Bebelusi de martie-aprilie 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
Hei Mickyyy, nu stiu daca am facut-o pana acum, de fapt ce mai conteaza, FELICITARI pentru !!!
HAI STEAUA!!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!
Pucku spune:
La multi ani
RAUL ANDREI
MARIA CRISTINA
MALINA IOANA
RADU PAUL
Sa cresteti mari, frumosi si voinici!
Mickyyy
Rayuela vreau si eu Codul. Adresa oszkar@sympatico.ca
Lumy imi pare ca tatal tau nu aluat viza. Si eu am fost refuzata in 2001 sa merg la sot, nu am cunoscut niciodata motivele dar a fost cea mai de ... vacanta, eu in Romania, Osi in Franta
Sper ca mama sa fie mai norocoasa intr-o saptamana merge si mama sa ceara. Ce face David? de la noi
Kata frumosi copii. Pupici. Cine e David?
Lavi, ce face micutza innotatoare?
mai voiam sa va zic ceva, dar ma duc sa fac supitza, avem carnitza azi, sa vedeti ce show v-a fi.
Pupici la toti
Ah pe crocodel il uitasem, mance-l mama pe el de bucalat ce rade el
Corina si Stephanie – 18 aprilie 2004
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
alona spune:
Fetelor, va trimit ceva bun si frumos, daca vreti sa faceti pentru copii( daca aveti timp si rabdare), desi nu e pentru virsta alor nostri( cei mici), insa cele cu copilasi mai mari( Kata)poate vor sa o faca.Sper sa se vada, ca am scanat-o dintr-o revista.Mai sa fie ca nu ma stiu cum faceti voi cind aveti o poaza sau un link cu " aici".Cum sa fac? O pun in albumul de poze.Ce ma enerveaza!
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
Nedda spune:
LA MULTI ANI PENTRU MARIA, RAUL SI MALINA! Sa ne traiti copii dragi!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Veve, hai la noi, ca azi avem soare! Aseara incepuse sa ninga cu niste fulgi cat casa (n-am mai vazut demult asa fulgi uriasi) dar n-a durat decat o ora (cat m-am chinuit eu sa o fac pe Lara sa adoarma) si s-a oprit. Azi nu mai e nici urma de fulg pe jos si e un soareee.
Laura, va sa zica a invatat Daria smecherii? Sa te tii de-acum incolo!
Elena, trimiti si mie cartea? (neda1972@yahoo.com) Ca n-am de unde s-o iau in romaneste prea curand. Multumesc si sa traiesti!
Corina, la multi ani lui Stephi de ziua numelui! Eu nu stiu nici sfintii din calendarul ortodox asa ca....scuze! Sa-ti traiasca printesa si sa fiti fericiti!
Clau, chiar ca am nasit ceva la viata mea! Si tare mandra sunt de finutzele mele! Acum sunt fetite mari (una are 8 ani, una are 6 ani si cea mai mica are 5 ani si imi poarta si numele).
Ruprich, la multi ani nepoatei tale si nu mai fi trista! Nu se stie niciodata cand vei avea ocazia s-o revezi! Danemarca nu-i asa departe de Romania, mai indepartate pot fi sufletele si mintile oamenilor!)
Nedda spune:
Alona, mi se pare mie sau casuta aia e comestibila?
Rayuela spune:
Daniela si Corina,v-am trimis Codul.Sa vedeti ce liniste o sa fie pe aici..daca se pun mamicile pe citit!
Elena si pisicutza Amelie
Nedda spune:
Elena, multumesc! Eu mai citesc si acum cate ceva dar numai noaptea cand doarme Lara. Mi-am cumparat si o lampitza speciala de citit (d'aia mica de o agati pe carte) si acum sunt...precum pestele in apa sau minerii in mina . Conditia e sa doarma fiica-mea fiindca altfel tot incearca sa se agate de carte.
katalina spune:
Anca, multumesc ,am facut si casuta,am si mincat-o!
Tu primesti reviste romanesti in Canada"?
Catalina, ROBERT CATALIN
bebe2004 spune:
Uite ca am aparut si eu pe aici. Am avut timp sa va citesc, dar nu sa si postez. Multumesc pentru urarile de Sf Andrei si urez si eu la randul meu, cu intarziere La multi ani tuturor Andreilor si Andreiutzelor.
La multi ani si pentru IOANA, MALINA IOANA,MARIA CRISTINA, RAUL ANDREI SI lui LAUR pentru aparitia pe prima pagina.
Alexandru e in continuare marait si se trezeste noaptea din ora in ora, dar fara motiv si nu stiu ce are. Poate sa-i apara si dintisorii de sus? Din cauza asta sunt mai rar prezenta pe aici. Sunt terminata de cateva zile.
Azi am fost sa cumpar ornamente pentru brad. Anul asta vreau sa iau un brad natural. Deja nu mai am rabdare. L-as face si maine dar nu am bradul.
Sa traiti romancelor de pretutindeni.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi