Bebelusi de martie-aprilie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
[br
Claudel dragut,asa imi face placere cind vii la noi la scandinavi..parca ai veni pe la mine la cafea..visez si io,na!

Elena si pisicutza Amelie

Nu visa dragutule, ca intr-o dimineata te trezesti cu mine la usa, aresa am, asa ca no problem...numa sa castig la LOTO

Ela, si eu zic sa incerci cu brcanele...uite Raul de ex. nu papa facut de mine decat furctele simple sau combinate, carnea nici sa nu auda de ea, dar daca ii dau din borcan o papa cu o placere ebuna...nu gasesc explicatie pentru asta

Daniela, felicitari pentru dintoc !!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

[b][font=Comic Sans MS][navy]Gata eu mi-am ales rochia de Anu' Nou!!! Pe www.silver-lingerie.com/cgi-bin/bases/bases_silver.pl?fid=1100981499&query=pagenum%3D1%26cgifunction%3DSearch%26section%3DFemmes%26categorie%3DNuisettes%2FBabydolls%2FD%E9shabill%E9s&cgifunction=form" target="_blank">asta mi-am ales-o! Mai o clisa, mai o sunca, o buca pe afara, sexi nu???

aaa,ce kuskra secsoasa meyyyyyyyyy!!!Nu i le arat lui Catalin ca precis o sa-mi ia cadou de Mos Craciun...si io de fapt vreau altceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

hehe, pai cu borcanele am incercat prima data. si la fructe, si la legume.cica "bleah" a zis fiica-mea
problema e ca dulcele nu-i place.
daca-i fac compot, kata, il indulcesc?
de ex, in seara asta nu a vrut cereale, nu branzica, ci legume! ca mai aveam de la masa de pranz. ii pun si ulei de masline, si unt, uneori vrea, alteori nu.
hai ca va las, ca-l trezesc pe sot cu tastele astea.

p.s. vv, hmm, n-am avut ultimul cuvant la cap. anterior, dar nu ma supar

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ela, nu tre' sa pui zaharel la compotel.Eu il fac din mere galbene + un pliculet d vanilie +putina scortisoara pt. aroma.Il pun in blender cu o lingura -2 de cereale si .Daca nu-i place dulce, stoarce niste lamiie sau portocala(la fel si la brinzica!).

Sa va lustruiti ghetele!!!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

io cred ca primesc betzisoru ca nu am fost cuminte!

Mergi la inceput

io am picat intr-o nostalgie...ca Alina..ma gindesc ca ma bucuram de rahatelele alea mici care le primeam de Mos Nicolae..o cutie de carioci,portocale...parca eram copii mai putin rasfatati,ne multumeam cu putin..voi ce primeati de Mos nicolae cind erati fetite?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela

quote:
Originally posted by Claudelu

Gata eu mi-am ales rochia de Anu' Nou!!! Pe www.silver-lingerie.com/cgi-bin/bases/bases_silver.pl?fid=1100981499&query=pagenum%3D1%26cgifunction%3DSearch%26section%3DFemmes%26categorie%3DNuisettes%2FBabydolls%2FD%E9shabill%E9s&cgifunction=form" target="_blank">asta mi-am ales-o! Mai o clisa, mai o sunca, o buca pe afara, sexi nu???

aaa,ce kuskra secsoasa meyyyyyyyyy!!!Nu i le arat lui Catalin ca precis o sa-mi ia cadou de Mos Craciun...si io de fapt vreau altceva!!!

[b][font=Comic Sans MS][navy]Sopteste-mi la ureche, ce-ti doreste inimioara de Craciun?? EU vreau NIMIC, pee bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Kata si Elena, multumim de felicitarile pentru iepurasul meu!
Kata, vad ca ne prinde si Robi din urma cu al doilea dintzoc! Bravo!

Eu imi amintesc ca de Mos Nicolae primeam carti, portocale si banane, ciocolata, shosete colorate...o data mi-a adus un stilou chinezesc (eram prin clasa a IV-a) pe care l-am pastrat vreo 10 ani pana mi l-a spart un "dashtept" la scoala. Ce l-am urat pentru chestia asta!!
Dar tot Mos Craciun era "greul" .

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Ei Elena, pai mi-aduc aminte ca intr-un an am primit un leagan pentru papusi si o casuta tot pentru ele...ce bucurie mare erau cadourile pe vremea lu' Ceasca! tata a fost tamplar de meserie si-mi facea tot felu de jucarioare din lemn, doamne ce ma mai bucuram de ele..
AAAAAAA, chair vroiam sa va pove cat de frica imi era mie de Mos Craciun ...ma ascundeam cand trebuia sa vina, asta pana intr-un an, aveam vreo 7-8 ani, nu mai retin exact, l-am recunoscut pe mos dupa papuci...era TATA
Frumoase amintiri!!! Mai vreau!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Clau, multam pentru felicitari!
Foarte frumoasa toaleta aleasa de tine!! Asa da!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput