Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
dadi_t spune:
Hi! intru sa av raspund acum, desi mie un somnnnn...
Insa maine am conducere si ore de circulatie dupa -amiaza asa ca:
Emilly, pamantul si locatia ti le alegi singura.In proiectul acesta intru cu sora mea(dar case separate) in ceea ce priveste terenul. Pt. ca in general cand iei teren mai mult scade pretul. Am gasit ceva, dar mai caut.1.000m2 cu 30 eurom2=30.oooE, adica 15.000E de caciula pt. 500m2 cat mi-as dori(de fapt mi-as permite ca mi-as dori mult mai mult dar...asta eeee). Deci cam depaseste calculele mele(10.000E)In prezent locuiesc intr-un cartier f. linistit inconjurat de case, deci terenuri se gasesc. Zona imi convine: am aproape Billa, Metro, en-gros-uri si Doraly.Este populata si are toate utilitatile corespunzatoare.
Apropo's, aveti cunostinta cum se poate trece un teren extravilan in teren intravilan. Am gasit unul cu aceasta problema si curios este chiar in mijlocul cartierului unde locuiesc, nu stiu toate detaliile dar am inteles ca se poate. Puteti sa ma ajutati in problwema asta???Please!!!
Anca si eu spuneam acelasi lucru pana si-a construit o prietena casa(defapt inca mai construieste de 2 ani). Nu pot sa-ti spun cu cat si-au depasit bugetul initial, dar e jale. Plus ca au fost nevoiti sa concedieze prima firma ca erau neseriosi si-i incarcau la facturi la greu. Avantajul acestui sistem prin House Factory-este ca in termen de 90 de zile casa e gata! Si cu obligatiile contractuale la mustatza! Uite detalii tehnice si economice f. riguros explicate aici:
http://www.housefactory.org/ro/affordable/
Manuela, dragalase foc fetite ai! Ce diferenta este intre ele si cum te descurci si cu ele si cu serviciul???
Si referitor la Bibi: vi se intampla ca bb-i vostrii sa se acopere singurei cu paturica? Bibitza mea vorbeste si chitzaie cu paturica si cand se culca(de multe ori singurica din joaca se culca) se acopera de jur imprejur cu paturica.E asa scumpa!
Anduta cu inca 2 copii are FB pe linie si invatatoarea mi-a laudat-o ca fiind cea mai activa la ore, dar....si cea mai vorbareata! Si cateodata deranjeaza! Of, ce sa-i fac.... ca seamana cu ma-sa' limbuta!
Pupici si o noapte linistita!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze Noiembrie!
Emilly spune:
Tania ti-am admirat mindretele de fete.Anduta e o finuta si se vede ca e dezghetata, iar Bibi o dulceata de bebelus.Sa-ti traiasca si sa va bucure!
Ai avut ceva curaj sa te apuci dupa 7 ani sa mai faci un bb...nu ca n-ar fi diferente si mai mari.Sigur Anduta e foarte protectoare si te ajuta cu Bibi.
E super cu casa, sa dea Dumnezeu sa le rezolvati pe toate.Ce bine ca esti cu sora alaturi...te invidiez
Si Ilinca se acopera cu paturica sau cu haine ce le gaseste si le pune in cap
Va pup si va doresc somn usooor voua si la bb-i!
poze
Roxana_G spune:
Monica, multunmesc tare mult. Voi face acest efort ptr ca altfel pierdem banii.
Ma uimeste ce terenuri ieftine ati gasit. Si ce ieftine sunt casele. Inca nu imi revin. Daca va zic cat vom da noi pana la urma pe a noastra...Nici nu vreau sa spun ca mi se face rau.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Andruska spune:
Manuela sa stii ca nu esti singura care lucrezi: si Roxana, Ioana, eu si mai sunt mamici care se duc la munci .
Iar eu intre doua telefoane si X oferta am intrat sa vad ce faceti si vad ca va pregatiti de sarbatori . Ce frumos !!!
Anul trecut pe vremea asta ne povesteam cum ne mai simtim, cum misca, cand mai mergem la echo va mai aduceti aminte?
Matei este bine, ieri am fost la a doua sedinta de kinetoterapie, unde Andrei nu a vrut sa faca tot programul de exercitii (mi-am dat seama dupa aceea ca era f obosit ptr ca a adormit in masina in drum spre casa, AMANDOI). Poate avem mai mult succes data viitoare, daca nu am sa exersez eu cu el acasa ca acum am vazut ce face. Cu Matei merg si astazi la 15.30 asa ca am sa plec mai devreme de la birou.
Diseara suntem singurei ca Daniel este la petrecerea de Craciun a firmei...dupa care ne pregatim de petreceri la mami la servici si la tati + gradinita + acasa,etc. O sa o ducem numai intr-o sarbatoare . Bucuria lor ...si a mea .
Manuela intalnirea DC unde se tine si cand?
Poate mai intru putin mai tarziu- daca nu weekend placut la toata lumea si multa sanatate
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
buli spune:
buna ziua
La multi ani, Mircea, Rares Alexandru si Andreea Teodora!!!
scuze de intirziere, ieri am fost cu capul in nori
Emily, n-am uitat, poate in we asta am timp, sa mai stea Ovi cu Matei ca altfel ... e jale, nu ma pot apropia de comp.
Tania, chiar ca sint ieftine terenurile. la noi intr-o zona asemanatoare cred ca-s cam 50/m2
de trecut teren din extravilan in intravilan eu stiu ca tb hotarire de consilu local 9complicat) si ca platesti o taxa = 3 x val. terenului
nu sint sigura ca e corect, dar parca-parca ...
cu casa iesi mai ieftin in regie proprie daca ai un ing de santier bun sau daca o faci tu pe-a ing de santier, da' trebuie sa te pricepi bine ca altfel ... cum ai zis si tu - te fura pe fata
voiam si noi sa ne bagam la o casuta la anul, dar cred ca o sa ne multumim cu un apart mai mare momentan.
o zi minunata va dorim
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
acs spune:
Buna ziua fetelor!
Andruska, intalnirea DC are loc duminica, 5 decembrie, 2004 - la World Trade Center Bucuresti - sala Mexico/Seul, intre orele 16-19. Gasesti mai multe detalii la sectiunea "Discutii generale". As vrea sa vin, dar nu cred ca o sa pot.
Pentru ce mergi la kinetoterapie?
dady68, intre fetitele mele e diferenta de un an si aproape opt luni. Maria a fost intotdeauna un copil foarte cuminte (chiar daca putin incapatanata si cam rasfatata), asa ca nu-mi e greu cand sunt doar eu cu ele. Chiar se mira toata lumea ca bebelusca mea nu se catara, nu pune mana pe aragaz sau la priza... Stie unde n-are voie si, in general, respecta ce i se spune. Pasiunea ei sunt cartile, discutiile (interminabile :) ... acum suntem in perioada "de ce?"), ursuletii de plus (e fan Winnie), dansul, cantecul. E-adevarat ca si eu sunt o vorbareata si cant mai tot timpul chiar daca nu ma pricep deloc :). De dansat, dansam toate trei, plus tati. In timpul serviciului sta bona cu ele si mai e si strabunica lor (88 ani). Ioana e putin mai nazdravana, dar tot cuminte. Probabil ca ea va face tot ce n-a facut Maria sau cine stie?! Incearca din rasputeri sa se ridice si sa ajunga la lucrurile care-o atrag. Dar si ea e o vorbareata. Toata ziua: pa-pa-pa, ta-ta-ta, ba-ba-ba. Numai mama nu zice inca (dar o sa recupereze :)). Si canta cat poate de tare: aaaaa. Bietul tati, o sa asurzeasca cu trei fete guralive! :)
Le-am luat la fete cadouri pentru Mos Nicolae: ursuletul Winnie pentru Maria si purcelusul Grohi pentru Ioana. Asa a comandat Maria, si cum Ioana n-o contrazice inca, i-am facut pe plac.
Faceti Revelionul cu bebelusii acasa? Noi asa am facut anul trecut (doar cu Maria). Pentru anul asta n-avem nimic in plan deocamdata.
Multi pupici la bebei si mamici,
Manuela
Andruska spune:
Manuela- deci intalnirea este la mine la serviciu, da? . Nu stiu daca am sa pot veni si duminica ....la serviciu .
La kinetoterapie mergem ptr ca Matei are piciorul drept cu probleme iar Andrei are platfus rau de tot asa ca i-am comandat ghete speciale iar lui Matei niste orteze...sper sa se acomodeze cu ele. Vom vedea .
De Mos NICOLAE noi obisnuim mai mult dulciuri sa luam si cate o carte...oricum mai finutz, de Craciun este destrabalarea mare...din toate partile
Am fugit la munka...
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
gazi spune:
Mamici tineti-ne pumnisorii ca azi mergem la ortoped ! Mi-e o frica groaznica sa nu o puna in ghips.
De doua saptamani am observat ca taraie uneori piciorusul drept si ieri am chemat dr sa vedem ce si cum. Pediatra a zis ca nu isi poate da seama ca ar fi cutele de pe picioruse inegale si putin reflexul nu-stiu-cum ingreunat. Ne-a trimis la Grigore Alexandrescu la Dr. Marinescu Orlando. stiti ceva de el ?
va pupam si incercam sa dam de stire luni
multumim entru pumnisori
saphir spune:
Gazi, bafta maxima
Andra si puiutilor tai, sanatate maxima
Am facut si eu astazi supa radauteana, eu o stiam de supa de pui a la grec, am facut-o de multe ori si a avut un succes maxim. E foarte buna Sper ca si lui Amos sa ii placa.
La noi e soare si cald, de zici ca vine primavara...e tare placut.
Vremea asta imi da dor de duca...da` unde sa ma duc??
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre