Mamici din Arad...??? (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Fetelor,eu am vrut sa ma uit la lista pe care a facut-o Gabriela si nu o mai gasesc.A sters-o?

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!

Ce mai fac ftele?? Va bucurati?? Acum ma uit la stiri si ma minunez cand vad atata bucurie, numai ca tare mi-e frica ca din nou v-om fi dezamagiti...Ar fi pacat pentru oamenii si-au pus toata increderea in el!

Anto, gata emotiile?? Cam asa au stat: Nastase - 48,77%, iar Basescu 51,23%!
Ce a facut Deni la teze???

Li, nu mai fi trista, uita-te la Mark si-ti trece Si da, acum m-am uitat si eu si intradevar Gabriela a sters listele! Probabil ca s-a suparat!

Alinush, ai terminat curatenia?? Noi azi am spalat ultimele geamuri si perdele, acum trecem la lucruri marunte Dar deja nu mai poci!
Mi-au placut fazele cu Dragos

Azi am facut niste nervi, am fost sa platesc curentul, telefonul si RCS...am stat la cozi mai bine de 2 ore maine ma duc la RCS sa-mi reinnoiesc contractul, ma bag la Extra+ si peste 5 zile primesti si un TV...tot m-am gandit ce sa fac, dar noi sa nu profitam ca s-asa vroiam sa ne luam inca un TV, ca n-avem decat 2

Maine va pun poze de la chef...abia astept si eu sa le vad!

Dar unde or fi Gabi si Alina?? Cred ca de vineri n-au mai dat pe aci!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Nu m-am suparat mai fetelor, este decizia voastra facetzi ce vretzi, eu mi-am dat o parere si vam oferit ceva nu va oblig la nimic, am sters listele ca nu avea rost sa stea acolo, va incurca oricum, nu?
Daca vretzi sa le vedetzi vi le pot posta iara, cum zicetzi voi... nu vreau sa va incurc si s ava stic discutziile cu lista ce am facut-o.
Este si normal sa pastratzi lista lui Claudelu, ca este ea cine a facut-o si cine tzien viu acest subiect... eu am crezut doar ca est emai ushor de urmarit datele de nashtere in acel format de lsita care l-am creat eu.
Deci daca chiar vretzi sa le vedetzi iara cele 3 liste spunetzi si vi le aduc inapoie.
Sarbatori fericite si multa sanatate

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

ATENTIUNE ATENTIUNE!!!
Cum stati cu banii?? S-a decis ca de anu' viitor sa se mareasca impozitul pe locuinte cu 50%!!
Interesant, nu??

P.S: Gabriela, eu nu ma supar daca fetele vor ca lista ta sa fie pe prima pagina, dar sa sti ca de fiecare data cand mi s-a cerut ceva sa fac am facut si am fost deschisa la orice discutie pe tema listutei! Si eu nu tin viu acest subiect suntem mai multe care facem acest lucru, suntem noi, mamici si mai nou si tatici din Arad! Ne-am imprietennit, chair ne-am facut prietenii frumoase, zic eu, ne-am mai si certat, dar toate suntem active si pline de viata! Eu, inca o data, iti multumesc pentru efortul depus!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare! Abia l-am trimis pe Calin de la calculator!!!
Clau,am cam terminat si eu curatenia,azi am mai facut bucataria si mai am baia care o fac maine si gata apoi.

Fetelor,Gabbriela nu v-a spus,mi-a zis sa o sterg de pe listuta noastra de pe prima pagina(eu postasem listuta la acest subiect).Eu am sters-o,sper ca nu s-a suparat pe noi!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Fetelor,Gabbriela nu v-a spus,mi-a zis sa o sterg de pe listuta noastra de pe prima pagina(eu postasem listuta la acest subiect).Eu am sters-o,sper ca nu s-a suparat pe noi!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Si eu cam tot asa mai am, dar vreau sa ne aranjam putin altfel mobila in camera, numa trebuie sa stau pe capu lu' Clau
Iar in ceea ce priveste scoaterea de pe lista, eu zic ca ai facut bine, e decizia ei si trebuie respectata! Gabriela, daca te-ai suparat uite aici de la noi ca sa treeaca!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Si pentru ca nu am avut parola de la Alina33, mi-am permis sa deschid alt subiect! Alina, sper sa nu te superi pe mine!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput