Mamici de iulie - august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata, frumoase burtici!
Va doresc o zi buna si linistita... si pofta de mancare!
Anisincearca ceiul de galbenele, este bun pentru stomac si nici nu este contraindicat in sarcina.
pe burtici!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza, mamicutelor! Multumesc pt. raspunsurile voastre cu privire la calculul sarcinii. Stiam eu cam asa dar voiam sa fiu mai sigura de ce e diferenta asta de 2 sapt. Mai am o intrebare? Voi pe care o luati in consideratie? De ex. la explicatiile pe sapt. de pe site unde va ghidati la care sapt.? cea data de dr.? adica in cazul meu eu pot urmari sfaturile pt sapt. 10 (si nu 8 varsta embrionului(??? Multumesc pt. sfaturi.
Anis intr-adevar ceiaul de galbenele e unul din cele neinterzise in sarcina si in general este bun la stomac si daca poti mananca niste paine prajita pe mine asta ma ajuta aproape zilnic la aciditatea de stomac (eu am o gastrita mai veche) dar acum sucul asta gastric isi cam face de cap!
Pupici si o zi cat mai buna!
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna dimineata frumoaselor,

N-am mai scris eu de ceva timp insa am citit tot timpul ce-ati scris voi.In primul rand vreau sa zic un bun venit pentru noile gravidutze...Sa fiti sanatoase si voi si bebicii vostri...
Anis, te rog mumos, sa completezi si la mine DNP 20 iulie.
Ioana, daca citesti cu atentie la Odiseea sarcinii prima saptamana incepe ultimul CM ...asa ca tu ar trebui sa citesti la saptamana a 10(asa cum ti-a zis doctorul varsta sarcinii este de 10 saptamani).
Despre mine pot sa va spun ca ma simt bine, acum 2 zile am avut o indigestie cam naspa si am vomat toata ziua....asa ca ieri am mancat destul de putin (doar putina ciorbita acra si iaurt cu fulgi de porumb).
Pentru fetele care au aciditate mare eu cred ca ar fii mai bine sa manacati mai degraba compot din fructe (eventual fara zahar). Stiu ca nu sunt ca cele proaspete, dar cel putin evitati neplacerile la burtica ...sau alternati fructele cu ceva uscat (paine prajita, covrigei,biscuiti).
Va doresc o zi linistita.

Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ceaiuri indicate si contraindicate in sarcina,gasiti aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineata, frumoase burtici!

Ar trebui sa ma inscriu si eu in lista voastra pentru agust,dar mai astept sa merg la medic marti si sa vad ca totul e ok acolo cu .Sincer i-mi este si frica sa ma si bucur ca sunt,dar ma rog la doamne,doamne sa fie bine de data asta.Am sa revin la voi cu vesti dar de saptamana viitoare incolo.Eu ma simt bine am inecput sa iau de doua ori pe zi Utrogest intravaginal 2/zi si acid folic 1/zi (5mg) din prima zi cind am vazut ca i-mi intirzie ciclu,deci de azi am intrat in luna a doua(saptamana a-5a).Sa ma vad trecuta de primele luni adica de luna a trei,pericol e tot timpul dar astea sunt cele mai pericolaose luni pentru mine.Eu va doresc la toate sarcini usoare si bebei sanatosi,frumosi

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Merci Lory! Asa o sa fac de-acum o sa merg de la sapt. 10 incolo! Doamne ajuta la toata lumea sa fie bine! Mai ales de cand l-am vazut pe bebe la eco sapt. asta parca totul e altfel deja!
Sa stii ca ai dreptate cu compoturile, eu nu cumparam niciodata dar acum cand le vad in galantar alea le vreau! Am zile in care numai compot as manca, tare as vrea sa am timp si rabdare sa fac dar nu o fac asa ca le cumpar si alea au din pacate zahar/....ehhh ce sa facem...ei dar nu mananc zilnic oricum, dar imi plac mult. Eu mananc si fructe cand am chef de ele si mai ales mere. Ca asta se gaseste si portocale dar mai des mere.
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetelor - completati si la mine va rog DPN - 22 aug 2005

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Bine ai venit Luli,sarcian usoara si sanatos.
felicitari si tot ce iti doresti!

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Multumesc corbioana pentru raspuns. Pot sa deduc asadar ca in caz ca e vorba intr-adevar de fibrom (am consultat deja medicul, dar trebuie sa repetam eco la inceputul lui ianuarie) trebuie sa fac cezariana ... Pai asta este; as fi preferat nasterea naturala, dar daca nu e indicat ...
Fetelor care aveti greturi: acestea la voi apar si dispar? La mine este o stare constanta de greatza si disconfort foarte greu de suportat, tocmai pentru ca nu se mai opreste. E adevarat ca nu am , dar asta nu face lucrurile mai bune.
In plus sunt groaznic de palida si mi-e pielea fetei foarte uscata ...
Credeti ca e normal?

gabirus

Mergi la inceput