Diferenta de virsta!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

macar senior citizen discount-ul si tot e ceva. Pacat insa ca obosesc repede si nu-i poti purta prin toate magazinele. Recomand scaunul cu rotile (usor de impins) si 2 somnifere la iesirea din casa.

Sa nu exageram ,totusi.Fiecare cu gusturile ei.
Mie imi plac barbatii tineri si eu cind o sa am 50 ani tot barbatii tineri o sa-mi placa.Sa-mi aduca aminte de tinetere.
Intre mama si tata este diferenta de 10 ani si nu pot sa zic ca s-au certat prea des sau prea tare vreodata.Sau inteles bine zic eu ,daca stau bine si ma gindesc.Chestia e ca mama intotdeauna a avut un OF al ei.Inca nu am aflat care sa fie.Nu era chestia de dragoste ,altceva.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

La noi e de 12 ani si nu sunt probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Cu fostul meu prieten diferenta era de 19 ani si ne-am despartit, pentru ca devenea din ce in ce mai asemanator cu ... tata! Simteam, efectiv, diferenta de generatie!

Dupa experienta cu el cred ca nu voi mai incerca niciodata sa ies cu barbati mult mai mari ca mine.

Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:

macar senior citizen discount-ul si tot e ceva. Pacat insa ca obosesc repede si nu-i poti purta prin toate magazinele. Recomand scaunul cu rotile (usor de impins) si 2 somnifere la iesirea din casa.

ei bine....ceea ce tocmai ai spus e o mare magarie.ar trebui sa-ti ceri scuze.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Sabina

quote:

ei bine....ceea ce tocmai ai spus e o mare magarie.ar trebui sa-ti ceri scuze.
Sunt de aceeasi parere cu Sabina si in calitate de moderator te-as ruga sa citesti regulamentul acestui forum (magariile nu sunt acceptate!) iar daca nu-ti suntem pe plac (noi, forumul sau barbatii nostri) esti libera sa cauti in alta parte. In asteptarea scuzelor de rigoare ai un avertisment.

Mergi la inceput

...sa va zic ce raspundea un compozitor celebru tuturor celor care faceau glume sau comentarii (mai mult sau mai putin rautacioase) cu privire la virsta lui:
"Daca nu-ti place virsta mea n-ai decit sa n-o apuci!".

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Asteptati putzin ca ma gindesc la o formulare frumoasa de scuze si o postez. Numa' o clipa. Hold your breath pina atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Nu-mi gasesc cuvintele care sa exprime nobletea gindului, asa ca folosesc cunoscuta zicala:
"Cine nu are batrini, sa se lase cumparat de ei"

Mergi la inceput

Bine draga miaunici, acum ia o scurta pauza.
Urmatoarele mesaje iti vor fi moderate cu atentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:

Nu-mi gasesc cuvintele care sa exprime nobletea gindului......"

Hai ca te ajut eu putin, era proverbul ala cu birna si paiul. Zit!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput