Bebelusi de martie-aprilie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Eu n-as avea nici o sansa sa le tai unghiile cand sunt treji. Mai ales lui Lucas, care parca are viermisori in fundulet La Mia, parca, parca ar mai merge... Ar trebui sa incerc, ca si eu inainte aproape am trezit-o.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Gata! S-a culcat si ursuletul meu!

Simo si Veve, multumim pentru felicitari!
Simo, felicitam si noi pe Mia cea scumpa pentru dintzisorul nr. 3!
Chiar voiam sa te intreb care dintre gemeni e cel zvapaiat si care e cel sobru? Mie mi se pare, din ce povestesti tu, ca Mia ar fi mai potolita, mai calma iar Lucas mai nazdravan. Asa e sau ma insel?

Veve iubita, ii dam si noi lui Croko din dintisorii nostri, daca vrea!
Ziceam de CD-uri romanesti, ca mi-as cumpara si eu cateva. Pana acum nu m-a preocupat problema dar parca cu sarbatorile astea as asculta cate ceva...Daca ai vreun pont zi-mi si mie, te rog!
Moaaama, ce-a mai nins la voi! (Pupa Veveritza scumpa pe amandoi obrajorii, ca tare frumoasa mai e!)

Elena, da mai! Exact la asta m-a dus si pe mine mintea cand ma uitam la pozele lui Clau si ma gandeam la mine: daca m-as vopsi blonda as fi exact cioara vopsita! Si am si eu ochi albastri da' nu ajuta! Avantaj Clau! (...si mai are si ochii verzi!!)
Clau, tu bine ca l-ai dat pe Raul lui Amelie, sa nu rupa inimile fetelor cu ochii lui albastri!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ah, am uitat sa va zic de taiatul unghiilor. Stiam eu ca mai aveam sa zic ceva!
Eu obisnuiam sa-i tai unghiutele Larei numai cand dormea, de frica sa n-o tai la degete, Doamne fereste! Dar, de cand nu-mi mai doarme in brate, nu mai pot s-o fac. Si am inceput sa i le tai "cand o prind". Dureaza ceva, fiindca ii tai o unghie, ma maimutzaresc putin, o las sa se joace putin si...atac alta unghie. Sta linistita si se uita dar curiozitatea ei dureaza doar 3 secunde, asa ca trebuie sa fiu atenta.
Cealalta varianta e sa i le tai seara cand o tin in brate si o alaptez si ea e pe jumatate adormita....ca daca sare caii popii toata ziua si nu doarme, seara cade lata .

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

veve, vazut pozici, placut ,,mai ales cecelusu'lu' mamica(cre' c-am vazut bine!nu?)
pupik la toata lumea!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

buna ziua fetele!
veve ,si eu am vazut pozele,m-am topit dupa croko aici
Revin mai tirziu,ies acum cu pitica la plimbare

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mi-am schimbat semnatura!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! AVEM UN COLTISOR, DUPA 3 SAPTAMINI DE CHIN.
Meritam un iepuras, nu?

Kulta si BB Daniela (15,04,2004)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=KULTA

"Lucrurile bune li se intimpla celor ce stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Meritaaaaaati!Felicitari Daniela!Imdeiat bagam la club!
Katalina,shhhhh!Is femeie serioasa,nu-mi strica firma!
Elena, semnaturica,da' craciunita mica e mortala!
Nedda

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Veve, ce tantalaie sunt! Eu am crezut ca numai poza aia de jos, de pe pagina 3 ai pus-o cu ninsoarea si chiar ma mirasem. N-am observat ca mai este o pagina intreaga cu poze!!! F. frumoase toate pozele!!! Ai niste copii f. f. frumosi!

Nedda, da, asa e. Mia e cea linistita iar Lucas e cel nazdravan. Daca amandoi ar fi ca Lucas, pe cuvant ca ne-ar stoarce. Si numai el ne tine pe toti in pozitie de drepti, noroc ca Mia de multe ori asa e de linistita si cuminte ca nici nu stii ca mai e un copil in casa, scumpa de ea. Dar fiecare are farmecul lui si nici nu mi-ar fi placut sa fie amandoi la fel. Azi dimineata, la 7, cand s-au trezit, i-am pus pe amandoi cu noi in patul nostru (dupa ce jumate de noapte dormisem eu cu Lucas in sufragerie pe canapeaua trasa (pull-out-sofa) si sotul cu Mia in dormitor), si au inceput sa se joace atata de frumos! Mia il imbratisa si il pupa/musca. Ii lua mincinosul din gura, si el radea (asa ne jucam noi cu el, ne facem ca i-l furam) si multe alte chestii. Mor de fericire cand ii vad cum interactioneaza si isi rad in hohote unul altuia. Sunt tot mai indragostita de ei pe zi ce trece - ceea ce credeam ca nu e posibil...
Am plecat inapoi la ei

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Uite, simbata seara imi mai bag si io un oki aci,pt. ca: fiul mic face nani, fiul mare e la bunica-sa, si hasbandu'...cu presa si cu ziarele si cu cotatiile ,etc,etc.
Am fost si la cuafor, am vrut sa schimb ceva(deh, asa-i cind esti casnica 1-2 ani),si ia uita-ti ce mi-a iesit :www.fotofama.com/e-photo/cgi-bin/imageFolio.cgi?action=view&link=C/CATHERINE_ZETA_JONES&image=ICPSTXvz3100118.jpg&img=&tt=&tfile=tn_ICPSTXvz3100118.jpg" target="_blank">aici.Ei, m-ati recunoscut,nu?.Din pacate i-am cerut cam mult drei coafeze sau herstiliste(ce-o fi fost ea?)...

veve, io nu stric firme, io fac firmeda' chiar imi place.(io mi-as pune unu', dar nu pot sa spun unde)

Simona, si Kulta, felicitari pentru noii dintzisori la bebelusii frumosi!

Rayu, frumoasa semnatura...Sopteste-mi si mie la ureche cum faci felicitarea ceea!Pupik la Amelie!Cum a fost la plimbare?Cite grade afara la voi acolo?

Aaaaa, uitasem:
La multi ani!
OLIVIA
ADRIANA
ANELISA

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput