Mamici de ianuarie -februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Viktoria, eu il simt mai mult jos. Bine il simt si mai sus (linga buric) cind se intinde. Oricum mai fac eco, chiar saptamnina viitoare m-a programat la una. Sincer eu nu credeam sa am rabdare 4 saptamini sa vad cum e asezat. In fiecare zi imi vine sa ma duc la un centru sa verific, dar deocamdata am reusit sa-mi infring acest elan.
Ma bucur pentru Doris ca a primit papusa la care visa.

Coca, Viktoria are dreptate. Incearca sa-ti iei 1-2 zile libere. Sa vezi ce bine iti face. Si eu incerc sa aplic chestia asta. Saptamina viitoare mi-am luat pina miercuri liber, si am de gind ca in fiecare saptamina sa-mi i-au liber macar o zi!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dragi burtici, cand trebuie sa nastem, la internare, iti cere buletinul tau si o adeverinta cum ca platesti asigurarile medicale? Ce alte acte ne mai trebuiesc?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Neatza fetele burticoase.
Scriu si eu din cind in gind cind am vreo veste....cå in rest eu sint bine stau foarte bine si cu moralul...si nici de nastere nu mi-e frica...E ceva normal, cå o så doara ,ca pot aparea complicatii,dar nu are rost sa-mi fac de pe acum ginduri negre si nopti albe pt ca stiu ca eu nu pot sa fac prea multe.Cineva acolo sus are grija de noi toti si ce e scris in frunte ti-e pus.

Am fost si eu la control miercuri..toate sint bune..inclusiv glicemia...care la ultimul cotrol a fost la limita superioara..acum minune a iesit 4.0.Kiar am facut ochi mari si eu si moasha cit de bine si-a revenit..asta fara nici un fel de regim.

Sint putin suparata ca bebe meu nu s-a intors inca cu capul in jos la 34+ saptamini.Sta bine merci cu capul pe fikatul meu.A zis moasha ca daca la urmatorul control,adica pe 13 dec, nu-si da seama cum e bebe asezat ma trimite la eko.Ea m-a verificat doar prin palpare si m-a apasat sub burta.

Cam astea sint vestile despre noi

adana 31+ saptamini

Mergi la inceput

Coraly azi am implinit 33 de saptamini. Ti-ai mai facut vreo eco sa vezi daca tot asa e dezvoltat bb? Stiu ca si la tine era cu 3 saptamini mai dezv decit virsta sarcinii.

Ubi, eu stiu ca trebuie sa te duci cu buletinul si cu analizele facute pe parcursul sarcinii. Nu stiu de adeverinta pentru casa de asigurari. Dar, eu zic sa o ai ca sa nu fie vreo problema.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Serviciile pentru gravide sunt gratuite. Nu e necesara adevarinta! Cel putin asta mi s-a spus mie!

(33 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Am revenit cu semnatura la zi.
Acum merg sa ma apuc de facut piine.

adana 34+ saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Fetele cu glicemia, va tin pumnii sa fie totul bine si bebeii sa fie toti sanatosi.

Amary, si al meu e cu capul in jos, insa majoritatea miscarilor i le simt pe partea dreapta, pentru ca acolo are picioarele. Din cand in cand isi mai schimba pozitia si il simt in stomac, dar destul de rar. Asa cum zicea Coraly, ii simt si miscarile din manute, jos de tot, dar alea sunt slabe ce intensitate in comparatie cu miscarile picioruselor care imi fac valuri in burtica. Azi noapte am dormit foarte rau, ma trezeam cu burtica patratoasa si aveam senzatia ca bebe ar vrea sa se aseze transversal. Sper ca nu il apuca acum intoarcerile, dupa ce la 27 de saptamani era deja cu capul in jos!!

Coca, da-te cu crema de corp pe sani (eu ma dau cu crema antivergeturi AslaVital si sunt f. multumita) si foloseste o bustiera sau maieu cu suport pentru sani. Eu am lasat sutienele ca si pe mine ma iritau si am trecut la maieuri din alea cu intaritura pentru sani.

Mona, 34+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Amary, cred ca ma confunzi, dar nu stiu cu cine :)
La mine copilul era exact la varsta sarcinii. Acuma nu stiu cum mai e. Ultima data am fost la eco la 30 de sapt si 2 zile, si era cu capul in jos. Deci si la tine ar trebui sa fie asa. Saptamana viitoare ma duc din nou, si o sa am 36 sapt si 3 zile. Problema e sa fie in aceeasi pozitie. Ca unei cunostinte de a mele, care e acum la 38 de sapt, i s-a intors din nou copilul cu capul in sus. Sper sa nu am si eu surprize din astea neplacute.

Coraly, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor, m-am mai linistit cu grija vis-a-vis de contractii..Pe site-ul infertilitate.ro (care sincera sa fiu nu mai stiu cine ni l-a recomandat) la luna 8-a scrie clar ca pot aparea contractii,chiar si din ora in ora (asa cum le simt si eu...) ptr ca organismul se pregateste... Intrati si cititi si voi...daca va intereseaza si alte lucruri..

Coca 32 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Coraly imi cer scuze pentru confuzie!

Acum chiar nu mai stiu cu cine te-am confundat!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput