Mamici de ianuarie -februarie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
Anuc spune:
Neata!
Lali, in site-ul tau sunt si mai multe riscuri ptr fat asociate cu diab gest. Pe mine ma paralizeaza gandul asta de ieri si nici nu vreau sa mai fac supozitii. Azi sper sa aflu rezultatul la test si vad ce fac in functie de asta. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la mine si la voi.
Anuc si BB-lica iubita
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Lali, si mie mi se pare ca valoarea a doua e mare. Si eu zic sa repeti testul! Totusi diferenta e f mare.
Anuc, fi increzatoare! Sa-mi spui cum a fost!
Eu de abia astept sa ajung saptamina viitoare la control sa fac eco sa vad daca bb este tot asa de dezv. Si bineinteles sunt curioasa sa vad daca bebe s-a intors cu capul in jos!
Am vorbit aseara cu ingerasul . Era bucuroasa ca la control i-a spus medicul ca s-a intors cea mica. Sunt OK. Oana i-am transmis ce ai spus. S-a bucurat!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Viktoria spune:
Buna fetelor!
Andrutza nu iti face ginduri legat de baby. Poti calatori linistita cu el, mai ales la virsta de 6 luni. Aiceea multi merg la mare cu copilas de 3-4 luni sau la munte si nu se imbolnavesc copii.
Oana ai grija de tine si de baby, ai fost asa de harnicuta pina acuma
si nu mai ai mult si vei scapa de diabet.
Lali capul sus si o sa vezi ca va fi totul ok. Uita la Oana ce bine ii merge de cind tine regimul si in curind va naste la termen.
Laura felicitari pt. fetita si sa va bucurati de ea. Chiar ma gindeam cum iti merge si de ce nu mai apari in forum.
Galaxy, Alina, Coco si celelalte fete la voi totul ok?
amary19 spune:
Laura, felicitari pentru fetita!
Viktoria, la voi vine Mosu Nicolae?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
cocolino spune:
'HELLO,
Nu la mine nu e totul ok, ptr ca de vreo 2-3 zile incoace , nu mai suport sutienele pe mine...Fetelor, a apuca niste mancarimi... de-mi vine sa-mi smulg parul din cap..de nervi.Am incercat si varianta fara sutien,dar nici asa nu e bine, ptr ca sanii sunt prea grei si ma dor...
In rest...cu psihicul stau mai rau,ptr ca mi-e frica de nastere...De cateva zile am contractii destul de dese si ma cam sperie acest lucru...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
amary19 spune:
Coca si la mine a fost o perioada in care se intarea burtica, dar dupa citeva zile nu am mai avut aceasta manifestare.
Am si eu o intrebare la fetele la care bebele este cu capul in jos. Voi unde simtiti ca se misca bb sus sau jos?
Poate asa imi dau si eu seama cum este asezat bb.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
adita spune:
Andrutza, eu am plecat cu copiii de pe la 3 luni. am fost si la mare, si la munte si la tara, si singurele schimbari pe care le-am vazut la ei a fost ca aveau o pofta de mancare ceva de speriat si dormeau foarte bine. banuiesc ca mai depinde si de copil, poate dace e unul mai sensibil sa nu-i faca bine schimbarea de aer, dar in general nu cred sa fie cazul de asa ceva
Viktoria spune:
Da Amary si la noi vine Mosu. Ieri am fost sa cumpar ceva pt. Doris.Si pt. ca Doris e cuminte vor veni de trei ori la ea:)). Odata la scoala, odata la banca unde are carnetul de economie si odata acasa. Exista in Austria si o traditie destul de urita in 5 Decembrie, se spune ca la copii rai vine Krampusul( un om imbracat in rosu si negru ca un drac) si ii bate pe copii cu biciul. In data de 5 Decembrie vezi o sumedenie de astfel de tipi imbracati asa. Si copii au o frica de ei si pling. Ieri ma intreba Doris daca acest drac poate intra si pe geam sau pe cosul casei asa cum vine Mos Craciun. Si a plins saracuta si ia fost foarte frica. Asa ca i-am explicat ce si cum e cu acel dracusor si i-am spus ca la ea nu va veni.
Oricum acum e fericita ca a venit taticul ei inapoi si ia adus din Paris papusa mult visata de ea. ( o papusica facuta din cirpe si care miroase). Sa vedeti cum are grija de ea si cum doarme cu papusa.Asa ca draga Coco gindeste-te ca in curind te vei putea si tu bucura de aceste clipe frumoase alaturi de minunatia ta. Legat de sutien ai incercat sa te faci cu ceva crema pt. corp. ? Coco poate iti iei si tu citeva zile libere si stai acasa, asa cum a facut Ingerasu. Mergi si tu la coafor sau cumpara-ti ceva pt. tine si sa vezi cum ti se va ridica moralul.
Amary bebelusul se tot misca in burtica si isi poate schimba de mai multe ori pozitia. Eu il simt mai sus de buric, pe urma numai pe o parte a burti.Oricum inainte de a naste cred ca va trebui sa mergi si tu la echo si atunci iti spune doctorul daca e in pozitia de nastere sau nu.
coraly spune:
Amary, la mine e cu capul in jos, dar ii simt miscarile peste tot, adica uneori jos de tot, banuiesc ca sunt manutele, alteori la mijloc, probabil coatele sau fundul, si alteori chiar sus langa stomac, unde sunt talpile. Asa ca nu e o regula... Se poate determina pozitia copilului si prin palpare, dar nu cred ca ne pricepem noi la asta. Tu in ce saptamana esti? Ca nu ai scris.
Coraly, 35+