Bebelusi de martie-aprilie 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
Ela76 spune:
Daniel-Ioan, Eduard si baietelul lui Ildi, LA MULTI ANI! Sa fiti cuminti, frumosi si sanatosi!
Celor sarbatoriti de Sf. Nicolae, de asemenea, LA MULTI ANI!
Eu nu cred ca am fost cuminte sau am incuiat usa prea bine, ca Mosul Nicolae nu a trecut pe la ghetutele mele Poate ca il asteapta pe tati sa se intoarca din delegatie
Ieri am avut si noi musafiri, o colega de liceu si apoi o colega de serviciu, cu sotul si fetita lor. Cristina a fost foarte vesela, doar un pic a scancit cand Mara i-a luat steluta cantatoare sa se joace cu ea. Deja cu simtul proprietatii in vine!
Clau, Veve, Lumy - ce-am mai ras cu folia, fosnitul si trasul in vid Veve, incercam sa mi te imaginez cu gura plasicata, haha! Dar zau ca n-ar fi rau sa fac si eu ceva cu fundul si cu burta asta.
Simo - ca intrebai de burta, a mea vad ca nu mai vrea sa dea inapoi (si nu am avut gemeni) si tare ma oftica pentru ca eu nu puneam asa usor grasimite pe burta inainte, incepeam cu coapsele si fundul.
Mie dr. mi-a zis ca pot sa pun un fir de sare in mancare, asa, cateva granule. Si am mai fost la o intalnire unde nutritionista de la Nestle zicea ca e nevoie de sodiul din sare (desigur, in cantitati ff mici) si ca ei pun sare in toate borcanelele.
De unt m-ati facut curioase, nu stiam nimic ca ar fi contra-indicat. Oricum, eu ii pun putin si se pare ca ei chiar ii place.
Voi cand le dati iaurt bebelusilor, adica dimineata, dupa-amiaza, combinat cu alte feluri de mancare? Azi am avut surpriza ca la masa de 10-11, Cristina sa vrea sa pape un paharel intreg de iaurt Danone Natur (asta aveam prin frigider) - adica 150 g. Dar daca incercam sa i-l combin cu altceva, nu-l voia. Cu merele fierte azi nu am mai avut succes, a gustat doar de vreo 2-3 ori. Sa vedem cum va fi cu legumele...
Nedda - ce minunatie de cladire aveti voi! Auzi, sala de sport unde sa poti merge cu copiii, hmm
Laura - ce program de petreceri aveti, va invidiez nitel!
Trebuie sa fug la treburi, va pup!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Am intrat 5 minute pe forum...sa ma laud .
Am primit rezultatele de la testul de acum 3 saptamani de la IBR, din 100 de puncte am luat 98 . Nici nu-mi vine sa cred....la cat (n-)am invatat ! Noroc ca ne-au dat doar probleme si ne-au lasat cu cartile-n fata (un ditamai cartoi de cateva sute de pagini ).
Oricum eu sunt super incantata, chiar daca a fost doar un prim test (mai am inca 2 ) pentru ca s-a nimerit sa-l dau exact la 2 zile dupa ce hotarasem sa pastrez bebelusul (adica in afara celor 2 zile, in rest, numai chef de invatat n-am avut, si cu bebe mic pe cap, si cu job, si cu probleme).
Hai ca m-am laudat suficient ....si v-am si "pacalit" mai devreme...EURO a crescut, da' nu atat de mult pe cat ne era noua teama (desi bancile cu care lucram noi il vindeau la niste cursuri enorme)
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Felicitari Mickyysor! Super rezultat! Imi spui si mie ce-i ala IBR?
A, de mult voiam sa te intreb de vechile fete ( adica din gasca de dinainte sa nastem ) mai sti ceva? Am vazut ca ElenaLove posteaza la BB-i de noiembrie-decembrie parca.
Ela, nu ne invidia. Programul ala presupune nopti pierdute in primul rand, iar asa cum stii prea bine atunci cand ai copil e mai greu sa-ti revii dupa. Dar e placut sa pleci de acasa si sa petreci cu oamenii indragiti. Nu stiu ce am sa ma fac la sotu la petrecere. Nu stiu decat din vedere doi colegi si sotiile lor, adica am sta odata la o bere cu ei aproximativ o ora.
Si eu m-am distrat copios la faza cu tiplatul, dar cred ca pentru burtica mea se cere un tratament pe baza de microunde. O urasc!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Mickyyy spune:
Laura, merci de felicitari!
IBR este Institutul Bancar Roman, iar cursurile pe care le fac sunt de Analiza financiara si risc in creditare.
Am uitat...mai voiam sa ne laudam cu ceva.....ieri fata mea a zis (de fapt a tipat) mama cu adresa! Eram in masina, in drum spre casa, si era cu taica-sau in spate. La un momentdat incepe sa urle MAMA MAMA si sa planga de mama focului. Eu eram la volan.....trag frumos pe dreapta, iau fata in brate, o giugiulesc nitel, se linisteste...i-o dau inapoi lu' taicas-o in spate...nu trec 5 secude ca iar incepe sa urle MAMA MAMA....iar o iau in fata, iar tace.....si uite-asa mi-a mai repetat faza de vreo cateva ori.....n-am scapat de ea pana n-am adus-o in fata langa mine, desi stiu ca nu e voie, da' decat sa-mi urel copchilu in spate, mai bine sa stea cuminte sa se joace in fata, la unchis-o in brate!
Si am uitat sa va zic...pentru ca a fost fetita cuminte...a venit primul ei mos.....i-a adus un leganus de camera de care e super-incantata, plus o gramada de hainute si jucari de la bunica si matusici. Asa ca vreo cateva zile are ce studia...cel mai incantata e de un saculet cu zornaitori, piuitori, hopa-mitica (viu colorate toate)...le scote de-acolo si le analizeaza pe fiecare in parte, mami le baga la loc in punguta, fata iar le ia si le scoate...si tot asa...ne jucam toata ziua.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Ati auzit ce-a spus Nastase? La intrebarea daca este pregatit pt un scandal despre orientarea sa sexuala a replicat ca poate demonstra testandu-le pe sotiile redactorilor de la Evenimentul zilei. Dragut nu ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
LaviB spune:
Servus fetele!
Mammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaa da' mult v-ati mai intrecut cu scrisuletzul. Iar am stat un ceas pana sa apuc sa citesc cate ceva de pe la voi.
Ma bucur ca suteti bine, care mai cu dintzisori, zapaduci, vanatai,planuri de sarbatori,etc.
Noi am avut acum la sf de saptamana niste zile super frumoase , in special cea de ieri cand cu niste prieteni buni ne-am dus la balciuletzul de Craciun din Salzburg (Austria)
Noi am mai vazut asfel de balciuri (se fac in perioada asta in toate orasele din Germ) insa tata a luat parte la primul din viata lui (de o asa amploare) si a fost.....super fascinat. (si noi de oras si varza cu carnaciori papata acolo)
Aseara ne-am uitat la casetutza cu inregistrarea si l-am vazut cum efectiv savureaza fiecare minutzel.
Fain a fost ca si cocolina a fost super cuminte (am fost vre-o 3 ore pe drum dus, plus intors inca 3 , plus timpul petrecut acolo). A mancat in miscare, a dormit la fel, s-a holbat la tot cea prins si....n-a suparat-o pe mami nici un minutzel.
Pupe mama fata cuminte si frumoasa. (poze vor urma cand o sa-mi fac timp de ele)
Ca tot ati vb de sarbatori si plecari in ro, eu una o sa merg acasa la romanica mea ca de 6 anisori de cand sunt aici nu am facut nici un craciun pe aceste meleaguri si nici acu nu as putea sa-mi inchipui cum ar fi.Probabil o data si o data o sa stam si noi pe aici insa drumetzia de ieri m.a facut sa fiu si mai hotarata sa mergem , mai ales ca Hanna a dat dovada de o asa rabdare si cumintzenie.
Problema se pune acu daca primeste tati liber sau nu insa el zice ca are presimtirea ca o sa merem si anu' asta la prieteni,neamuri cu colinda.(deci rooooooooooooooooooooooooo veniiiiiiiiimmmmmmm)
Tu fetele nu stiu daca mi-a rs careva da' va intrebasem si eu ce-i cu acel cod care vi-l tot trimiteti de la una la alta?
aaaaaaaaaa, si inca o intrebare: imi spuneti si mie va rog cam ce banutzi castiga o bona in ro si ce activitati ii intra in atributiuni? (mama are o fetitza in ingrijire si....nu prea stie la cat sa se astepte) Va multam fain !
ma duc ca s-a trezit cocolinutza.
pusilici la voi mamici si ai vostrii dragi bebici.
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
Ela76 spune:
Lavi, "Codul lui DaVinci", de Dan Brown, e o carte tradusa in rom. si ne-a dat-o Elena in format .rtf - inca nu am reusit sa o termin (ma tine cineva anume ocupata), dar nici f mult nu mai am . Succes cu venitul incoace!
Micky, felicitari pt punctaj si bafta in continuare!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
bebe2004 spune:
Buna seara.
La multi ani puilor:BAIETELULUI LUI BILUGA si toturor NICUSORILOR SI NICOLETELOR.
A venit Mosu' pe la voi? La Alexandru a venit ca a fost baiat cuminte si i-a adus o masina mare de plimbare. E foarte incantat de ea. In rest noi tot cu maraielile din fiecare noapte. Maine o s-o trimit pe soacra-mea cu el la biserica. Nu stiu ce sa-i mai fac sa aiba si el un somn mai linistit (si eu la fel). Parca doarme iepureste si la orice zgomot se foieste sau maraie.
Lavi, sa veniti cu bine acasa.
Nedda, cand oare o sa fie asa si-n Ro? Merg si eu la sala de 1 sapt si o rog pe soacra-mea sa stea cu puiul.
Pupicuri voua si Bb-ilor. Distractie placuta de Sf. Nicolae.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
SURPRIZE SURPRIZE
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!
diana76 spune:
Dragele mele,
In primul rand La Multi Ani tuturor sarbatoritilo de sf. Nicolae cat si celor care implinesc 8 sau 9 luni zilele acestea.
n-am mai intrat de mult timpt aici sa stau de vorba cu voi, insa la mine in familie au avut loc o serie de evenimente, placute si asa am fost mai mult pe drumuri, m-am impartit intre Bucuresti-Sinaia –Brasov, ture facute in mare viteza, si cu fie-mea dupa mine. Eu va pup pe toate si pe copilasii vostri si cred ca a fost minunat sa petreceti impreuna Sf. Nicolae. Eu mi-am dorit foarte mult sa duc fetita la moastele Sf. Nicolae, care este printre altele si ocrotitorul copiiilor, si sa stiti ca am reusit sa ajung aseara si ma simt tare linistita sufleteste. Am tras o fuga pana la Bucuresti special pentru asta. Acum suntem iar la Sinaia si il asteptam pe tati sa vina acasa pentru cateva zile. Maria mea a crescut, e minunata, s-a mai cumintit, desi noaptea inca ma trezeste de cateva ori bune. Inca o alaptez. Mai am destul lapte si ea e innebunita dupa tzitzi si acum. Inca nu spune mama sau tata, ci doar papa, baba si nghe-nghe, si unori shushoteshte pentru ca descopera sunete noi. E isteata si nu ii scapa nimic din jur. Am pus-o in premergator si e super-meseriasa ca sofer….. merge prin toata casa (4 camere) de zici ca e Speedy-Gonzales. Daca ma ascund intr-una din camere si o strig, stie ex ct de unde o strig si vine dupa mine.
Cam atat despre noi. Ultima oara cand am intrat , aflasem ca Miky se hotarase sa lase si cel de-al doilea bb, nu va pot spune cat m-a emotionat……Miky, draga mea, te felicit din toata inima si iti doresc numai bine si sarcina usoara!
Va pupam, Diana si Maria – 8 luni.