Neveste de Admin/IT/IS

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

Mickyyy, frati nu sunt,a al meu e singur la parinti, dar suflete gemene poate...noi nu avem inca bebe(si nici "pe drum"), dar ii spun de pe acum ca atunci va trebui sa-i trimitem in"vacantza la bunici", ca mi-e frica de risc..si nu zice nimik,insa se intristeaza rau
Al meu sta cu o mina pe mouse si cu una pe capul pisicii (matza e preferata lui) si-i "reprosez" ca pentru nevasta nu mai are maini de mangaiatsi atunci rade
Va pupicesc ceao

SORINUSHU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

fetele, e sambata, nu?!E ora 12.30...unde suntem? la serviiiiici...la al meu sot...si mai stam 5 minute de o oraaaaaaaaa...cuvintele sunt de prisos...see u monday.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Si al meu tot la serviciu este. A zis ca vine mai incolo....!!!???? iar aseara a venit la 9 si a lucrat pana la 24.00. Nici macar nu m-a intrebat ce am facut toata ziua acasa sau cum se mai simte bb ca are rosu in gat. E cu capu'in nori ce mai... Oare il mai recuperez?
Mi-a promis ca diseara ma scoate in oras....sa vedem ce mai apare pana atunci.

ana maria

Mergi la inceput

EU SUNT CHIAR LA SERVICIUL MEU !!!! of,of,mai,mai
dar a fost un timp cand stateam si io "ca aurolacu'" pe la el pe la servici sa astept sa termmine treaba sa mergem si noi odata unde avem treaba, iar fraza"plecam imediat" se repeta de mai mlte ori in decursul a vreo 2 ore..

SORINUSHU

Mergi la inceput

Buna, eu m-am intors
va doresc o saptamina super !!!si spor la treaba cu piticutzii (stiu ca majoritatea sunteti mamici de prichindei)

SORINUSHU

Mergi la inceput

Neata fetele, va pupic, sa aveti o saptamana frumoasa!
Si eu la munca...
Sorinushu, io inca nu-s , dar nici mult nu mai este

Mergi la inceput

Alina , sa inteleg ca esti?
dc e asa, FELICITARI
A! SI A CISTIGAT BASE!escu

SORINUSHU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu de IT. Mai rar il las sa lucreze si acasa dar vine foarte tarziu..
Nu este obsedat cum vad la altii.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Sori, inca nu...dar sper sa vin cu o veste buna cat de curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

buna buna fetelor dragi... al meu nu merge in week-end la birou ca altfel cred ca l-as spanzura[, macar sta acasa sa lucreze, desi ma ignora aproape total..dar macar este acolo cu mine...nu ma vede decat cand ii este foame

astazi sunt fericita..sper sa dureze cel putin 5 ani aceasta bucurie...DA Basescu..
pupici cu lipici

Mergi la inceput