nume de baieti ...help ...
Raspunsuri - Pagina 8

ana_a spune:
Si uite, azi e ziua Sf. Stefan, gandeste-te la un nume care sa aiba cumva si o sarbatoare crestineasca, cum ar fi Mihai sau Andrei
Ana si Stefan, minunea lu mami si tati!

Lucia_B spune:
Salut
Adrianafedorca felicitari shi o sarcina ushoara care sa se termine cu o nashtere shi mai.
Eu daca ash avea baetsel l-ash numi Marius, imi place foarte mult .
Din toate fetele cite au propus vre-un nume doar liris a spus Marius, cred ca asta spune ceva
Dupa ale mele se potriveshte shi cu numele de familie.
Mi-ar place shi Marcus.
Deci alegerea e dupa tine.
Multa sanatate ca-i mai buna decit toate , shi un voinicel care sa va aduca numai bucurie.
Sarbatori fericite
_ _ _ _
Tot raul ce tsi se intimpla e inspre bine

melus spune:
Hello!
Tu esti deja mamica!
Eu am un baiat care are 4 ani si 2 luni. De cand ma stiu am zis ca daca voi avea un baiat se va numi Tamas (Thomas). Asa ca din partea mea e Tamas si din partea lui tati este Richard. Dar mi-a placut mult numele Mark, Markus, David...
ORICUM IMPORTANT E SA FIE SANATOS...SI POATE AR TREBUI SA VA GANDITI SI LA CATEVA NUME DE FETITE...
Felicitari si nastere usoara!
www.hemel.rdsor.ro -cosmetice naturale
www.longplay.ro - productie materiale video

acinorev spune:
adriana, eu am nascut in aprilie 2003. la fel ca tine stiam si eu ca voi naste un baietel. il chema george. in sala de nastere am constatat ca era fetita. vestea m-a bucurat enorm pentru ca eu aveam un tudor acasa insa nu aveam pregatit nici un nume de fetita. eu am propus sabina iar sotul vroia daniela (ca el e daniel). cum n-am putut cadea de acord, am ales teodora ca sa fie ca fratele ei.
deci, poate ar fi bine sa fii pregatita si cu un nume de fetita.

adrianafedorca spune:
sper sa nu patesc si eu asa, sa zic ca am baiat si de fapt sa fie fata , ca la noi in familie toti vor baiat, sotul, mama ( care are 2 fete ) si normal ca vrea si ea un nepot , bunciul , pentru mine nu conteaza , sanatos sa fie, si frumos asa ca mine , ca in rest nu ma mai intereseaza nimik, oricum daca ar fi sa fie fata as stii ce sa aleg, imi place mult Anastacia
pentru baiat inca nu ne-am decis, sotul a zis ca la primul trebuie sa aleaga el si la al 2 lea ma lasa pe mine, si cum el vrea Cezar Ioan, cred ca asa o sa ramana, ce ziceti?
pupici Adiriana si bebelinul 23 +
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

gulshan spune:
ciao ,
mie imi place la nebunie numele:AMIR,care mai si inseamna print.stiu ca-i mai putin practicabil,dar l-as folosi ca al doilea nume ,macar.cine stie poate cand va fi mare...ii va face placere sa aibe un nume mai 'deosebit'.ce zici?
numai bine

syd spune:
Vrei nume romanesti sau straine?
Roberto,Michel,Mario,Johnny,Nicolas,Steve,Bruno,Giorgio,Sebastien,Antonio,Sacha,
Daniel,Adrian,Victor

anemona spune:
Eu, daca aveam baietel, i-as fi pus numele Mark David sau Mark Dennis. Mark sigur, ca pe baietelul din <Clientul>. Imi mai place si Dominic.
Aidan e foarte frumos, dar nu stiu cat de tare merge in Ro.

deeapui spune:
salutare...numele preferate sunt Luca, Alexandru, Sebastian..dar trebuie tinut cont de numele de familie..numele scurte cer prenume lungi si invers..eu ma voi numi Tita..asa ca Luca Tita....cred ca raman totusi la Sebastian...
pupici de la miresici