Bebelusi de martie-aprilie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Mai Claudico, ce fecior fain ai si-l tineai ascuns acolo, adik nu ai mai pus poze de cind era bebe mic mic.Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.Io cred ca seamana cu tine!

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

HO HO HO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Diana, multi pentru printesa Maria! Cand mai vii si ai cateva minute libere, te asteptam si pe la noi!
Clau, stiai tu de ce tii ascuns asa baiat frumos si nu ni-l arati! Ca sa nu i-l rapeasca vreuna lui Amelie! pentru el de la Cristina (chiar daca doarme dusa la ora asta )
Se pare ca azi nu am mai avut parte de pofta de mancare si linistea de ieri. Ati auzit voi de bateriile Duracell? Ei? De alea cred ca are fii-mea in ea, murea de somn si tot continua sa bata toba cu palmuta ei pe mana mea, de ma saturasem eu. Daca ii tin mainile incepe sa batzaie dintr-un picior. Daca o prind si de picior, se rasuceste pe burta, eventual tinandu-si si un deget in gura in timpul asta. In scaunelul ei nu mai are stare, isi scoate picioarele ba pe o parte, ba pe alta, sta in genunchi, apoi se ridica si se apleaca pe o parte gata sa pice in cap si tot asa. M-a ametit de tot pe ziua de azi, zau. Sper ca maine sa fie ca duminica
Asa ca va urez noapte buna, somn usor!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Claudelu, ce spendoare de copil. Sa-ti traiasca!

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Am CEL MAI FRUMOS GINERE DIN LUME!!!!

Si dau de baut :

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

N'seara!
Sa-cep cu urarile de La multi ani pt. Sf. Nicolae si pt. bebelusii nascuti astazi.
Ce sa va mai spunem despre noi:Robert in fiecare zi ne mai surprinde cu cite ceva.Aseara ,pentru prima oara a luat-o frumusel pe covor in patru labe, greu,greu ,dar i-a reusit.Punctul de sosire era fratiorul lui, pe care-l soarbe din priviri tot timpul.Se iubesc cum mai rar am intilnit!Asta seara,piticul, din fundulet cum il pusesem in patut, s-a ridicat frumusel in picioruse, tinindu-se cu disperare de marginea patutului lui(de miine trebuie sa-i las in jos patutul, nu vreau sa-l gasesc pe covor intr-o zi).Si inca ceva ce-i place la nebunie:il tin de minute si merge usor usor,chiuind de bucurie de isprava lui.In rest cu papica nu ne plingem, incerc sa-i mai diversific cu cite ceva, mai studiez,mai caut niste retete, miine vreau sa incerc niste mamaliguta cu brinzica(a incercat cineva?).Noaptea, va-nchipuiti cine doarme cu tzitzi-n gura juma' de noapte(ca mi-e lene sa-l mai mut la el in patut), si de pe la 4, doarme cu noi in pat - am ghicit ca asta-i MOTIVUL trezirilor, nu tzitzi!!!

Claudico', ti-am vazut pozicile, frumoase toate, era si timpul sa ni-l mai arati si noua(si mai ales norei cele frumoase)pe Raul.Ce frumusel e si Ce par mult are, mincal-ar mama!

ELA, sa nu-l ierti pe MOs pentru intirziere!
Ca-ntrebai de iaurtel:Roby prefera INTOTDEAUNA danone cremoso ca desert dupa masa de prinz,maninca unul intreg.Il poti da oricind doreste ea,dimineata,sau la gustarea de la 17.Uneori il amestec cu piure de fructe la borcanel.Pofta buna la mindra!

Mickyyy, felicitari pentru test!Eu in perioada sarcinii am dat niste examene pt. serviciu bla,bla,bla, si asa aveam un chef nebun de-nvatat, se mira barbata-miu de mine,invatam cu atita placere, Doamne fereste(da' mi-a trecut repede!).Cum te mai simti si ce mai face burticuta?Mi-e tare dor si mie de acea perioada - frumoasa!!

Daniela, sincer te invidiez(e de rau???), pentru sala aia a ta de sport.Sa faci o poza!

aaaaa, noi nu punem nici sare ,nici zahar in papica, doar unt, cit o aluna la piureuri!(excludem ce-i dau sa guste de la mine din farfurie, v-am spus ca se repede in farfuria mea, si-n orice e-al meu: in creme, demachiante, cafea,)

CUSCRA, detalii despre bona, nu cunosc, poate-ti raspunde Mickyyy, sau...nu mai stiu, mirinda(am vazut-o in seara asta!)...
Vorbesc cu doamne doamne sa dea niste zapada pt atunci cind veniti acasa cu Hanna, sa o dati cu saniiuta.
Uite cum facem: veniti voi in Ro de sarbatori si ne ducem noi acolo, prin Germ. sau la un bilci,un ski ceva, in Austria, ce mi-ar place, da' sa creasca piticu' asta, ca io tare-s plimbareata,.
Pup-o tare de tot pe Hanna,de la mine si de la ginere-tu'.
Da-mi si mie pe PM mail-ul tau pliz!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pai fetelor, vi-l arat mai rar ca sa nu va plictisiti de fata lui Si il tin ascuns ca mi tare frica ca mi-l fura cineva (ca nu-l dau decat la Amelie)

Multumim!!! Cu totii sunt niste scumpi, dolofani si smecheri! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei din plin!

Diana, bine ai revenit printre noi!!! Mariei!!

Laura, dar ce-mi place de voi!! Noi habar n-avem ce vom face de sarbatori, oricum nu vom sta acasa, ca doar de ce avem bunici?

Mickyyy, felicitari pentru punctajul facut si pentru faptul ca pe langa ca esti si , mai si lucrezi si mergi la cursuri!!! Si vreau sa-ti spun ca si Raul inceput cu ziua de ieri urla dupa mine cand ies din camera sau cand nu ma vede catva timp, dar cu exceptia ca pe mine nu ma striga ma-ma ci ta-ta ...bine e si asa!

Ela, si Raul tot Duracell foloseste mai nou, dar oricum nu cred ca la capacitate maxima ca si Cristinuta Cum stati cu papa?? Ei doi sunt pe "invers", Cristina vrea legumele, iar Raul vrea doar fructe

Azi, spre surpinderea noastra, a venit in vizita nasu...sincer nici nu ma asteptam, dar ne-am bucurat mult...a venit ca ccc cica mosu s-a oprit la el cu un catelus pentru raul...dragut din partea lui, luand in considerare faptul ca putea sa se intalneasca la noi cu nasa, ei fiind despartiti si in niste relatiiiiii

Elena, esti mandra de ginerica al tau?? Am stabilit si cu nasii, nu??

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Laurica,mai da' ce program incarcat aveti de sarbatori!!!Tineti-o tot asa! Spune-ne si un meniu, ceva sa ne lase gura apa, sunt sigura ca gatesti f. bine!
Ii faci soacrei prajituri?

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Fetelor..........

gata s-a terminat cu distractia pe net si cu Desprecopii

de maine incep serviciul
Am luat interviul, si azi m-au anuntat, asa ca de maine la munca.

tati mai are ceva concediu, si mai am si o bunica in bloc care abea asteapta sa stea cu Stephie sa o giugiuleasca, si sa o rasfete, asa ca din partea asta nu-mi fac probleme. sper sa treaca cu bine perioada pana o sa vina mama,pe la inceputul lui ianuarie, Doamne ajuta cu viza, saptamana viitoare merge.

stephie mai are inca un dintisor, azi i-am vazut ca i-a strapuns gingiuta. Acum e tare maraita, oare dintele o fi cauza? sau faptul ca vrea numai in picioare, se incoarda si daca vreau sa o pun in funduletz nu mai vrea. Tot cu picioarele intinse.
Inca nu si-a dat seama cum se merge de-a buselea si e tare suparata din cauza asta. A descoperit pozitia, sta in 4 labe si se hatana, stiti cum nu?noi ne distram de numai putem cand o vedem asa.

Mosu i-a adus o masutza www.leapfrog.com/do/findproduct?ageGroupKey=infant&key=learntable" target="_blank">asta cu divese jocuri si e tare fericita.

Clau tare dragutz Raul. Pupici de la noi

Pupici si pt Maria, Diana mi-a fost dor de tine

Vv tare frumoase pozele cu vvici mici,si la noi a nins azi, totul e alb, gata a venit iarna.

Dana sunt geloasa pe sala ta de sport, dar lasa ca in februarie ne mutam si noi, ca sa fiu mai aproape de serviciul meu, sa nu fiu nevoita sa bat Toronto de la sud la nord, si atunci imi i-au si eu bloc cu sala de sport.

va pupam
Corina si Stephanie – 18 aprilie 2004

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Corina,felicitari si mult succes pe noul drum! Si pupice la fetit pe dintisorul cel viteaz!
Clau,ce scumpete de pui tii tu departe de ochii lumii!!Cum poti fi asa egoista sa te bucuri singurica?

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

VV multumim

Voiam sa va mai zic dar uitai

Ieri am fost pe la Thea. pupici de la noi pt fetitu vesel umblaretz.
O asteptam pe Alina sa puna pozele.

ce zicetzi de o noua inventie? un pampers care sa se inchida la spate ce usor ne-ar fi

uf nu doarme galusca, ma duc sa o mai mangai pe spate

Corina si Stephanie – 18 aprilie 2004

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput