Dozari hormonale
Raspunsuri - Pagina 2
utocatalina spune:
Mirelas 76...fi atenta la mine
...daca nici maine nu-ti vine...ia mai fa un test
....cine stie? Ce zici?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
mirelas76 spune:
ce rost are cata/ am facut deja vreo 3 si oricum am simptome ca ar veni, dureri, etc..bine, le am de vreo 10 zile ce-i drept
iar de sarcina nu am nici un simptom.. Of, nici nu mai stiu ce sa fac...oare exista ceva care sa-ti dea dr pt declansarea ciclului?? ca simt ca innebunesc!!
gabiu spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare: daca iau duphaston ( z.14-25) si in ziua 21 imi fac analizele hormonale( care includ si progesteronul), mai este relevanta cantitatea de progesteron?
Mentionez ca duphastonul il iau la indicatia medicului, iar analizele le fac " de la mine putere", si in paralel urmez si tratamentul Liviei.
Ce ziceti, poate ar fi mai bine sa nu iau luna asta duphaston sau .....
Daca aveti rabdare, poate imi raspundeti si mie, please. Va pup.
annaa spune:
quote:
Originally posted by gabiu
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare: daca iau duphaston ( z.14-25) si in ziua 21 imi fac analizele hormonale( care includ si progesteronul), mai este relevanta cantitatea de progesteron?
Mentionez ca duphastonul il iau la indicatia medicului, iar analizele le fac " de la mine putere", si in paralel urmez si tratamentul Liviei.
Ce ziceti, poate ar fi mai bine sa nu iau luna asta duphaston sau .....
Daca aveti rabdare, poate imi raspundeti si mie, please. Va pup.
Ca sa nu dai banii degeaba, dozarile hormonale se fac in luna cand nu ai luat nimic, nici un fel de hormon incepand cu prima zi a CM.
Eu am luat utrogestan -care este tot progesteron si indicatia dr. a fost sa lasam o luna sa vina CM normal (adica doua de cand am luat utrogestanul)si pe urma sa incep analizele hormonale.

Ana
liadi spune:
Gabi draga daca iei Duphaston este clar ca nu mai au nici o relevanta analizele. Eu zic ca daca tot faci tratamentul sa-l termini cel putin luna asta si apoi sa incepi cu analizele. Urmareste ce schimbari au aparut in urma tratamentului.
Bafta. Te pup, Lia