Mamici din Arad...??? (20)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Multumim Gabbriela de listuta.Eu nu as fi avut rabdare sa fac asa ceva.Eu zic sa punem pe prima pagina listuta facuta de Clau(cea care e facuta acum) si in continuare dupa ea listuta facut de Gabbriele,a treia lista mi se pare mai fain ca e si cu pagina pozelor.
quote:
A trei alista, testatzi, nick-ul de utilizatori peste tot uned il vedetzi sc asha subliniat, testatzi tot unde sc asha web.
arad_Linda (Linda)("pesti" 30 de ani) -> Gheorghi sotzul -> Andrei (xx.10.xxxx)
Cristinasca (Cristina) ("scorpion" - 31 de ani)-> Mihai sotzul ("Pesti") (web1, web2)
Claudiak (Claudia) ("Fecioara" - 31 de ani) -> Roland sotzul ("Balanta" - 33 de ani)
maggda (Magda)("Berbec" - 33 de ani)-> Danut sotzul ("Rac") (web)
dialu (diana)("Fecioara" - 31 de ani)-> Cosmin sotzul ("Rac")
Gabbrila,eu nu inteleg de ce nu suntem toate aici pe lista.Acolo la luni suntem trecute toate,dar aici la inceputul listei...
Multumim inca o data pentru efort.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
maggda spune:
Buna seara fetelor!Ati fost la vot?Eu acum am venit iar Danut a fost de dimineata.
Fetelor am avut o noapte cumplita la serviciLa 4.30 m-am pus un pic in pat.Ba n-au dormit, ba i-a durut cate ceva, ba s-a agravat o bolnava , mult si bine ca la 2.45 a decedat o bolnava iar la ora 3 un bolnav, asta-i viata.Noroc ca familia m-a lasat sa dorm pana la 12.30.
Eu votez pt listutza Claudiei.
pupici la toate
Magda si Bianca 6 ani
LindaG spune:
Ceau fetele,ce mai faceti?Eu nu am mai scris ca nu am vut ce.
Flavia,insanatosire grabnica in continuare.
Fetelor,eu sunt nervoasa si trista si mi vine sa urlu.Acuma citeva zile v-am spus ca m-am "indragostit" de actorul ala din India.Si acum acel actor vine in Germania si va da un concert dar nu unde stau eu.Asta nu ar fi problema.Problema e ca din mai multe orase sunt autobuze care te duc pina la concert,dar din Stuttgart nu exista.Sa nu mor de ciuda?Asa mi-as dori sa ma duc sa il vad live dar nu are cine sa ma duca.Imi vine sa pling.Ar fi primul meu concert.Va mai scriu cind voi fi mai vesela.
Va pup si va doresc un inceput de saptamina frumos.
LindaG
http://community.webshots.com/user/lindaparmina
Gabbriela spune:
LA inceputul fiecarei liste nu apare decat cele care nu au zis data de nastere a lor... acelea nu aveam cum sa le trec pe lista cu luna si ziua si le-am lasat la inceputul listei.
Claudelu, sorry ca am greshit acolo la tine, si am zis ca eshti nevasta lui Ciprian...
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
DianaR spune:
Gabbriela, extraordinar efort din partea ta! Cand ai timp de listute?
Eu votez pentru ultima varianta, cea cu link-uri pentru poze. Multumesc
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
alinamoro spune:
Salutare fetelor.Nu am somn,sunt curioasa sa aflu rezultatul alegerilor,dar cred ca numai maine va fi mai sigur.Am vazut ultimele rezultate,50-50,dar totusi trebuie sa fie o diferenta,sa vedem dupa ce se vor numara si voturile din strainatate.
Ati vazut ce-i in Bucuresti,cati sunt in Piata Universitatii?
Linda,sa mergi neaparat la concert!
Magda,da' ce noapte "frumoasa" ai avut!
Clau,sa ne pui poze de la chef.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
alinamoro spune:
Fetelor,am uitat sa va spun ce "perle" a scos Dragos ieri.A mers in oras cu Calin cu masina si la un semafor ii zice la Calin:"Tata,am scos limba la fetita aia",Calin se uita sa vada si langa ei era o tipa blonda intr-un Mercedes si radea la Dragos(aia era fetita la care ii scosese Dragos limba!).
Acuma seara ma intreaba ca unde-i bb a lui Rodi(prietena noastra de la Cicir) si ii spun ca-i in burtica la ea,la care el foarte serios ma intreaba:"mama,ea ii gavida(gravida)"? Eu am ramas socata ca nu i-am spus niciodata despre asta.
Pupici si noapte buna!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!
LindaG spune:
Alina,asa m-as duce dar nu are cine sa ma duca pina acolo,ca simbata cind ii concertul Mark ii la lucru si ar trebui sa ma duca pina in frankfurt si pe la 3 noaptea sa vina dupa mine.Nu merge nici cum.Mai ar fi o singura posibilitate(poate) dar asta ma sa aflu doar joi.Dar si asta cred ca va ramine doar un vis frumos.Sper ca dupa concert sa se faca DVD-uri cu concertul si atunci imi voi cumpara DVD-ul.Ma enerveaza ca este o pagina in internet unde face reclama la concert si baga si un pic din muzica si asa mult imi place.Dar ce sa fac.Asta e!!!!
LindaG
http://community.webshots.com/user/lindaparmina
anto spune:
Doamne ,nu am mai avut asa emotii de la....revolutieM-a sunat Radu la lucru bucuros ca a castigat Basescu alegerile.Doame-ajuta !Sper sa fie asa .
Linda ,mare necaz pe capul tau ,nu mai fi trista ,o sa se iveasca precis alta ocazie sa-l vezi life pe tau
Alina ,ai fecior mare daca scoate limba de-acuma la gagiciE un mare smecheras Dragos.
alinamoro spune:
Da,Anto,e sigur ca a castigat Basescu .Speram sa fie mai bine. Doamne ajuta!
Am avut si eu emotii aseara,tot asteptam rezultatele,dar numai azi dimineata am aflat mai multe.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!