La France (26)
Raspunsuri - Pagina 15
nadine2004 spune:
Ne bucuram ca Oana e bine si asteptam vestea cea mare!!!
Eu am facut tiramisu azi, ca-mi vine iubitul diseara din Ro. Nu stiu de ce dar nu sunt foarte, foarte multumita! Crema a iesit buna, insa piscoturile sunt cam tari. Ma gandesc ca nu le-am insiropat suficient.
O seara buna tuturor!
Mik spune:
quote:
Originally posted by nadine2004
Ne bucuram ca Oana e bine si asteptam vestea cea mare!!!
Eu am facut tiramisu azi, ca-mi vine iubitul diseara din Ro. Nu stiu de ce dar nu sunt foarte, foarte multumita! Crema a iesit buna, insa piscoturile sunt cam tari. Ma gandesc ca nu le-am insiropat suficient.
O seara buna tuturor!
Nadine, piscoturile se inmoaie de la crema. Daca sta citeva ceasuri la frigider e perfect si a doua zi e si mai bun. Parol !
Ce se mai aude de Oana ?
Pupici la toate.
Mik.
oLo spune:
E azi ziua cuiva dintre noi ;) nu ma punetzi sa zic a cui ;)
LA MULTI ANI!!!
Si poate si ziua lui Seb ;) In cazul asta, a ghicit Mirunda...
Mirunda draga, ia vezi ce zice tarotul si pentru un job la barbate-meu. Sa stiu cat mai am de asteptat ;)
Maine alte urari de bine! Tzinetzi-va tare!
poze multe cu noi vedetzi la virgil.staicu.free.fr (sunt si eu in vremurile bune, cand mergeam pe munte si aveam... 7 kg mai putzin!!!)
Abia astept VACANTZA!!! Mergem la SKI!!! WOOOOW!!!
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Corina spune:
OLo,lasa ca am zis eu a cui e ziua astazi!!La Evenimente!!!!
Cine are vesti despre Oana? A venit Seb ,sau se lasa asteptat?
Noi sintem un pic bolnaviori,mai ales al meu sot!Aseara ne-am dus la medicul de garda,ca avea temperatura mare!!sper sa se faca bine pina la Craciun!
Va pup pe toate,sa auzim numai de bine!
Corina si Anna nazdravana!!
Sarbatori Fericite
oLo spune:
quote:
Originally posted by Corina
OLo,lasa ca am zis eu a cui e ziua astazi!!La Evenimente!!!!
A Otiliei e maine!!! Sau m-a lasat in halul asta memoria???
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
oana cretu spune:
E ziua Elenei, dupa cate imi aduc eu aminte. La multi ani!!!!Iti doresc sa ai un bebe in brate cat de curand!
Si a lui Seb nu e azi, o sa fie cand se decide cu adevarat sa vina, ca numai necazuri mi-a facut de cand e in burta, si dr au zis ca e neastamprat tare. Nu mai vrea sa iasa acum si gata! Ma duc sa-mi fac un ceai ca am si racit, si ma doare in gat de mor!:(
Va multumesc la toate pentru ganduri!
Pupici!
oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
didita spune:
Ce faci Oana te-ai intors de la spital???!!! pai noi murim de curiozitate aici: cate kile, cati cm, cum ai nascut si tu bei ceaiuri????
Curaj si sa auzim de bine!!!!
oLo spune:
OANA???
Mihaela
emoison spune:
Mai fetelor, da eu stiam ca Otilia si cu Nadine isi serbeaza ziua impreuna, adica miine!!
OLO,nu cumva esti chiar tu sarbatorita noastra secreta?
Oana, merci frumos, esti o dulce! Primesc urarile, desi ziua mea e miercuri (pe 22), da'sper sa nu ai timp sa-mi urezi atunci , fiindca o sa-l tii pe Seb in brate!
Eu zic oricum La Multi Ani, oricui ar fi!
PS Corina, sanatate lui Nicholas!Sper ca nu v-au afectat prea tare vintoasele...
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
oLo spune:
quote:
Originally posted by emoison
OLO,nu cumva esti chiar tu sarbatorita noastra secreta?
Nuuu, io-s capricoanca de aia incapatzanata
Mihaela