Bebelusi de martie-aprilie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Elena, mii de scuze pentru ca am divulgat secretul tau...vad ca numai prostioare fac in ultima vreme!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

N'seara!
In primu' rind: veve(duamna noastra dirijinta), bine-ai facut ce-ai facut in capitolul trecut(sper ca nu s-au suparat mamisile).

Mai fetelor, imi caut si io o toaleta de Revelion, ceva din matase sau voal, io stiu, ceva sa tina si de cald ,sa fie si sexi, si sa si pota alapta cu ea, ceva cu nasturei in fata, ideal ar fi deux-pieces, dar poate fi si altceva...N-ati ghicit?Imi caut niste pijamele, pt. noaptea de Revelion(este primul Rev. care-l petrecem Acasa).Fetelor, voi ce faceti de Revelion?

revin...repede...

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Codrin
David Theodore
David Bogdan
Olivia Karla
Adriana Claudia
Anelisa Elena

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Clau stai mey linistita,ca daor nu aveai de unde sa stii!Imi place de tine ca esti o soacra agera si tot timpul la curent cu ce face nora
Vezi ca la scandinavi vorbesc persoane care au cunoscut-o pe mica terorista inr ealitate,poti sa-i mai intrebi si pe ei..pescarul e innebunit dupa ea ,e febletzea lui!
TUTUROR SARBATORITILOR de azi!!!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katalina
Mai fetelor, imi caut si io o toaleta de Revelion, ceva din matase sau voal, io stiu, ceva sa tina si de cald ,sa fie si sexi, si sa si pota alapta cu ea, ceva cu nasturei in fata, ideal ar fi deux-pieces, dar poate fi si altceva...N-ati ghicit?Imi caut niste pijamele, pt. noaptea de Revelion(este primul Rev. care-l petrecem Acasa).Fetelor, voi ce faceti de Revelion?

Catalina, ROBERT CATALIN

Katalina Buna faza. Si eu care era cat pe ce sa dau o cautare pe site-uri cu tinute de seara.

Chiar si asa, arunca un ochi: www.marielulingerie.com/acatalog/Menu_Principal_Nuisette_9.html" target="_blank">aici, www.silver-lingerie.com/cgi-bin/bases/bases_silver.pl?cgifunction=Search§ion=Femmes&categorie=Nuisettes/Babydolls/Déshabillés" target="_blank"> aici , www.laredoute.fr/redoutefr/sBoutique/1,1170,,00.html" target="_blank">eventual aici , si nu in ultimul rand www.victorinelingerie.com/nightgowns.html" target="_blank">AICI

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi(iertati-ma de intirziere).Sa cresteti frumosi si sanatosi.

Nedda, felicitari pt. dintzisor, noua ne iese al doilea!!!

Laura, te-asteptam luni cu acelasi chef de vorba.

Amelie: cea mai frumoasa craciunitza din Europa!!! Clau',

Ela, ai incercat si borcanele? Incearca sa faci fructele compot, si mixeaza-le cu cereale, poate-poate!Piureului de legume ii poti adauga unt si lapte,sau mai mult morcov(e mai dulce).Brinzica de vaci o poti amesteca cu compotul!Nu dispera, trebuie sa ai rabdare si imaginatie sa creezi multe combinatii, imposibil sa nu-i ghicesti o preferinta.SI...e d.ra, bine ca e activa si sanatoasa.pupik de la noi!Iar singurele??(p.s. hai spune-ne totusi cu cine seamana...guraliva-ai spus?)

Spor la citit fetelor, poate-mi faceti si mie un rezumat...

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Ta na na na na na na! Am inca o stelutica..ta na na na na na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

spiculetz de griu,m-am imbolnavit uitindu-ma la lenjeriile frantuzesti!!!Am si eu aici Laredoute,mi-ai dat o idee ,sa bag un oki!
Nedda ,scuze ca am uitat sa felicit iepurashul Lara pentru dintisor!!
katalina,si io cred ca tot la pijama Revelionul asta..depinde de ai mei,cum o sa se inteleaga cu piticoata,ca eu tare as fugi la dans!
Claudel dragut,asa imi face placere cind vii la noi la scandinavi..parca ai veni pe la mine la cafea..visez si io,na!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Lumy, ce-mi plac minunile astea(da' ce-i plac lu' hasbandu' meu).Deja mi-am ales vreo citeva :www.victorinelingerie.com/linlacnigche1.html" target="_blank">ASTA si www.victorinelingerie.com/silchiflonni.html" target="_blank">ASTA.Daca-i prea frig, merge si www.victorinelingerie.com/silcharpajse.html" target="_blank">ASTA

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gata eu mi-am ales rochia de Anu' Nou!!! Pe www.silver-lingerie.com/cgi-bin/bases/bases_silver.pl?fid=1100981499&query=pagenum%3D1%26cgifunction%3DSearch%26section%3DFemmes%26categorie%3DNuisettes%2FBabydolls%2FD%E9shabill%E9s&cgifunction=form" target="_blank">asta mi-am ales-o! Mai o clisa, mai o sunca, o buca pe afara, sexi nu???

Kata, cum sa ne suparam noi pe Veve??? Foarte bine a facut!!

Elena, am vazut ca pescaru e admirator inflacarat a lu' Amelie!! Si noi suntem admiratorii ei!! Chiar daca eu nu vad vreo poza noua, Clau de la servici e pe faza si ma BUZZ-este de la servici

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput