Bebelusi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
corianai spune:
Danule e foarte bine Vic al tau!! Alea erau niste valori medii, nu spun prea multe... fiecare copil cu evolutia lui, nu trebe sa fie in grafice, sanatosi sa fie!! Mie mi se pare ca Eva s/a cam grasunit, are niste falcute mama/mama!! Dar si Mara era grasuta la varsta asta si acum e lunga si subtire, a crescut mult de asta vara. Mai nou e indragostita de un coleg thailandez, are gusturi exotice fata mea...hehehe Cred ca mi/ar taia capul daca ar stii ca am spus/o!!!
pako spune:
Mai fetelor de cateva zile o pandesc pe Andreea...mi se pare mie ca are un inceput de ras "colorat" sau "bucalat"..nu stiu cum sa.i zic...da'face numa' o bucla...ma intelegeti?.
Cand incep bb sa rada si ei in bucle...ca io abia astept.
Sanatate la bebici.
Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef
roller025 spune:
Felicia, Vic rade "colorat" cand il pap de burtica sau cand ma trage de par. Atunci mai si chiuie!
Cori, pupe Marei! Nu-mi fac io grija de Vic, doar ma distreaza masuratorile. Io n-am fost grasa niciodata! Gata, fugi la invatat!
Mey, io ma bat cu asta micu pe laptop! Vrea si el sa scrie si io nu-l las!!!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici
szivarvany spune:
Raportam: papat supica 1 cubulet (am pus in congelator in pungi de gheata, ca Ema) cu maaare pofta. Apoi halit si laptic.
Eli - Giulia e catastrofa. Nu pot sa merg cu ea in alte incaperi in vizita (doar aer liber ) ca incepe scandal. De zambit si ras in hohote numai lui tati, bunicu` si mie, in rest ... nimic. Sper sa-i treaca. Oricine vine la noi si oricat de des, nu suporta sa fie luata in brate, sa fie pupata, incepe sa urle.
Corianai, ca vad ca tu te stii, nu-mi spui si mie, conform graficelor, cat ar trebui sa aibe Giulia la 4 luni, daca la nastere a avut 3700 si 57 cm. Te rog f f f frumos ... daca ai timp intre doua lectii si teme ...
Marina - muuulta sanatate la bb !!!!!!!!
Sa iau si eu borcanele sau sa fac eu pireurile de fructe si supica ??? Dati-va cu parerea ...
Sanatate la bb-ii bolnaviori, somn dulce la cei care nu vor sa doarma, pofta mare la nemancaciosi, sa-si tina obiceiul cei cuminti si papaciosi, succes la vaccin si mamicilor le dorim nervi de otel si rabdare !!!
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
rain spune:
pupici si de la noi!
am cam absentat ieri pentru ca a fost tati acasa si am facut curatenie, eu singura nu ma descurc asa ca m-a ajutat!
vroiam sa va raspund si eu la intrebari dar nu stiu daca le mai tin minte pe toate ...
Marina, insanatosire rapida pentru Mitzu dulce si scump! pupacim ca sa treaca mai repede
Eli, moata mea rade la toata lumea, singura chestie care nu-i place e sa vorbeasca cineva tare, sa aiba o voce ridicata, in rest e incantata de oricine
Monicule, tare mult ma bucur ca Mariuca ta si-a revenit, va tin pumnii sa nu mai treceti prin alta criza ...
Roxi, ce cuminte Ghindu nostru, bravo !!! de altfel recompensa a fost tare gustoasa ...e un smecheras!
Cori, cred ca Mara va frange multe inimi pe acolo, nu te spunem ca ne-ai facut confidente, ca sa te "pedepsim" te trimitem sa-ti faci temele la suedeza, ce zici ?
legat de greutatea puilor, ar fi imposibil sa aiba toti aceeasi greutate, asa cum exista adulti slabi si grasi, asa e si la copii, asta e ritmul lor de crestere si nu aveti de ce sa va stresati, eu sint super incantata de iubitica mea pentru ca e foarte activa, se rostogoleste, se misca in toate directiile, vorbeste, rade in hohote, e foarte curioasa si pune mana pe orice obiect pe care il vede, mai nou se distreaza cu servetele de hartie, le rupe bucatele bucatele si e extaziata, iar mie imi convine ca fiind atat de preocupata de bucatelele de hartie se joaca iar eu stau doar langa ea si ma uit sa nu le bage in gurita, ii mai plac si brosurile(ofertele) de la metro, carrefour ca sint colorate si fosnesc, se joaca cu ele pana le face franjuri, cand mancam se uita la noi continuu si saliveaza, urmareste furculita sau lingura de la farfurie pana la gura, parca ar fi la tenis asa isi misca, capsorul ...eee si multe altele face moata, ceea ce imi spune ca e bine dezvoltata, asa ca pentru 500 g in plus sau in minus nu cred ca trebuie sa ne facem probleme!
va pupacim, plecam la cumparaturi!
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
naomi_ioana spune:
Eli ,eu folosesc lapte,ceai,supa de legume si sucurile de la WAKODO.Si Naomi la straini la fel reactioneaza,plange ,dar cand ii zambesc si vorbesc cu ea se linisteste,chiar uneori zambeste.
Maria draga multa sanatate la bb si nervi de otel iti doresc,
Fetelor,apropo de "rasul"colorat al bb,Naomi a ras in seara asta de am ramas uimita.Nu e prima data,dar ca in seara asta nu a mai ras,ma durea gura cat m-am strambat la ea ,eu am renuntat si ea mai vroia.
Si acum sa va povestesc beleau din seara asta;stateam noi linistiti la masa,Naomi bine dispusa,buuuun,ca la un moment dat sa inceapa,va dati seama ca am sarit de la masa sa vad ce are bb.Ce credeti ca avea?Un mare kk,de ii trecuse de buric si de jumatatea spinari;cand l-a facut nu pot sa imi dau seama pt ca tot timpu a fost un zambet.Pana ce nu am schimbato nu sa orit din urlat,acum doarme,doamne, e asa de dulce.
Va las,ma duc la ,o seara buna va doresc si multila bb
pako spune:
CRISTALINA ...sa-ti traiasca printzesa...ii doresc sanatate,ca daca are sanatate...are de toate.
PAPADIE of,of...saracu Mielu'Catrinelu'....mie mi s-a frant inima cand am citit ce i-a facut pediatra...inteleg ce a fost in sufletul tau.Da de ce taman de la cap sa-i ia sange?..nu inteleg?
NICOLE si noi tot cu zierucu ne jucam...asa am pacalit-o de am putut sa-i tai unghiutzele de la picioare.
Vorbesc cu tine ca tu ai inceput lista cu cine vine la intalnirea din preajma sarbatorilor...hai sa stabilim o data ca deja suntem in decembrie.Eu abia astept sa va cunosc.Spor la cumparaturi!
pupici
Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/album/225204808Mzceef
ema spune:
Buna ziua si de la noi.
Daria,eu fac toata mincarea puiului cu mina mea.Nu ca as avea ceva cu hrana din borcanase dar parca nu ma simt mama daca nu-i fac eu papica.Macar acum cit e mic ca dupa aceea o sa manince singur toate alea din magazine.Serban maninca toate timpeniile care le vede la reclame,dar nici odata nu mi-a refuzat dulcuirile de casa facute de mine.Cu mincarea stam mai prost ca nu maninca nimic gatit decit uscaturi.O sa cumpar si eu vreo citeva borcanele ca sa am in eventualitatea unei crize de timp,dar in rest mi-am propus sa-i dau totul facut de mine.
Cit despre greutate,azi am fost si noi la vaccinul de 4 luni si vreau sa-ti spun ca Ricardo are 6.800 de kg si 69 de centimetri.Eu nu stiu cum de la 48 cm a ajuns la 69 cm.Cu gramele sunt impacata pentru ca a luat 1 kg in fiecare luna dar cu cm nu inteleg nici eu cum de s-a lungit in halul asta.A si medicul a inceput sa-mi spuna ca pot sa introduc si altceva in alimentatie.Cind i-am spus ca Ricardo maninca si cereale si sucuri de fructe si supa de legume s-a uitat la mine foarte ciudat.I-am spus ca e al doilea copil,ca am ceva cunostinte de anatomia si fiziologia corpului omenesc si ca sunt ultima persoana din lumea asta care i-ar face ceva rau copilui.Pina la urma m-a felicitat si mi-a spus ca cu genul asta de mamica nu se pune si ca sigur ca Ricardo are o mamica pe cinste.
v-am pupat pe boticuri
Ema si Ricardo
amironeanu spune:
Ce pacat ca nu am o camera video . Stefi este asa de scumpa. Sta in fata mea, in fotoliul ei si se distreaza facand balonase de saliva. Si ride de una singura. Si din cand in cand mai apuca babetica si se sterge la gurita. E o dulce. Iar eu ma uit la pozele voastre. Sunt absolut superbe.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/amironeanu/album?.dir=/c30a&.src=ph&.tok=ph3V4BCBLUsydlKP
cristalina spune:
Multumim de urari!...:)))
Sanatate la toata lumea!
Liliana (polux) parca ziceai ca si puiutza ta nu mai vrea sa manance...Sa nu fie nervi de foame. Ca Botosica tare prost a dormit cand facea foamea aia reaua...Si avea niste nerviii! Urla in fiecare seara si in fiecare dimineata...Cam de fiecare data cand trebuia sa se culce...
Eu stiu ca nu e bine sa le dai sa manance la orizontala, dar ii dau de multe ori sa bea lapte in patutz ...
De fiecare data cand citesc ce ati scris incerc sa tin minte si sa raspund punctual la ce mai intreaba lumea...Dar nu-mi iese, s-au dus vremurile bune in care stateam bine cu memoria...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica