nume de baieti ...help ...
Raspunsuri - Pagina 7

onutza spune:
Pentru ca sintem in Canada eu am putut sa aleg pt baietii mei 2 nume cae imi plac foarte mult :BRYAN si SEAN. Ei au cite doua prenume dar asa cum au mai spus fetele nu stiu daca or sa il foloseasca vreodata...pe Bryan il cheama si ALEXANDRU iar pe Sean - CrISTIAN.
Apropo de nume, anul asta cind am fost acasa - in Romania - si am fost la mare , Bryan era foarte mindru de numele lui ...a fost inconjurat de fetitze care ii spuneau ce numw frumos are :-).Onutza,
Sean Raphael (29 dec. 2003) si
Bryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Camera si jucariile copiilor;
Poze cu nazdravanii Sean si
Bryan ;

jojo_nr1 spune:
si eu as vrea sa-i pun la bebele meu numele Bryan,dar toti zic ca suntem in Romania si ce-i numele asta?sunt disperata si eu in acesta privinta.am vrut sa-i zic Denis,dar cica e nume de "smecher",apoi am vrut David dar mi se pare ca-i nume de baiat prea cuminte.sunt innebunita din cauza asta.mai am 1 si ceva pana nasc si eu nu-i stiu numele.am senzatia ca atunci cand ii dau numele ii dau si destinul,de aia cand aleg un nume ma gandesc daca stiu pe cineva cu acelasi nume si cum e ca persoana.

dianamaria spune:
Pe baiatul meu il cheama Tiberiu, si pentru ca este nascut vara si nu putea sa-si faca ziua cu colegii i-am pus si un al doilea nume: Andrei si astfel are 2 zile de serbat pe an : 7 iulie (ziua de nastere) si 30 noiembrie (Sf.Andrei). Ca nume de baieti imi mai plac : Matei (nu i-a placut lui sotu'), David, Stefan.
Diana

iselin spune:
http://www2.babynamesworld.com/topnames.php?f_jaar=2003&f_top=10&f_gender=male&submit=1&x=5&y=2

jojo_nr1 spune:
eu nu vreau sa-i dau 2 nume,vreau unu si bun,oricum pe cel de-al doilea nu-l foloseste niciodata.eu tot nu am ajuns la nici o concluzie cu numele,nu stiu ce sa fac.am auzit ca atunci cand il vad imi dau seama ce nume i se potriveste,dar daca intru in panica si nu-mi vine nimic in minte sau cine stie ce nume care dupa n-o sa-mi mai placa

mamaruta spune:
Adriana, inainte de a te hotari la un nume, stai intr-un parc vreo ora si ai sa vezi ce nume sa nu ii pui copilului tau. Exista cate o 'moda' de nume care ai sa vezi apare obsesiv.
Si eu sunt cam in aceasi situatie,iti urez mult succes.

jojo_nr1 spune:
eu m-am hotarat la David si sotul meu vrea Andrei,cum amandoi vrem sa-i dam un singur nume vom vedea atunci care i se potriveste mai bine.

MIKYDUTA spune:
Mie imi place DARIUS si DENIS, dar sa mearga nu numele de familie ii poti spune FLAVIUS SAU FILIP FEDORCA.
La mine a rimat foarte mult numele ( MIHAELA MIHAI) si am fost foarte incantata de el, dar acum l-am luat pe-al sotului si s-a dus rima.
Nastere usora si sa fie bebelul frumos si sanatos

ana_a spune:
Salut voios!
Felicitari pentru baietel!
Mie imi place Stefan , e un nume simplu si cu rezonantza, sau Victor, e la fel, frumos si da senzatia de putere, eu am vrut Victor pentru baietelul meu dar l-a pus alcineva apropiat din familie si nu am vrut sa se repete.Si eu sunt de parere ca doua nume nu sunt necesare...eu nu-l folosesc pe al doilea ba mai mult decat atat intodeauna ma incurca cand am de complectat acte!Si de aceea puiului nostru i-am pus doar un nume si atat : Stefan
Numa bine !
Sa ne spui la ce nume te-ai hotarat!
Ana si Stefan, minunea lu mami si tati!