Bebelusi de martie-aprilie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

katalina,pentru felicitare primesc ajutor de la un nene care stie ceva grafica,abia astept sa vad rezultatul.
Mi-ai placut mult in poza nou-coafata..as merge si eu la coafeza ta,crezi ca ma poate face www.durmitorcg.com/Monika/Monica%20Bellucci%2012.html" target="_blank">asa????????

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Kata, coafura nu mi se pare asa de complicata! Si nici la fatza nu te-a schimbat prea tare!

Kulta, felicitari Danielei pentru dintzisor!

Veve, imi place tare mult poza cu tine si cu Croko in care el suge obosit dupa atata shopping!

Simo, ar fi fost culmea sa fie si Mia si Lucas la fel de zvapaiati!! Ce frumos trebuie sa fie cand se joaca ei unul cu altul!

Elena, noua semnatura e !

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Simo, te cred ca esti indragostita d ei...manca-i-ar mama pe ei! Tu parca intrebai de taiatul unghiilor...apai eu le ai can apuc si in somn si cand e trea, problema lanoi unt cele e la picioruse alea doar in somn, altfel nu sta

Veve, ada si la noi oleaca de zapada , please!!! Ce frumosi sunt si ingerasi tai! de la noi!!! Gata tragem o percere in pijamale de Revelion??

Kulta, felicitari pntru !! Si noi vrem!!

Rayule, mumoasa Craciunita ai tu

Mama ce nebuna sunt ca mesaju asta e scris cred de vreo 3 ore si am uitat sa-l trimit L-am scris si intre timp au venit niste prieteni pana la noi si eu am fost ferm convinsa ca l-am trimis

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Kulta, felicitari pt. dintzisor!!! URA!

Noi tocmai ne-am intors de afara, au tras un pui de somn afara in carucior. Dar s-a facut rece si ne-am intors.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Sa-mi fie rusine

OLIVIA KARLA
ADRIANA CLAUDIA
ANELISA ELENA

P.S: Kata, mistoaca frizura ti-ai tras

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Musai tre' sa ma laud:avem 2 !!!Stia mami ca nu degeaba ii face croko nervii si somnu' varza!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Croko scump, felicitari! Sa ai dinti de fier si las-o puiule si pe mama sa mai doarme! (doar putin 1-2 ore)

Eu deja sunt disperata, aproape toata lumea are numai noi NU si nici nu se prevad in viitoru' apropiat

P.S: Mai Veve, voua vi l-a dat Mia sia cum vi la noi sa te lauzi??

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

P.S: Mai Veve, voua vi l-a dat Mia sia cum vi la noi sa te lauzi??

La ce te asteptai de la una cu ghiuluri ca mine?
Mei,nu te impacienta.La vevica i-au iesit dintisorii la 15 luni!Drept ca ea fu 3 luni prematura,da chiar si asa...i-ar fi iesit la un an.
Haide Raul,haide Raul!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Asa faceti galerie, poate poate ies!
Sti ce ma sperie mai tare, ca ii vor iesi toti odata Apai, la urma urmei sa vina cand or vrea ei ca eu sunt aici sa-i intampin!

Fetelor, am tema de casa de la al meu sotior...hai ajutati-ma! Care-i definitia iubirii?? Nu stiu ce l-a apucat?? Cred ca nu e bine cu capu Eu i-am zis ca nu exista o definite a iubirii, el nu si nu ca exista si a inceput sa-mi spuna ceva ce eu sincer n-am inteles Il apuca cateodata, poate ii trece pana dimineata

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Eu sunt martor la Croko - Mia nu a dat nimic! Asa ca - FELICITARI pt. dintisori, Croko!!!!

Clau, stai linsitita, ca ies si la voi dintzucii si apai sa vezi tu distractie.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput