Bebelusi de martie-aprilie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
irina.c. spune:
Fetelor,aseara al meu a venit foarte obosit si am ajuns sa ne certam,cearta care a continuat si azi dimineata .Nu mai conteaza subiectul,dar sa vedeti ce imi zice al meu:"am citit eu pe 'despre copii' ca incepeti sa aveti probleme de la statul acasa,uite ca e adevarat"...AAA,imi venea sa-l,dar m-a pufnit rasul si am rams cu cearta in aer.Si asa intarzaiase la servici...Na,mai stai acasa si dedica-te familiei...Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
spic de grau spune:
Albumul merge! si eu am vazut aseara ca albumul meu era ok; cred ca albumul comun se blocase ca eram mai multe pe el logate (s-or fi speriat cei de la yahoo )
pupicei! frumoase pozici!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Mickyyy spune:
La multi ani Tudor!!
Neata si de la noi si felicitari pentru album. Vreau si io parola, ca mie nu mi-a trimis-o nimeni .... deja v-at saturat de moacele noastre carevasazica !!!! no bineeeeeee, las ca vedeti voi .
Poze de pe vremea cand eram gravida nu am scanate (doar unele de la inceputul sarcinii...da' aceptati o poza de-acum ?! Nu e prea mare burtica, da' deja se vede .
Mirinda, bine-ai revenit.
Claudelu, fruntea sus si lasa depresia de-o parte!
irina, si barbata-meu mi-a servit o replica asemanatoare acum cateva luni la o cearta (habar n-am care era motivul), numai ca nu era citita pe forum ci descoperise el (dupa ce-si studiase colegele de serviciu care se-ntorsesera la munca dupa CIC-uri) cum ca statu acasa dupa fundu copchiului toata ziua prosteste femeia!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Buna dimineata!
Sa nu aruncati cu bolovani in mine mamici frumoase si harnice! De vreo cateva zile am aflat cat va fi indemnizatia pentru cresterea copilului, dar mereu uit sa va spun si voua. Salariul mediu pe economie este in 2005 - 9.211.000 lei, deci 85% - 7.829.350 lei. Aproximativ. Acum ramane sa sun la casa de asig sociale sa ma interesez daca se actualizeaza si pt mamicile intrate in CIC in 2004. Vorbim dupa ca am un raspuns.BY!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
LauraFlo spune:
Am un raspuns, dar din pacate nu-i cel dorit. Pentru ca este un drept dobandit in 2004, cica n-am avea dreptul la marire. Deci Indemnizatia ramane aceeasi. Naspa. Imi pare rau mamici.
irina.c. spune:
Micky,adevarul e ca eu am senzatia ca ma cam prostesc,ca ma lasa memoria si ca imi pierd capacitatea de concentrare...La servici este exclus sa ma intorc acum,nu pot s-o las pe asta mica cu o bona(din familie nu are cine sa ne ajute),plus ca acolo ajung mai rau(lucrez cu copii cu handicap).Am gasit acum sa fac ceva care imi place si sper sa mai ies din rutina,caci sunt cam terminata.Pe langa problemele mentalesus-amintite ,nici casa nu e pusa la punct,fiindca nu reusesc sa fac fata la toate singura.Si sincer,nici nu imi vine s-o fac,cred ca pic in depresie...nu mai am nici un pic de energie.Al meu lucreaza mult,e ocupat...nu prea are timp sa stam de vorba...Of,mai bine sa nu incep sa-mi plang de mila...Ma apuc sa fac o sedinta de terapie prin munca...am de si de....Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
Mickyyy spune:
kata, irina, multumesc pentru parola.
laura, naspa . Eu tot mai am o sansa, sa iau indemnizatia la bebe 2, dar se vor termina alegerile imediat si atre mi-e teama ca se va revoca legea asta.
Fetele, hai sa va intreb si pe voi ce ma sfatuiti sa fac....mi-am luat mare din analize (mai am doar 2 care dureaza 10 zile) si in mare totul e ok, ba chiar ziceam altundeva ca am aruncat banii de pomana pe analizele alea cu plata ca au iesit toate negative (dupa cum era de asteptat). Problema mea acum e....sa mai fac sau nu o ecografie?! Deja am facut 2 in ultima luna, medicul care-mi urmareste sarcina a zis ca nu e nevoie, insa ecografista de la Medlife a zis ca trebuie neaparat facuta o ecografie intre 13-14 saptamani, care bineinteles mai costa si aia peste 1 milion. Pana la urma as avea posibilitatea sa o fac fara prea mari eforturi financiare, dar stau si ma gandesc, mai e oare cazul atat timp cat doctorul meu zice nu? Eu simt ca e totul ok cu mine si cu bebe dar totusi.... pe de alta parte sunt femei care nu fac nici pe sfert analize, controlae si ecografii cate facem noi si au bebelusi super sanatosi. Voi ce ma sfatuiti sa fac?!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Ela76 spune:
Veve - crezi ca nu avea centuri? Dar astea nu mai constituie demult o problema peste ea, ca e o adevarata contorsionista, deja experta la iesit din hamuri.
Micky - eu cred ca nu sunt necesare atatea ecografii daca dr. nu le considera necesare. Si mai ales de cele morfologice (parca alea erau peste 1 mil la Medlife).
Pupici, vreau sa fug pe afara, cat mai e soare.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Mickyyy, nu stiu cum esti tu, dar eu daca nu faceam macar o echografie pe luna nu ma simteam bine. Atunci cand o vedeam pe Dari in burtica mea dispareau toate gandurile rele si cosmarurile. Pe de alta parte una din colegele mele imi spunea ca stie de la o prietena doctorita ca si echografiile au efecte negative. Eu n-am tinut cont de lucrul acesta si prin urmare pe timpul sarcinii am facut vreo 12 echografii. Tu hotarasti.
katalina spune:
Of, sa ies si eu putin din starea asta de apatie, cineva m-a molipsit si pe mine, da' nu va faceti griji ,ca fi'miu' cel mare e-acasa, si ma scoate el sigur din starea asta...si de Roby nu mai zic...Ce sa mai zic, tare as merge la serviciu, macar o zi,sa-mi revin...restu': stau cu puiu'acasa, mincal-ar mama...
Deci nu numai fi'miu prefera apa si ceaiu', si-ai vostri...unde sa mai intre si sucu'ala la Roby, la cit maninca??
Hai ca trec de la una la alta; Lumy, multumim ca ne-ai dat de lucru(de-aseara ma chinui sa mai pun cite o poza doua, nu prea merge),idee buna!Propun si un album: "poze haioase".Aprobati??
Mirinda, stiam ca n-o sa ne parasesti asa usor.Pupici multi Anei cea frumoasa!Sanatate multa tatalui tau!
Irina, capul sus mama, tre' sa ne ridice barbatii astia si-o statuie pentru cite facem noi.Ia spune-mi si mie ce spuneai ca faci tu ca sa scapi de rutina, desi io n-am timp de nici un alt hobi...da' io stiu...
Mickyyy,mama nu mai arunca banii pe ecografii degeaba, puiul mic din burtica creste bine si sanatos, doar daca iti recomanda doctorul e ok.
si analizele sunt toate ok....
Rayu, ce-on fi cu noi, am aceeasi stare, da' mi-e frica sa ies la soping, stii tu de ce...
Ela, te-asteptam aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37760
HAI PA.
Catalina, ROBERT CATALIN