Bebelusi de iulie-august 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

fetile nici eu nu mai am laptik. dilak. dilak. saptamina trecuta m-am tot muls si aruncat pt ca am luat antibiotice si cred ca s-au revoltat tzitzi si n-au vrut sa mai produca in zadar.
eu i-am facut supa lu' Mielu asa: un cartofior, un morcov, o bucata de pastarnac, juma de ceapa. pus apa sa le acopere cam de trei degete. ceapa am aruncat-o dupa ce a fiert. in rest am lasat sa scada apa la jumate si din toate legumele a iesit un fel de piure. a mincat Mielu (cu lingurita!!! prima zi 50 de ml (l-am pus in sticlute gradate:D) si a doua zi la fel. azi am luat pauza, am bagat un gris :-)

pupe*

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara de la noi! Ce-mi place, ne-am intrat in mana iar!

Cum ati sarbatorit? Ceva torturi, praji, focuri de artificii??

Oriana, bine ai venit printre vorbarete!

Noi azi am fost plecati tuata ziua, ca mami lua banii si trebui sa-i termine! Am fost in carefour militari si am vazut costumasele alea de craciun. fromoase! da' nu i-am luat lu' vic. poate de mos nicolae... Vicu a dormit aproape tot timul in carefour. s-a trezit la sfarsit, la casa si era tare mirat. si apoi a papat olecutza de tzatza de la mami si iar soamne grele. asa ca atunci cand am ajuns acasica am ras o portie dubla de cereale si am incercat piureul de piersica+banana+orez de la nestle. si a lins puiu... si a protestat cand mami nu a vrut sa ii mai dea. vedem maine daca a fost doar fuamea sau kiar i-a placut...
apropo de alaptat. io inca mai prestez, dar se pare ca e din ce in ce mai putin... si imi pare deja rau. o sa mai prestez niste ceai minune... poate mai salvez ceva...

Laura, sanatate puiului!

Va pupu!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadie - saru`mana !!!
Maine incerc si io.
Fetelor, toata ziua am dat ture pe net, ca fie`mea urla daca o iau din patut. De ce ??? Pentru ca loveste caruselul si ai`lalta jucarie sofisticata cu mainile si picioarele si se amuza Si linge animalele de plus si-i mai raman picioarele agatate de jucarie si-i place la nebunie sa le vada
Inca ceav: daca incep sa-i dau supica, ii dau la amiaza ? Si atunci cand ii dau fructe ? Ca seara o sa-i dau cereale f putin. Adica cum naiba le combin sa nu fie bai ??? Ce-i dau cand si cat ?????????????

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI ANDREE SI ANDREI, MAMICI, TATICI SI PITICI!!!
Vorbeati de lapte, mie mi-a crescut considerabil productia la hectar cu...bere, clasica bere, un pahar pe zi, cred ca nu-i face rau lui bebe, mai important e, zic eu, sa-l alaptez. Noi mai "completam" de nevoie mesele cu cate un biberon, doua pe zi (cam 120 ml bucata) de mucilagiu de morcov cu orez, de fapt e mai mult supa de morcov si cu asta l-am mai rezolvat cu multele lui scaune.
In schimb, a facut un pic de eritem fesier, eu il dadeam la fiecare schimbat de pampers cu unguent de galbenele si poate nu-i mai prieste? S-o fi sensibilizat pielea??? Sa iau oare Bepanthen? E atat de bun precum se zice?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Daria, uite cum fac eu: dimineata suc de fructe + pulpa - fara succes de obicei , la pranz supica cu legume pasate (zeama merge, legumele nu prea) iar seara cerealele ca sa umplem burticuta si sa dormim...
Supa io fac mai multa si o congelez in formele de cuburi. Pont invatat aici pe forum. Si ce comod e... Imi ajunge cam 3-4 zile.

Succes.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Andreielor si Andreilor! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Mai dar harnice mai fuserati!
Io nu mai apuc sa intru pentru ca Maria mea doarme dupa amiaza doua ore intre tzitze! O mai pun in patutz cand adoarme ca lumea, dar are zile in care nu vrea decat pe muma'sa sa doarma...Si are 7 kile si juma!!!...
Oricum, cred ca reparai cupilu'!
Mananca in jur de 150ml la masa, dar a inceput sa nu mai vrea cu lingurita. Eu ii dau cu lingurita dimineata mar cu cereale si niste suc sa spele...:) Dupa ce doarme de amiaza ii dau cereale cu lapte...si de cateva zile bagai supa de legume sa spele...:)
Dar se stramba la lingurite...hmmm

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

daria, am pus in vreo 300 ml de apa un morcov mai mic, un cartofel, un patrunjel si telina. Si le-am fiert, apoi am strecurat si i-am dat lui bebe si el a facut yuck. Am gustat-o si eu si e oribila, dulceaga asa. Nu stiu ai vostri cum mananca. Asa ca am facut o pauza si mai incerc peste cateva zile.

papadie, tu i-ai dat din prima zi toate legumele? Poate daca ii dau si eu asa toate legumele odata iese mai gustoasa si o papa.

acu avem alta belea, au trecut cinci ore si nu vrea sa pape tzitzi nicicum. El care manca la trei ore. Il doare burta de la piersica, nu-i e foame, nu-i mai place laptele meu, ....numai el stie ce are.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Mitzura, astia pe aici zic ca daca ii dai sucuri inainte si simt deja dulcele cu greu accepta legumele...acum ce sa zic, si eu am facut asa ptr Rares ...care e un mare mofturos! da'mare! din ce cauza nu stiu...sau nu vreau sa recunosc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Girls,
me again ca Giulia a facut baita, papat si a cazut la datorie I-a priit ridicatul picioarelor la inaltimi neintalnite pana acum . Azi a facut kk de 3 ori, de obicei face de 2 ori, dar inafara de faptul ca era mai mult pasta decat zgrunturoasa, avea si o culoare mai deschisa. Deci nu s-a constipat, nu a facut diaree, eu consider semn bun al greselii mele cu cocktailul-pasta de azi.
Maine am sa incerc supica. Deci incep cu supica fara legume prima data, apoi peste cateva zile ii dau si legumele pasate, da ? Dimineata ii dau lapte, apoi fruct cu pulpa, apoi lapte si apoi supica, incep cu o lingurita. Bine zic ??? Si o sa-i bag cerealele seara doar peste vreo 2 zile, ca nu vreau sa pateasca ceva. E ok ?
Sunt tare debusolata, nu vreau sa-i fac vreun rau bebicai, sa-i incarc stomacul sau si mai rau, dar nici nu am pe cine sa intreb ... numai pe voi va pot stresa !!!
Cerealele sunt diversificare ? Sau completare ???Roberta - eu pana acum i-am dat poponeata numai cu Bepanthen, dar de frica sa nu mai aiba efect am trecut la Nivea si e totul super ok. Nu am avut probleme pana acum. Incearca Bepanthen, la mine a dat rezultat cand nu mergea cu Garmastan !!! E bun.

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

- Mitzura, imi pare rau sa aud ca ai avut necazuri cu vaccinul!Cred ca v-am mai spus, eu i-am luat Infanrix Penta, care pe langa faptul ca include si Hemophilus Influentze, are niste acusoare fine-fine care nu produc probleme si e bine suportat.
- alice2004, multumesc pt. raspuns.
- Eu incep sa ma sperii cand vad ca toate ati inceput diversificarea si deja sunteti pe sucuri , supe, cereale. Eu ma hotarasem ca la 2-3 zile dupa vaccin sa trec pe Milumil 2, sa las inca 2-3 zile de acomodare si abia apoi sa incep cu suculet de morcovi. O fi tarziu ??
M-ati mai pus pe ganduri cu cantitatile de laptic pe care le beau puiutii vostri. Pai Codrut al meu bea 200ml la mesele la care nu prea are pofta de mancare. In rest, 240ml si chiar mai mult!

Mergi la inceput