Bebelusi de martie-aprilie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by bebe2004
Ce sprintara esti Clau. Eram in acelasi timp la add poze pe Yahoo. La tine mergea f repede. Eu abia acum am terminat. Si in seara asta imi propusesem sa adorm imediat dupa fimiu. Ne-a dat Luminita de lucru. Multumim.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Da, am observat ca eram in acelasi timp pe yahoo...in seara asta imi merge struna internetu, Doamne da se fie tot timpu asa Tu ai creat albumele alea cu botezu si cu taticii?? Super faina ideea!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!
bebe2004 spune:
Veve, am o idee. Pune siteul cu pozele noastre in lista. Asa le putem accesa noi sau vizitatorii oricand.
noi
Rayuela spune:
buna seara fetelor!
Claudico,e clar,depresia e molipsitoare!Si eu zac intr-o apatie blegoasa,nici pe nu am fost azi...ceea ce e semn rau!
Parca-s o leguma,asa am fost toata ziua..si am zis sa ies din apatie mergind la cumparaturi.Si ce am facut?Am cheltuit o gramada de bani,ca io asa fac cind ma apuca depresia,pe chestii care nu-mi mai plac cind ajung acasa!Si nici nu pot sa le dau inapoi,ca mi-am luat cosmetice,si la astea nu se returneaza banii
fug repejor de aici,sa nu mai molipsesc si alte fete
Elena si Craciunitza Amelie
bebe2004 spune:
Nu le-am creeat eu, cu toate ca m-am gandit si la asta. Mi-a luat-o altcineva inainte. Si bine a facut. Cred ca ma duc la culcare ca as vrea sa fumez o tigare si nu mai am. Am uitat sa va zic ca m-am apucat iar de fumat. Daca mi-ar reveni si placerea mirosului pentru parfumuri pe care am pierdut-o in timpul sarcinii... Hai noapte buna!
noi
Claudelu spune:
Eleno, ce drac, pruncii nostri is la fel, acum si noi...nu-mi suna a bine...auzi eu stau de ieri in fata computadorului si tot imi zic scriu sau nu?? dau sa scriu si gata ma ia molesala de-mi venea sa-mi plang singura de mine, am ajuns sa-l enervez pana si pe Clau si sa ma enervez chiar si pe mine...Eu m-am saturat de stat tot timpu acasa, probabil ca la inceputu anului voi merge la munci ca nu mai pot, trebuie sa ies sa vad si alti oameni...singuru lucru care inca ma retine acasa e goanga asta mica, si faptul ca n-as vrea sa o ingreunez pe mama desi ea il iubeste tare mult si chiar si eu as fi linistita ca e pe maini bune, dar (cum intotdeauna exista si un dar) mama sufera de cardiopatie eshemica dureroasa si are si tensiune oscilanta si de anii de zile e tot sub tratament si n-as vrea sa se agite prea tare si daomne fereste sa pateasca ceva, m-as simti toata viata vinovata ca am lasat-o singura cu Raul..UUUfff, m-am descarcat, ca si asta imi statea in gat
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Originally posted by bebe2004
Ce sprintara esti Clau. Eram in acelasi timp la add poze pe Yahoo. La tine mergea f repede. Eu abia acum am terminat. Si in seara asta imi propusesem sa adorm imediat dupa fimiu. Ne-a dat Luminita de lucru. Multumim.
noi
Da, am observat ca eram in acelasi timp pe yahoo...in seara asta imi merge struna internetu, Doamne da se fie tot timpu asa Tu ai creat albumele alea cu botezu si cu taticii?? Super faina ideea!![pup]
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!
Io sunt vinovata!
Voua va mai merge sa accesati albumele? Ca la mine da eroare. Cred ca suntem prea multe logate. Mai astept!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Claudico,eu nu pot sa vad albumul..de ceeeee????
Elena si Craciunitza Amelie
Pantru ca o picat yahoo-ul, ca acum nici io nu poci! Nu stiu ce drac are!
iti trimit un Pm cu ID si arola...bini??
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
alona spune:
Da mie nu-mi trimite nimeni ID si parola?
Nici io nu pot sa intru pe album, imi da eroare.
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO
Veve spune:
Maaai,ce fete harnicute!De dimineata ma chinui sa va citesc,printre alte treburi (nu zic cccasnice c-as minti cu nerusinare)si de-abia acu' reusii!
Cu paginuta la yahoo e o problemuta!Habar n-am care,pentru ca nu se poate accesa nici un album.Si nu stiu daca-i de la ei,pentru ca albumul meu merge...Mai devreme am trecut pe-acolo si era ok.
Am vazut poze!!Placut!Am vazut ca iar o navalit plangacioasele peste noi (Clau-io te-nteleg,doar stau de 4 ani acasa!Pe de alta parte,lunile astea cu bebe sunt unice si de neinlocuit!N-o sa mai fie niciodata atat de scump,micutel,neajutorat si dependent de tine,asa ca rilax,honey si bucura-te ca ai posibilitatea sa mai stai acasa!),ca s-a mai itit un dintisor (Lucas),ca micuta Elei facu bubu ( dulce sa treaca-mamica ,da' de ce nu asiguri si tu fata cu niste centuri in scaunelu' ala?mai ales ca-i asa zglobie!),ca si Leana are iar nevoie de pantofiori noi (nu-ti mai spun ce decupat cu fundita,culoare posetei mele am vazut ieri,ca te-mbolnavesc)...
Ce vroiam sa mai spun oare??Aaaa,nici eu nu-i dau lui croko suc si nici apa.Intre mese,tzitzi cat cuprinde!Acu' cat mai e loc!Si da,Simona,si noua ne-a spus dr. ca sucul nu e necesar ba chiar contraindicat.Si la fel am citit si prin carti,net...Oricum,logic,nu-i vad necesitatea,atata timp cat bebe papa san sau formula,care tin foarte bine si de sete...
Acu' vreo 2 ceasuri m-am apucat de mesaju' asta vai de mama lui,si-acum chiar m-am impotmolit...
Somn dulce si pe maine!
Irina,veve & croko
pozici