Diferenta de virsta!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Intotdeauna m-am simtit mai bine cu barbati mai in virsta. Dar asta sint eu. Cunosc un cuplu insa in care sotia e mai mare cu 12 ani. Se inteleg f. bine insa au ajuns la o vorsta in care ea arata vizibil mai in virsta ca el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluileo spune:

Intre mine si sotul meu sunt 23 de ani.El 53 ,eu 30.Inca din liceu imi doream sa ma marit cu un barbat mai mare care sa ma iubeasca mult. Am ce mi-am dorit, e atent , iubitor, dar are alte scapari..in fine nu despre asta e vorba aici.L-am cunoscut atunci cand aveam 21 de ani, el m-a modelat pentru ca eram o naiva si nu stiam cum sa ma port cu oamenii.Azi sunt perfect stapana pe mine datorita lui.Avem un baietel istet foc,cica acesti copii nascuti din parinti cu diferente de varsta mare sunt mai isteti decat ceilalti.Sincer Leo al nostru ii cam depaseste pe copiii de varta lui, e mai matur,ne uluieste de multe ori.
Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Intre mine si sotul meu sunt 12 ani diferenta, insa el arata si se poarta cu mult mai tanar decat multi alti barbati de varsta lui din Romania. Si are nu mai calitati, opriti-ma ca eu nu reusesc cand scriu despre el, nu m-as mai opri. Sunt o norocoasa ca-l am! Diferenta de varsta conteaza numai pentru cei carora le pasa prea mult de ce zice lumea.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mai gasiti si la botezuri nunti petrecere un subiect asemanator postat de mine...viitorul meu sot e cu aproape 3 ani mai mic decat mine si imi faceam probleme si eram un pic complexata dar am si uitat deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

[quote]Originally posted by mamaluileo

Intre mine si sotul meu sunt 23 de ani.El 53 ,eu 30.[/quote]

La alt subiect, ai scris ca sotzul tau are 57 de ani....la urma urmei, nu are chiar nici o importanta varsta sotzului tau......am remarcat doar diferenta de varsta, daca tot suntem la topicul asta!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

intre mine si sotul meu e o diferenta de 17 ani.Cand l-am cunoscut avea 38 dar nu l-am crezut pana nu i-am vazut pasaportul,arata de maxim 32.Daca partenerii sunt pe aceeasi lungime de unda,nu conteaza diferenta de varsta.Noi nu prea suntem in ultimul timp(suntem de 5 ani impreuna),dar baza problemelor nu consta in diferenta de varsta.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Intre noi este o diferenta de 13 ani. Pentru mine este important caracterul, nu varsta. Ne iubim mult si ne intelegem super, cred ca asta conteaza cel mai mult.

Scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

La noi sunt 24 de ani de diferenta. Intotdeauna mi-au placut barbatii mai "copti".

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

macar senior citizen discount-ul si tot e ceva. Pacat insa ca obosesc repede si nu-i poti purta prin toate magazinele. Recomand scaunul cu rotile (usor de impins) si 2 somnifere la iesirea din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si intre mine si sotul meu sint 6 ani si ceva diferenta. In sens invers...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput