Oltenia (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Am iesit azi in oras si am trecut chiar pe la magazinul de care ai zis tu Cornelia si am vazut un patut ca al tau, cred ca merg si eu in weekend si-l iau. Tu ai luat masuta de infasat separat sau ai renuntat la ea?
Eu o sa nasc la Bucuresti pt ca sotul meu lucreaza acolo si cand intru in prenatal o sa merg sa stau cu el. Noi acum ne intalnim doar in weekend. Aici mergeam la un medic de la spit 2 si eram cam terorizata de ce auzisem ca s-au intamplat atatea. De nascut in principiu, vreau sa nasc normal, daca se va putea, dar vreau sa fac anestezie epidurala. Chiar si daca fac cezariana in final tot anestezie din asta vreau, nu generala. La noi aici nu sunt multi medici care folosesc anestezia asta.
Te-am vazut in poze, nu conteaza cat te ingrasi daca reusesti sa dai jos dupa. Eu chiar n-as vrea sa pierd dupa toate kg-mele acumulate acum, ca iar devin somaleza.
Te pup si ai grija de tine, iti tin pumnii pt nastere!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Smmiha, da, am renuntat la ideea de masuta de infasat, pentru ca ti-am zis aia mi se pare instabila , iar din momentul in care va incepe sa se miste nu stiu zau daca nu e riscanta chiar si una cu dulapior.Asa ca il voi schimba in patul nostru. Cel putin acolo va avea loc sa se rostogoleasca.

Slaba activitate zilele astea...unde sunteti?

(40 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Cornelia - uite pe aici sintem!Am auzit ca Cernea e un medic buna, insa mie mi-e groaza de spitalul 1, nu vreau nici pe la poarta lui sa mai trec...asa ca m-am reorientat la spitalul2 - e mai aproape de mine si am incredere in medicul care ma urmareste acum!
Miha - cind pleci la bucuresti?poate reusim sa ne vedem pina atunci.Uite in seara asta te sun - e bine?Va mutati sau nu in bucuresti?
Rodica - vii in gasca noastra la o intilnire?
uite sintem 4 gagici, putem sa o punem de-un chef - ca mi-e teama ca pina ajunge Ciuf Miha pleaca, Cornelia naste...
paaaaaa

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Doris, eu vreau sa ne intalnim!
Nu stiu ce sa zic de mutare, dar in februarie tot mai mult pe aici o sa stau. In martie o sa stau la Bucuresti pt ca nu are rost sa mai plec pe drum in ultimele saptamani. Si o parte din aprilie voi sta acolo pana putem pleca pe drum, apoi vom face naveta, eu si bebe, cate o saptamana aici una acolo. Sotul meu e mult timp plecat si nu vreau sa stam singuri acolo, asa ca atunci cand el e plecat in tara, venim si noi la Craiova.
Deci nu scapati asa usor de mine!
Cornelia, si eu cred c-o sa renunt la masuta de infasat. mI-ar place sa poti veni si tu la intalnirea noastra, dar cum tu esti in pragul nasterii...
Va pup

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Miha - eu te sfatuiesc sa te mai gindesti la trambalarea bb-eului de colo-colo...Aseara am cintat 'in padura cu alune' pina nu am mai avut saliva in gura, am explicat alba ca zapada (desenele animate)...si am uitat sa te sun.Ramine pe azi!
Craiovence - care va anuntati la intilnire?Hai ca va asteptam...si cind?si unde?

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Dragele mele, mi-ar place sa vin la intalnire dar....eu astept de pe o zi pe alta sa nasc....asa ca.....dar lasa ca la vara poate ne vedem mai multe, poate vin fetele din afara in vacante si atunci sigur n-o sa lipsesc.

(40 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare,

Venim la intilnire cum sa nu! abea astept!
Eu zic sa ne intilnim Simbata adica miine!
Cel mai bine ar fi intr-un parculet sau la o cofetarie, dar problema mea daca vin si cu Stefan e ca el doarme pina pe la 4 dar daca nu se poate altfel vin si fara el.
Ciuf zicea ca pe 21 e in Craiova!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Craciun

Mergi la inceput

Oltence

Drobeta Turnu Severin

Salmida

Craiova

Corneliaa
Ciuf si Luca 11 noiembrie 2003
Liana30
Oana0204
Rodica P si Stefan Daniel 21 august 2003
Sirod si Otilia
Smmiha (DNP 25.03.2005)www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=5245&cid=3523" target="_blank">

Ramnicu Vilcea

Chatonel
lorena andreianu si Miron Radu 06 octombrie 2004

Nedda si Lara 07 aprilie 2004

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Craciun

Mergi la inceput

Deocamdata am trecut pe lista fetele care au postat la acest capitol.
Daca aveti modificari de facut va stau la dispozitie!

Nedda nu mi-am dat seama din ce localiatate esti.
Doris tu nu ai fotografii pe nicaieri?

Rodica si Stefan-Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

wow, super, Rodica, multam pt listuta :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput