Neveste de Admin/IT/IS
Raspunsuri - Pagina 6
sirod spune:
Alina - ai ma, ca sint si eu cu voi!Acum ca sa fie tacimul complet ...si-a mai facut si firma...in domeniu.
Insa trebuie sa ma consider o 'supernorocoasa'...nu intirzie dupa ora 20, cind ajunge linga noi uita de meserie(nu stiu cum o fi de acum incolo) si nici nu ma streseaza prea mult cu ideile si inovatiile sale.Rar il aud:'bai, tu stii ce facui azi!?Hai sa-ti spun...'.Si-mi spune...si eu il admir...si mai arunc un 'bravo'(cum mai zicea o colega de-a noastra de club)...si ma gindesc in acelasi timp la ale mele.Si e asa prins de subiect ca nici nu baga de seama de ce, dupa ce termina de vorbit eu ii spun brusc:'mergi sa iei o apa minerala?'...sau altceva, la ce ama ajuns eu cu gindul si am constatat ca lipseste sau trebuie facut.
Dar, asa cu tratament preferential promit sa fiu alaturi de voi!
DORIS cu bb la purtator
iren spune:
Mickyyy, la noi, atunci cind sotul se mai plinge de curatenie- rar, ca nu mai are curaj sa deschida gura pe tema asta , ii zic scurt: nu-ti convine, pune mina si fa si tu! Si face! Seara, inainte sa puna masa, stringe jucariile lu fi'su imprastiate prin tot livingu, de n-ai un' sa pui picioru , stringe tzoalele de pe canapea, face ordine, ce, el nu sta in casa aia?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi
gabitzica spune:
Apropo de bancul cu sotul care pleaca in grecia...va zic si eu ceva amintiri din vacanta..
Am fost asta-vara la mare,cu sot, copil, socrii si... laptop...
pentru ca sotul meu avea ceva de lucru...
Problema cea mare a fost ca nu gasit in Saturn, caci acolo am fost cazati, nici un internet cafe si nici vreun hotel care sa aiba intenet...asa ca am purces la Mangalia. la primul internet cafe ce l-am gasit nu avea voie cu cd, discheta, dapoi sa se lege cu laptopu la retea. La al doilea a avut noroc...Ne-am plimbat vreo doua ore prin Mangalia pana si-a facut el treaba. Si uite asa, am petecut vreo trei zile fara el, ca s-a mai dus de vreo doua ori singur.
www.stoc-studio.ro/tudor
SORINUSHU spune:
sa mai descretzim fruntzile...
Iliescu a ajuns la Londra, a sunat pe "room-service" si a spus " TU TI TU TU TU TU" Nimen nu a inteles nimic si au cerut ajutor de la ambasada Romana.
> A venit un traducator oficial si in sfarsit aflat ce vrea Iliescu: "2 ceaiuri la camera 222"
SORINUSHU
Mickyyy spune:
sorinushu, bancu asta tocmai l-am primit pe messanger acum cateva minute de la barbata-meu , sa fie oare o coincidenta sau un semn ca ce se-aseamana se-aduna ?!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
SORINUSHU spune:
sigur e "cin'se'aseamana se'aduna"
asta a fost bancul zilei la mine la firma
(oricum eu sunt "topita" dupa bancuri)
am uitat sa va spun ca al meu are o slabiciune pt pisici ( avem 2 )
SORINUSHU
Mickyyy spune:
Sorinusu, sigur barbatii nostri nu's cumva rude?! Noi n-avem decat o pisica acasa, dar vreau sa spun ca intre mitzi si fata el nu face nici o diferenta, amandoua's fetele lui, nici n-a vrut sa conceapa sa dam pisica atunci cand era fata mica mica si era periculoasa.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
gabitzica spune:
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
sorinushu, bancu asta tocmai l-am primit pe messanger acum cateva minute de la barbata-meu , sa fie oare o coincidenta sau un semn ca ce se-aseamana se-aduna ?!
Si barbatu-meu mi-a trimis azi bancul pe mail, dar nu mi-am verificat inca mailul ca am intrat de pe calculatorul lui.
www.stoc-studio.ro/tudor