Mamici de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mi-am facut si eu treaba aia cu acul invartit in pala si mi-a "zis" fetita, dar ce ne facem acum daca in tabelul acela chinezesc "spune" ca o sa fie baietel? :D :)) Hihihihi.

Adina / 14+ / Vladareanu- Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mygirl, ma rog si eu impreuna cu tine pentru fetita ta.
Trebuie sa incerci sa stai linistita fiindca daca Iosup ti-a zis ca nu e nimic, stie el ce spune.
Gandeste-te ca e f. important sa fii calma si optimista, pt. ca totul va fi bine.

Simona UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

my girl, cum nu permite aparatul inregistrari? eu am sa merg la pop, dar tot la diagnosis. am suant si mi-au zis sa vin cu caseta. nu mai pricep nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna dimineta tuturor, mamici cu burtici

vad ca voi va faceti atatea probleme si ma gandesc daca nu cumva sunt nesi' ca pe mine nu ma supara nimic, in plus sunt foarte increzatoare ca bb va fi sanatos, il mangai si vorbesc cu el deci va fi si iubaretz. si la mine burta e mai mica dimineata si mai mare seara, probabil ca ne mai balonam seara, sau peste noapte se mai relaxeaza muschii. deocamdata nu ma pot lauda cu o "burta", ci doar cu un inceput de burtica, asa ca atunci cand incepi sa te ingrasi, da ingrasat nu gluma, ca nu mai inchid pantalonii si mi-ar mai trebui vreo 10 cm de nadrag in talie. am o mare problema si cu centura de siguranta care ma strange rau.

eu am fost duminica in cora in doua etape, o data pe la 1 pm, si apoi pe seara, spre surprinderea mea ce goala era cora duminica seara, ma rog acceptabil incat nu te calcai pe picioare cu toti. noi ne-am cumparat tv si robot cu storcator . poate in seara asta sa am dispozitie sa incerc storcatorul.

[quote]Originally posted by at andreea

Pai eu cred ca azi e ziua secretarelor: azi, maine si poimaine fac permanenta aici, ca toti colegii mei sunt la training 3 zile la munte sus (unde am fost blocati in martie). Eu nu m-am dus, pentru burtica.
Cu tot respectul pentru cele care sunt secretare in viata de zi cu zi: EU ASA JOB N-AM MAI VAZUT. Pai sa raspunzi la 100 de telefoane, sa vorbesti frumos cu toti sa le spui tot feluld e chestii: cand i-am trimis nu-stiu-ce-scrisoare. DE UNDE MAMA TUTUROR SFINTILOR EU, CARE SUNT P.R., TREBE SA STIU DE TOATE SCRISORILE DIN LUME.
[quote]

eu fac parte din clubul secretarelor, multzam pentru apreciere - asa ca tot nu ma lauda nimeni niciodata. nu e greu, daca faci asta zi de zi, iti intra in reflex. banuiesc ca si tu stii fiecare detaliu al muncii tale. doar ca trebuie sa fii si foarte expeditiva

va doresc o zi usoara tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Speranta te laud eu- trebuie sa ai nervi tari pentru job-ul asta si atentie distributiva.
Dar fiecare cu talentele lui .

In ceea ce privester bebe-ul meu, la cat se misca, ma gandesc ca va fi un copil tonic si nici eu nu-mi fac griji ca nu e sanatos. N-are cum sa nu fie, cu asa mostenire genetica. .

Mygirl daca doctorul acesta f. bun a spus ca totul e in regula, linisteste-te. La ce cuvinte de lauda se spun despre el, eu as crede fara cracnire ce spune.

Andreea si Thomas/Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

quote:
Originally posted by babygirl

mi-am facut si eu treaba aia cu acul invartit in pala si mi-a "zis" fetita, dar ce ne facem acum daca in tabelul acela chinezesc "spune" ca o sa fie baietel? :D :)) Hihihihi.

or fi doi

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Am cam tras chiulul in ultimul timp, dar motivat ca sunt tare racita. Nu am facut febra, dar am capul cat o banita, imi curge nasul in prostie si tusesc. Si Mariuta e bolnavioara, dar speram sa fie doar o forma usoara de raceala.

Ma bucur ca sunteti optimiste. Si eu ma simt mult mai bine (exceptand raceala ). Bb a fost foarte miscaret ieri. Mi s-a miscat chiar si burta. Astept si eu cu inima la gura sa ma duc luni la dr.

Bafta fetelor care sunt programate zilele astea!

Va pup
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna dimineata !
Cornelia - Sa te faci repede bine !

babygirl - si la mine tabelul ala minune spunea la fel . [:]

De vreo 2 zile am o foame de as manca din 5 in 5 minute , indiferent de cantitate ! Am geanta plina cu tot felul de covrigi,placinte,cornuri si tot ce-mi pica in mana dimineata cand plec de acasa , plus mancarea de pranz de la cantina . Oare ce sa fie ?

Mickyyy - am inteles ca ai dat ochii cu dr.Badiu - cum ti s-a parut ?? Am gasit un subiect despre el si m-am cam speriat . Deja trebuie sa iau o hotarare pt ca pe 5 ianuarie am programare la CMU si parca mi-am luat gandul .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DNP 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by monu

la 14 sapt pana unde se simte umflatura / uterul? depaseste zona pubiana si se indreapta spre buric?

Pot sa-ti zic cum simt eu la 15sap.+1 zi. Simt tare, umflatura cum zici tu, pina in dreptul ombilicului, pe inaltime. Si cam o palma de-a stinga si dreapta ombilicului.

Cred ca sint intr-o perioada de "expansiune" a uterului acum, ca ma doare destul de tare pe laterale, banuiesc ca sint ligamentele care sustin uterul. Ma dor de cite ori fac o miscare mai brusca, atunci cind ma ridic din pat sau de pe scaun. Aseara am dat din ris in plins, faceam glume cu sotul meu pe seama bebelusului si ce simte el acolo, m-a bufnit foarte tare risul, in acelasi timp am simtit cum ma doare in laterale de ziceam ca ma taie. Nu stiu, probabil s-a produs si o contractie, ca m-a busit plinsul de durere. Nu m-a tinut mult, dar a fost extrem de neplacut.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyy am primit PM....deseara o intreb si daca e interesata maine iti trimit eu un mail cu CV-ul ei. Ea acum este disponibila si are si experienta ca a mai lucrat ca secretara dar sa o intreb e hotararea ei.......oricum ar fi marfa.......
Gabitzam si pe mine ma mai doare burtica asa ca si cand s-ar intinde ceva pe acolo iar aseara cred ca am avut gazele de care vorbeati voi incat am crezut ca misca bebe si iti dai seama ce a fost pe mine.
Cornelia sanatate iti doresc ai grija.
Si tati al nostru e cam racit incat cred ca am luat si eu de la el.........nu mai trece odata iarna asta....sau macar de-ar ninge.
Mie la toate tabelele si chinezesti si japoneze si tot ce am gasit mi-a iesit baietel. La fel mi-a zis si Iosup la numai 11 sapt.Sa cred sau sa nu cred?
Criss si

Mergi la inceput