Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
buli spune:
sint super casele, m-am uitat si eu la mai multe.
daca reusesti sa construiesti in regie proprie iesi muuult mai ieftin. cam la 250-300 euro pe metru patrat.
Manuela, bine ati venit. am vizionat pozele si ...
noi caoduri ii luam mereu lui Matei, dar de Craciun ne vom gindi la ceva deosebit.
poate un cort cum am vazut la Babee (au fost si prin Iasi, dar au dipsarut ... da' gasim noi ), sau chiar o casuta pt. pitici. astea sint ideile mele deocamdata, mai vedem...
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
Roxana_G spune:
Uite ca azi am prins momentul sa postez de la birou si diseara ma voi ocupa exlusiv de Alex. Mititica, dupa ce ca nu ma vede toata saptamana, o mai las si in weekend singura.
Mircea, Rares si Andreea!
Bine ai revenit Babee. lui Bubu si bravo lui ca e sanatos si mancacios.
Emilly, sa nu crezi ca voi dormi mereu. Evident mergem in doi pentru a petrece quality time in doi. Insa am nevoie foarte mare de somn. Nu m-am mai plans pe aici, insa in ultima vreme ma simt mereu obosita si am ameteli si cred ca este o carenta combinata cu oboseala cronica. Ma omoara serviciul, iar acasa nu apuc niciodata sa ma odihnesc. De fapt noi mai mergem un weekend, de pe 17-19 dec, cand e planificat sa chefuim. Acum vrem amandoi sa dormim.
Monica, eu sunt mai lenesa si mereu am preferat program pensionaresc. Acum insa chiar necesit (vezi mai sus explicatii). Legat de Carrefour, ieri am dat 5.5 milioane cu tot cu cumparaturile parintilor mei.
Catalina, te-a facut cu ceara de ai fost asa rosie?
Tatiana, si mie mi-e groaza de petarde. La noi a fost meci pe Dinamo intr-o seara si au dat cu petarde si cu artificii si asa se speriase Alex mititica. Plus ca e tare periculos.
Andra si Tatiana, multumesc ptr retetele de spanac, chiar aveam nevoie si eu.
Va pup.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
saphir spune:
Anca, legat de constructia casei si al meu sot spune la fel, ca in regie proprie ajunge mult mai ieftin.
Oricum, eu imi doresc o casa mare,repartitia camerelor ca cea pe care am aratat-o, dar exteriorul altfel, ca ala nu prea imi place.
Sper ca in curand sa ne intoarcem si noi in tara.
Acum mai ales ca vine Craciunul si aici nu se sarbatoresc nici intr-un fel sarbatorile de iarna, ma cuprinde melancolia si dorul de acasa. Intr-o zi desfacea al meu sot o portocala si mirosul mi-a amintit de copilarie, de iernile friguroase, cand in casa era cald si mirosea a cozonac si desfaceam portocale...uf, asa imi e de dor.
Aici, indiferent de cat de cald, placut si primitor e caminul nostru, nu reusim niciodata sa simtim sarbatorile.
Ma duc la eclerele mele ca m-apuca jalea
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Roxana_G spune:
Cristiana, multumim tare mult, au fost foarte interesante articolele.
Anca, o sa incerc si eu pontul tau!
Ce va invidiez eu fetelor ptr bebelusii pofticiosi! A mea nu se omoara nici cand mancam noi.
Vad ca toata lumea se gandeste la casa. Si noi tocmai ne-am rezervat un contract pentru o casuta in complex, in Baneasa, langa scoala americana.
Tania, am vazut casa, e minunata. Unde va fi localizata? E chiar foarte rezonabil 50,000. Daca gaseam si eu asa, pana acum eram mutati.
De unde ati luat voi proiectele acestea? Vi le construiesc pe terenul vostru sau cum?
Manuela, eu nu i-am luat inca un cadou ptr Mos Craciun. Ptr Mos Niculae deocamdata un cub din cel cu piese de la Chicco, ptr ca nu am gasit galetusa recomandata de Anca.
Babee spune:
Astazi am facut paste bologneze.Clar c-a avut si Phillip portia lui, ca e culmea cu el.Si Vio s-a mirat...papa incet incet cam tot ce mancam si noi.
Am iesit apoi afara, am admirat decoratiunile vecinilor(ca la noi se poarta pe geamuri, la porti, la usi etc numai luminite, Mosi Craciuni si ce se mai poate.Phillip s-a uitat atent si cred ca i-a placut...O sa punem si noi bradutul si ma gandeam sa-i iau motive de iarna sa-i desenez geamul in dormitor.
E un frig.....oai..si l-am infofolit ca pe eschimosi saracul.La noi asa e..relativ frig si zapada din an in paste(maxim de 2 ori 2-3 saptamani per total).
Fug sa termin papa lui bebe...va pupam:))
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Roxana_G spune:
Fetelor, imi spuneti si mie va rog cum sa procedez ptr a primi alocatia pe card?
ane2 spune:
Buna seara
Babee si pe mine ma dat pe spate poza cu papionu
Saphir si eu sufar tare mult ca de sarbatori nu voi fi acasa ,deja am plecat pe 5 ani de cand nu am mai facut sarbatorile acasa.Offfffffff nici o tara nu se compara cu romania noastra..asa cum e ea...
Anu asta as fi vrut sa fac craciunu la munte cu zapada, vinulet rosu si toate cele,dar sigur nu vom putea din cauza serviciului dar anu viitor orice ar fi sarbatorile le voi face acasa.Na ca ma apucat si pe mine nostalgia
Cristiana
La noi azi a fost o zi superba, asa ca am profitat din plin si am colindat magazinele, si in loc sai iau ghetute imblanite la fata si trening am cheltuit toti banii pe jucariidas tare happy cai plac si se joaca cu ele.Bineinteles ca nu i le-am dat pe toate am pastrat cateva ptr Mos Nicolae.
De craicun habar nu am ce sai iau, si eu ma gandeam la casuta dar nu stiu sigur daca o sai placasi plus de asta e atat de mare ca nu am unde so pun.Casuta noastra va fi gata abia in februarie si cam seamana cu casuta Taniei,noi am dat dublu pe ia desi parerea mea e ca nu merita, dar asta e acum.Deocamdata ptr noi 3 e ok.
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
TatianaG spune:
Saphir, cand sunt in pana de idei la gatit, ma inspir dintr-o revista, Bucataria pentru toti. Au si pagina web, www.bpt.ro . Gasesti retete gustoase si usor de preparat.
Azi am facut si eu ciorba radauteana! E foaaaarte buna!
Cristiana, interesante articolele. Trebuie sa-mi fac timp sa le citesc mai bine.
Emilly, Tania si Saphir, ce casute dragute v-ati ales! Si noi visam la o casuta. Din pacate ne omoara preturile la terenuri, dar speram, ca intr-o buna zi, ne vom indeplini acest vis.
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
anda141 spune:
Roxana, hai sa-ti zic eu cum e cu alocatia.
- iti deschizi la o banca aproape de tine, un cont curent.
-cu acel document te duci la biroul de Asistenta Sociala din strada Venerei nr.16 (parca). Aceasta strada se gaseste pe strada Mosilor, adica faci dreapta cand vii dinspre Obor,pe Mosilor, pana in intersectia cu Carol, cred ca ultima. Deci ultima pana in Carol.
-la Asistenta Sociala completezi o cerere prin care soliciti alocatia in cont,
- mergi la banca din nou, cu o hartie primita de la asist.soc. ca s-ti puna banca o stampila;
- cu hartia stampilata mergi din nou la asistenta soc. si o lasi acolo
- astepti sa-ti intre banii in cont;
- te duci si-i iei cand o avea Alex 18 ani sau cand iti aduci aminte;
Succes!! Deci iti trebuie o zi sa mergi acolo si inapoi la banca , da te scuteste de a mai sta mereu dupa posta luna de luna. Eu asa ma facut ca nici eu nu o luasem niciodata.
Noapte buna va doresc!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004