Mamici din Canada (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Mia. spune:
Da,as vrea te rog nr.de telefon al pediatrului de care zici.In ce limba vorbeste si cind sa-l sun:intram in ianuarie pe maladie.Adresa mea de E-mail este vasilemihaela@hotmail.com.Mersi!
Mia
Christina spune:
Emily, din cate stiu eu nu trebuie sa refaci scoala de asistente din Ro. Trebuie sa dai niste examene sa te accepte in ordinul asistentelor si pe urma poti lucra. Intreaba si tu la HRDC.
Bafta!
Christina spune:
Emily, uite ca revin. Daca vrei sa faci alta specializare, ca sa afli costurile cursurilor din pacate trebuie sa te uiti pe site-urile colegiilor, la fiecare in parte. Uite am gasit un site care are trimiteri la toate colegiile si universitatile din Canada, incearca si tu pe cele din zona Montreal.
http://www.uwaterloo.ca/canu/ sau http://www.allaboutcollege.com/colleges/canada/quebec.htm
Sper sa-ti ajute.
Oanadrag, cu placere.
Emilly spune:
Multumesc Cristina, o sa studiez site-urile.
Pentru asistentie trebuie sa fac din nou scoala sau pot munci ca prepose si eventual niste cursuri pentru aid nurse, ceva de genul asta.Si da as vrea sa-mi schimb domeniu.
Dar chiar nimeni nu a facut aici un curs usor de 1-2 ani?
Pupici si o seara placuta!
ps.v-ati facut bradutul???noi da si gaza mea e toata o mirare si uita sa-si mai inchida gurita
onutza spune:
Daiana si Mia,
Daca pediatrul care nu stie decit citeva cuvinte in romaneste este Chiteala eu m-as mai gindi un pic inainte sa duc copilul la el ...si mie mi-a foast recomandat ....am fost de 4 ori si la aproape orice problema dadea antibiotice cu nemiluita ...si in plus este o mizerie acolo in cabinet ...jucariile nu cred ca au fost curatate de ani de zile.
Eu am pediatra copiilor la CLSC pt ca este la 10 minute de mesr pe jos de noi si o am si pe doamna doctor Dobrescu la spitalyuul St Justin . Despre dinsa pot sa spun ca este un medic de exceptie si un om deosebit. Mia, oricum daca ai vreun CLSC aproape de tine incearca si acolo pina una alta si intre timp da telefon la St Justine si intra la doamna doctor Dobrescu.
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Camera si jucariile copiilor;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
codritu spune:
Onutza, la care CLCS ai tu pediatrul? Esti multumita de el? Eu as vrea sa am posibilitatea sa am un pediatru mai aproape, dar peste tot pe unde am incercat ziceau ca nu mai sunt locuri.
Andreea_si_Doru spune:
Daca tot e vorba de pediatru... fetele din Toronto, voi pe cine aveti si cum va intelegeti cu el/ea?
Cine merge frecvent(sau nu neaparat fecvent) pe la Biserica Sfantul Gheorghe!?
Multumesc si sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie
Minunea noastra, Nathalie
iselin spune:
Bebele meu a facut enterocolita (gastro- de la garderie).
Acum e acasa, isi revine tare incet. In Romania stiam ca in astfel de cazuri pot sa-i dau Hummana HN si niste saruri impotriva deshidratarii. Aici m-am uitat eu, dar nu mi-am dat seama. Ma poate ajuta cineva cu o informatie.
Merci.
mimitete spune:
quote:
Originally posted by iselin
Bebele meu a facut enterocolita (gastro- de la garderie).
Acum e acasa, isi revine tare incet. In Romania stiam ca in astfel de cazuri pot sa-i dau Hummana HN si niste saruri impotriva deshidratarii. Aici m-am uitat eu, dar nu mi-am dat seama. Ma poate ajuta cineva cu o informatie.
Merci.
Da-i Pedialyte (il gasesti la farmacie over the counter sau intrebi farmacista ca uneori il tin la ele dupa counter), putin cite putin cu lingurita ca altfel il vomita. Daca copilul e mai mare cumpara din ala gen "glacons" care se pot ingheta in congelator si o sa fie f fericit ca zice ca e inghetata chiar daca nu are nici un gust. Solutia contine "sarurile si mineralele" necesare pe care le pierde prin diaree sau voma.
Multa sanatate,
Mihaela