aproape 9 kile la nici 5 luni inca implinite, insa eu ma uit la el si sa stiti ca in afara de ceva cartabosi la picioruse sus si ceva gusulita in rest nu arata grasan. Sa imi fac griji oare? Pediatra n-a zis nimic rau inca, i-a calculat body mass index si a zis ca greutatea coreleaza cu restul dimensiunilor, fiind un sugar paratrofic nu obez.

Am cumparat o cutie de Milchbrei cu fulgi de orez si banane si Gris milchbrei cu vanilie-bourbon de la Humana, plus Humana 2 vaz ca mai nou e prebiotica si asta, (sau asa a fost mereu???) si as vrea ca macar o data la cateva zile sa-i fac si lui acolo cateva masuri diluate asa sa guste si el altceva....credeti ca NU ar trebui sa-i dau deloc-deloc ???

Sunt si eu destul de necajita ca, na, auz la voi ce agili sunt bebucii vostri, as vrea sa stea si al meu pe funduc insa momentan are doar tendinta sa se ridice, daca-l pun sprijinit se cam frange intr-un unghi ciudat, il tin io de manute cateva secunde si apoi il las la loc. Incearca sa se intoarca de pe burtica pe o parte si inapoi, nu prea-i iese figura complet, cu putin ajutor, da.

Mai nou a invatat sa zbiere si cum ma vede apropiindu-ma de computer zbiaraaaaaaaa isteric deja, just like that, ma asurzeste, fug ca nu-mi permite acum deloc luxu sa citesc nimic

dar astept sfaturile voastre

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

la cate zile de cand am inceput sa-i dau suc de mar pot sa-i introduc si pulpa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata la mamici si pui!

pentru mamicile de pe alte continente ...a castigat basescu!

Nicole & Andreea Alexandra(fomista)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput