Bebelusi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

linguritele de silicon de la chicco toate sunt asa maricele sau sunt si mai mici ca eu cand am intrebat-o pe farmacista a ridicat din umeri, zicea s-o scuz dar chiar nu stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Lia, eu le spal pur si simplu cu apa fierbinte si detergent.Inca nu le bag in masina de spalat vase,desi mare diferenta nu e...
Raman la parea ca sterilizarea tuturor lucrurilor nu face decat sa amane contactul lui bebe cu microbii.E drept va fi mai maricel,insa va avea si imunitatea slabita...pupic si sanatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Lia, io, ca o mama denaturata ce sunt spal vesela cupilului la un lok cu a noastra. O clatesc ceva mai bine, dar atat. Uneori imi mai aduc aminte sa fac supa de bibe, dar mai rarut. Si Vic n-a patit nik pana acu.

Mey, pi mini m-o chiaunit asta miku in seara asta. A picat rapus dupa baie si a dormit o juma de ora cu doar 40 ml lapte la bord. Si bineinteles ca dupa juma de ora era vesel si fresh, fara kef de somn sau de masa. Si stai si vorbeste-i si razi si amageste-l si intr-un final a mai ras 60 ml lapte si s-a lipit de sursa lu mmi. Si a adormit tinandu-ma strans de rama de la ochelari. Ooof,of, mai, mai.

Hai o noapte buna sa avem!

PS am mai pus pozici...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

fetelor, cand aveti timp aruncati o provire si pe pagina 8, poate-mi raspundeti la cateva din problemele puse

Mergi la inceput

Dana, e maricel si f bine dezvoltat Vic al tau, vaz ca sta cocotat in carca lu tati si pe burta lui, se tine bine pe funduc....sta si singur sprijinit deja in fundulet....e cu 20 de zile mai mare ca danut al meu si ma intreb daca in 20 de zile va sta si al meu asa, desi nu prea cred, inca nici nu se rostogoleste si de stat in funduc...nici vorba, se incovoaie tot, o fi normal asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata de la noi,azi suntem bine dispusi si voiosi,peste o ora plecam la o prietena de a lu mami.are si o fetita insa e un pic mai mare.Sa stiti ca eu, cand vad ca mami imi pregateste bagaju ma bucur fff mult,incep sa dau din maini si din picioare si "vorbesc "intr-una.ai vostri simt cand va pregatiti de plecare,sau e doar o impresie de a mea

Noi avem o mica problema,dupa ce papam jumatate din cantitatea de lapte(100ml)cealalta jumatate(100)o vrem sa o papam pe orizontala(in pat cu fata in sus).V-ati confruntat cu asa ceva,va rog dati-mi un sfat cum sa procedez,.

Lia sterilizarea la rece inseamna ca pui vasele intr-un vas mai mare plin cu apa(sa acopere vasele)si adaugi o solutie anume de sterilizat pe care cred (,)ca o gasesti la raioanele pt bb.Eu asa procedez,seara dupa ce Naomi si-a luat masa,le bag pe toate intr-un vas de plastic,bag 3lingurute din solutia respectiva si le las asa pana dimineata,cand le scot,le spal cu detergent pt vase pt bb si le clatesc cu muuuuulta apa,sper ca m-am facut inteleasa

Dana sa iti traiasca flacau,ce mare a crescut,eu cred ca fiecare mamica ar vrea sa fie necajita de puiutu ei,asa cum te-a necajit Mihai pe tine,

Ochi caprui,drum bun,sarbatori fericite si te asteptam cu multe

Va urez un we placut ,multi la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Fetele,

Voiam sa va intreb, copiii vosttri isi tin perfect capul sus?... ca a mea si-l tine dar si-l balanseaza un pic, si nu stiu daca e ok la 4,5 luni cat are acu...

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

E ok sa si-l balanseze pt ca a crescut capsorul si e mai greu. In maxim o luna o sa fie foarte stapana pe el :-)
(scrie la carte ca e ok sa-l balanseze!) :-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Multumesc papa de raspuns, m-am mai linistit...

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor.
ce faceti azi? noi bine....ne pregatim de un week end cam ocupat.
Lia, dupa cum ti s-a mai spus, sterilizarea la rece este cea cu solutie speciala(cred ca doar cei de la chicco au, e proprietara). si eu spal linguritele si vesela lui la un loc cu a noastra....nu cred ca are vreun rost sa o sterilizez de vreme ce nici sucurile nu sunt sterilizate.
Alina, este de recomandat sa ii faci copilului tu iaurtel (din lapte) ptr ca cele din magazin au cam mult lapte de vaca. si lui ii trebuie si grasime - adica colesterol - este ff important la virsta asta ptr mielinizarea axonilor neuronali.
gagici, va multumim ff mult ptr pontul cu jucatul cu pliantele de metro, selgros, etc...este super, il distreaza la culme!
va pupam pe toate si va dorim o zi super!

Mergi la inceput