La France (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Oana, dragutica, se apropie 20......

Iti tin pumnii, ma gandesc la voi, si iti doresc din suflet in SEARA AJUNULUI sa stai la bradut cu CEL MAI MARE CADOU ce ni-l poate da viata...
Nu iti fie frica, va fi bine, sunt CONVINSA!!!
Si nici nu te apuca sa muti mobilele, lasa, stie ea natura si BUNUL DUMNEZEU cand e bine sa vina Seb al vostru!

Sa pastrezi mesajele astea, si cand o sa fie mare, sa ii arati cate ursitoare din toate colturile lumii s-au gandit in ceasul venirii lui la el, si i-au trimis gandurile lor bune!

Doamne ajuta!!!

Mai fetelor, nu imi vine sa cred, dar...mi-am luat examenul de specializare! A fost asa de greu, si atat am invatat pentru el, ca, dupa ce a durat o ora si m-au rechemat in sala si m-au felicitat , ca cica as fi fost foarte buna (cica...), eu m-am reaszat pe scaun si asteptam sa ma intrebe iar, asa eram de zapacita...ei s-au pus pe ras, si mi-au urat Craciun fericit si mi-au zis ca acolo in sala nu mai am ca cauta, decat sa imi ridic diploma! Eu ma uitam ca nauca la ei, a fost asa ciudat, ca dupa ani de zile de munca, si saptamani intregi de emotii, sa se termine totul intr-o ora! Am iesit afara, si ma simteam ca in vis, asteptam sa sune ceasul si sa ma trezesc din somn, sa ma apuc de invatat...(ocupatia mea principala in ultimele 3 saptamani, cata am stat acasa, cu burta pe carte...)

Cea mai mare bucurie a fost Mara, care mi-a iesit chiuind in cale, stia deja, si sarea ca o zapauga intr-un picior de bucurie!

Acum incep sa realizez, incept sa imi dau seama ca nu am visat, si ca...am mai facut un pas mare in directia...Franta!

Nu v-am mai scris prea des, dar va citesc tot timpul, iar acum am emotii si ma uit des aici, tot asteptandu-l pe ...Seb!

Oana draga, ca iar am ajuns la tine, fa nani si aduna-ti puterile, ai sa vezi, Bunul Domnezeu va fi cu tine!

Noapte buna, fetelor, si tu Oana sa visezi un Seb dolofan si sanatos, sarindu-ti in brate!

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Oana mica, ce se mai aude ? Vine sau nu ?
(stam cu toate agatate de Internet sa aflam vestea cea buna).

Mirunda, toate felicitarile mele pentru diploma !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Felicitari, Mirunda!!!Nici nu stii cit ma bucur...
Oana, mai ai vesti?
Eu am conversat azi cu fratele meu din Romania pe Skype,vreo 45 de minute, program pe care vi-l recomand calduros ( www.skype.com ), se aude mai bine ca la telefon si e gratis!
Pupici si spor la treaba (eu ma apuc de smotru...)

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc la toate!!! Mirunda, sa sti ca pana acum din ce ai zis (cu nascutul usor...) s-a adeverit, cel putin asa zice moasa. Sper sa fie si 20, cum ai prezis tu, sa fiu de Craciun acasa. Oricum, m-am decis ca diseara sa fac treaba in casa, si maine, cel tarziu luni sa nasc. Nu va suparati, dar vreau sa-i fac placerea lui fimiu sa iasa, ca el nu mai vrea sa stea.
Va pup! Va tin la curent, chiar daca eu sunt la spital, va zice Lulu, ca George o sa fie cu mine la nastere.
Michela, am ascultat si mesajul tau vocal, iti multumesc, si, bieninteles ca va astept la spital. Cine vrea sa vina...cu cea mai mare placere!

Va pup!

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Oana, nastere usoara! Eu sper totusi sa fie pe 21!:)

Felicitari, Mirunda!!!Un mare BRAVO!

O seara buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, eu va spun pe viteza ca plec la spital, ca am dureri groaznice de burta si de mijloc la 3-4 minute de o ora. Va pup pe fuga!

oana si bebitza din burtica (38s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Doamne ajuta !

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Pe Oana au oprit-o la spital, i-au dat ceva s-o linisteasca si sa poata dormi, si i-au spus lui George sa vina azi inainte de pranz. Aseara contractiile nu erau regulate, de aceea vor mai astepta. Se pare ca o sa-i provoace nasterea, oricum e aproape si nu are nici un rost sa se mai lungeasca; eu n-am vorbit cu ea decat aseara, inainte de a pleca la spital, iar azi dimineata cu George.
O sa merg si eu la spital, poate prind in direct venirea pe lume a lui Sebastian... dac-o veni azi.

Va tin la curent.
O duminica placuta!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Tinem pumnii si ne gindim mult-mult la voi!!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna,
Tocmai am vorbit cu Oana la telefon. Era la plimbare cu George, fiindca e cald si frumos afara (cand spun "la plimbare" inseamna la vreun km de spital!!!).
Nu mai are contractii, iar colul nu e dilatat (2 cm, deci nu suficient), asa ca au sfatuit-o sa faca miscare, poate-poate....
Se pare ca va ramane in continuare in spital, sub supraveghere, pana cand va veni momentul.
E bine, bine dispusa, n-o mai sperie statul in spital, pentru ca acum stie ca la intoarcerea acasa il va avea pe Seb in brate.

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput