Mamici de noiembrie decembrie 2004 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

roserb, Doamne, mi-au dat lacrimile cand am citit… sanatate la bebe;(( cum s-a ajuns la pneumonie??? cum se manifesta ? m-a luat cu fiori… ioachim pare mai bine…

olga, felicitari !
sa ai bebe cuminte si mai ales sanatos !

miche, uite cum fac eu : dau un san odata si celalalt il mulg ! apoi incep invers… si cred ca e cel mai bine asa ! (dar nu prea ma mulg bine ca n-am rabdare)

jasmine, poate nu te mulgi bine: trebuie sa masezi tot sanul, de sus in jos, nu doar sfarcul… daca ii dai biberon s-ar putea sa se intarce… nu stiu;(( si nici nu stimulezi productia proprie de laptic… asa stiam… sanii n-o samai produca prea mult daca bebe nu suge…;((

stiam ca la tratament cu antibiotice, asa s-a descoperit de curand, poti alapta in continuare !!!

andrea, sa-l lasi pe bebe si cu fundu gol, bai de aer se cheama… ai incercat cu reviken ? si eu am avut la ile probleme nasoale, si au trecut doar cu reviken (cutaden) si bai de aer…

try, eu zic sa-i faci botezul inainte cu o saptamana… de la vaccin poate face febra (nu e obligatoriu, dar ile imi facea cate 2 zile febra mare ;(( asa ca nu « amesteca borcanele » sa nu fie alex agitat saracu la botez… da ?!

mey miche, lasa mey cupilu sa doarma, nu-l invata prost, cu trezirea ;)) inseamna ca a supt bine, atata tot ;))

fetele, stiti ca trebuie sa mancati bine acum sa aveti lapte consistent ? adica nu mult, dar mai consistent decat in timpul sarcinii (2500 calorii fata de 2000) – asta pentru cele care se plang ca n-au lapte… sau ca bebe papa prea des… si dat-i va rog io ;) sa pape nu cu program, asa am facut dobitoaca de mine la ile, ca asa citisem in carti, ca dupa 15 minute nu mai papa cupilu si-l luam de la san… si nu se satura… cat m-am chinuit pana mi-am lasat instinctul matern sa zburde liber ;))))))))))))))

mara si sabina, voua vi s-a facut de bebe2, bag de seama ;)) mai e nemaipomenit, e mult mai usor decat la primul, numai sa aveti cine sa va ajute cu bebe1… ;))

bits, nu il dau cu nimic pe ioachim pe fata, decat cu apa plata si vata ;) mai are iritatii, dar ii trec, sunt de la caldura ;)

si ioachim zambeste… in somn ;) dar asa, intr-o parte ! e mortal ! tati e innebunit dupa el !;)

descultza, felicitari !!! sa ai un bebe sanatos si cuminte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Monica, nu vreau sa iau rindul cuiva, ai vazut bits cit a stat fara dop, poate stau si eu.

Bobita, 37 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Olga, felicitari !
Bobita, ce bine ca nu mai ai dop ! As vrea si eu sa se intample si la mine ceva, dar... Cred ca fiica-mea se razbuna acum. Isi zice ca daca atunci cand a vrut ea sa iasa am cusut-o acolo, acum nu mai vrea ea, si gata !!
Roserbita, ai curaj, veti fi bine amandoi ! Iti tin pumnii cat pot de stransi !

Ioana si Bianca pui
in sapt 39 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

mara si sabina, voua vi s-a facut de bebe2, bag de seama ;)) mai e nemaipomenit, e mult mai usor decat la primul, numai sa aveti cine sa va ajute cu bebe1… ;))

mie chiar mi s-a facut de bb2...

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Tocmai am venit de afara,unde am stat 2 ore.BBlusa a plecat nervoasa din casa, bag de seama nu se saturase.Ca atunci cand ii e somn si are bazdaci,nu vrea nici sa suga bine.Asa ca abia ajungem in oras, da-i sa pape ca urla de se invinetise.La plecare,a venit mama sa ma ia cu masina,iar da-i papa in masina.Acum poate atipeste putin, sa pot si eu sa stau linistita.
O sa-i transmit Olgai urarile voastre.O sa va tin la curent cu starea ei.
Gandacelu,am dat cu tot felul de alifii!Dar deja s-a agravat,ptr ca incompentii astia nu mi-au dat ce trebuie,arata oribil,sunt efectiv gauri in carne.Sper ca acest ultim tratament s areuseasca.Cu lasatu'in fundu'gol.....Ma intorc la epoca de piatra,cu spalat de scutece?!Dar o s aincerc macar in timpul zilei sa o mai las,noaptea nu intra in discutie.
Roserb, sanatate BBlusului tau si tie putere sa treci prin toate.Ai grija!
Pupici,
Andreea si Maria(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bobita, deja esti in 37 de sapt , acum nu mai e nici o problema...asa ca daca doresti...poti sa intri si in fatza......ai prioritate daca nu mai ai dop hi hi.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

bobita, nu vreau sa-ti alung sperantele, dar eu am stat aproape 3 saptamani fara dop Deja ma gandeam sa nu trec de termen ca nu mai aveam rabdare si nu mai puteam de emotii.Chit ca la cate probleme am avut in timpul sarcini...nu credeam sa duc sarcina 40 saptamani.
Fetelor proaspete mamici, nu vi se pare ca trece timpul foarte repede? parca ieri eram la spital in chinuri si azi uite-ma in brate cu bebelusa mare de o luna.Va dati seama? Are deja o luna.Am atatea emotii cand ma uit la ea.Voi nu va intrebati daca o sa fiti mamica buna?

http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FOR2NITY ti-am vazut-o pe ALEXIA e o scumpete!sa-ti traiasca!

fetelor mie mi-a venit ciclul sau mai bine spus "micul ciclu".cum se poate ca doar alaptez?

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Buna,

Ma bagatzi si pe mine pe lista?

Eu am nascut natural pe 5 noiembrie 2004, la ora 12 dupa-amiaza, o fetitza de 4 kg, 52 cm, scor Apgar 9, la Spitalul Filantropia asistata de Dr. Calciu.

O cheama Carla Maria.

Pupici.

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pai Gandacel, mi s-a cam facut de bb 2,tot spun p-aici...insa deocamdata nu am cum, nici servici n-am, sunt doar la plata cu ora.
da eu astept sa povestesti odata ce ti-a zis Badiu cand te cosea...ca mor de curiozitate!
Vreau tot, dar asa, cand ai tu chef.(si pana nu uiti...)
daca are Ioachim colici trimite pe cineva cu carutul sa-l plimbe, ca sa nu-l auzi!
Andrea, decat bube mai bine spalat scutece.Pune-o in fundul gol pe cearcaf si dedesubt plastic, sa nu se ude salteluta.doar sa fie cald in casa.saraca fetita....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput