Oltenia (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele!

Of, ca nu mai am deloc timp de internet.

Cornelia si Rodica, bun venit printre noi.

Multumim de listuta, Rodica.

Chatonel, merci de poze inca o data si LA MULTI ANI cu intarziere. Am dat si eu un ochi la poze, ca tot te-au laudat fetele. Super!!!

Despre noi ce sa va zic? Suntem marisori. Avem deja 3 luni jumate si progresam in ale invatatului pe lumea asta: ne intoarcem pe burtica, radem si bolborosim toata ziua; bagam in gura tot ce prindem.

Va pupacim pe toate si... mai scriem.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Rodica, super listuta ta!
Sper sa reusim sa ne vedem weekendul asta!
Cornelia, te intelegem si o sa ne gandim si la tine cand ne intalnim. Nastere usoara!
Weekend placut tuturor!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cu multa placere, Lorena!
Fetelor, daca va intilniti pi la Craiova, beti si pentru noi un pahar cu zaibarel, eu nu pot decit sa salivez pe-aici!!! cind ma gindesc ca unchiu-meu a zis, cind a gustat vinul de Bordeaux: "Tot mai bun e zaibarelul meu!" ... parca si eu i-as da dreptate, ca se poate bea muuult si reeece :)
Va pup si sa aveti un week-end placut!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Rodica, si pt. listuta olteneascä!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, am fost ieri la ecograf si .. se vede bebe, activitatea cardiaca este in regula (asta am aflat-o abia azi pentru ca cei de la eco cica nu au voie sa-ti zica ce si cum, numai medicul care te-a trimis). Din pacate nu l-am vazut, ecranul nu era vizibil din pozitia in care ma aflam. Data viitoare sigur am sa fac scandal sa-mi dea poze...

Multa sanatate si voua si petrecere frumoasa la "intalneala".

ps: Miha, eu cred ca il stiu pe sotul tau decand eram de-o schioapa.. Daca sta-sau a stat in zona Calea-Bucuresti, Sarari sau a facut scoala generala la 22 sau liceul la... Odobleja sau Electro.. el e

Oana D

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Oana, cred ca te simti minunat!!!
Eu am visat azi-noapte ca nasteam :) si ca am facut o fetita cu ochi frumosi, asa cum ii are motanul!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Salutari!

Mergi la inceput

Salutari!
Din pacate n-am reusit sa ne intalnim weekendul asta.
Eu m-am simtit rau pt ca bebe nu-i cumintel si se asza aiurea.
Oana, sotul meu a facut liceul la Odobleja si statea si in Sarari, asa ca inseamna ca-l cunosti. Ce mica e lumea!In seamna ca nu s-a schimbat prea mult daca l-ai recunoscut.
Ma bucur ca e totul ok cu bebelusul tau, dar daca viitoare sa protestezi sa te lase sa-l vezi si tu pe puiut ca e superb! Nu trebuie sa pierzi asa ceva.

Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Salutari si de la mine! Tot acasa....s-a terminat si spirala de la odiseea sarcinii, maine intru in saptamana 41 de sarcina si bebelina mea...nu da nici un semn!
Ma impusc!!!!! Maine seara ma duc iar peste doctor si daca nu-mi face ceva...il linsez, zau!!!!!

Voi? Sunteti ok? Cam slabuta activitatea pe aici. va pun absente!!!

(40 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Scuze pt mailul ala sec cu salutari, imi merge netul aiurea si nu stiu cum am facut de am trimis asa.
Cornelia, bebelusei tale ii place la calduricaCand n-o sa mai apari pe forum o sa stim ca s-a hotarat sa iasa puiuta ta
Pupici

Mergi la inceput