Copilasi de iunie-iulie 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
nicol74 spune:
Claudya, scuze am scris Emma incorect, dar nu te superi tu asa-i ca Emma sigur nu se supara !!
Va intalniti ...... vreau si eu dar cum sunt cam neserioasa, adica nu stiu daca ajung ca iar urmeaza o saptamana crazy si e si ziua unei prietene marti ... dar vreau sa va vad ca mi-e dor de voi ... cu bebeii nu mai incercam ?! ce-i drept e cam frig acum ...
Crisa esti grozava, sa te duci tu la Catan, bravos fetele si un vot pentru ca la noi cred ca turul doi nu ma mai duc !!
si tot n-am terminat,
ufff
nicoleta
Magdone spune:
Buna fetele,
Carmenutza ma faci sa rosesc.....
Nici eu n-am inteles mare lucru de la lansare, mi s-a parut foarte prost organizat si nici macar n-am reusit sa cumpar cutiuta muzicala, ca nu mai erau.
La intalnire vin si eu, sper sa nu iveasca nimic pana atunci, dar nu mi-e clar la care rest. La mama, ala de pe Calarasi? si cred ca o sa ajung putin mai tarziu, pe la 7 si ceva.
Deci:
1.Carmenutza
2. Andra
3. Bibi
4. Magda
5. gio
6. Magdone
V-am pupat si mai revin.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
crisotexa spune:
Fetelor,
Va dau un pupic dulce de ACASA. Mi-era asa de dor de Tudor ca simteam ca simteam ca ma sfarsesc. Si am un baiat asa de mare si de dulce.... Nu-mi mai trebuie nimic pe lume.
De povestit voi zice io cate ceva cand 'oi gasi un pic de timp.
A fost tare frumos dar la capatul pamantului... prea departe de puiul meu.
Imi pare tare bine ca m-am intalnit cu catan. Cindy e atat de scumpa si ce credeti??? Cat timp am stat acolo a stat lipita in bratele mele. Nu exagerez. Mi-a mai alinat si mie putin dorul...
Sper ca toate sunteti bine ca inca nu am citit nimic din urma. O sa raman repetenta .
Vad ca s-a pus de intalneala. Daca ma po t dezl ipi vin si io...
Pupa Crisa
iselin spune:
Merci Nicoleta!
Nu sunt prea fericita cu dintii astia.Mie mi-a fost mereu frica de dentist.
Vine, vine MOS NICULAE!!!
Vine, vine MOS NICULAE!!!
bychi spune:
La multi ani Nicol, fie ca Sf. tau patron sa-ti aduca multa sanatate, bucurii si impliniri! Si celorlalti Nicolae si Nicolete (nu stiu daca mai sunt)
Revenim si noi si sper cu forte proaspete. Daca duminica trecuta m-i se parea ca ne-au napadit belele acum multumesc lui Dumnezeu ca e totul bine, ca putea fi mai rau. Liviu a scapat cu hepatita A, cu moralul e tare ok si abia asteptam sa vina acasa. Tibi e tare mandru de bandajul lui, se tot admira in oglinda si il arata la toata lumea. Maine mergem sa-i scoata atele si mi-e groaza de comportamentul asistentelor si al doctorei, care-s tare acre. Scapam si de asta si vom avea o cicatrice tare faina.
Ne-am facut si noi analizele sa vedem cum stam cu virusul hepatic si suntem ok.
Zilele astea am avut dadace la copil, ba mama, ba niste prietene si a rezultat un baiat tare rasfatat si cu crize de isterie daca nu i se face pe plac. Pt. ca lipsesc destul de acasa cu drumurile la spital, a ajuns copilul sa planga dupa mine iar noaptea (pt. ca doarme cu mine acum) vine pe perna mea, ma ia de mana si imi spune "mami". E asa de dulce!
Inainte de culcare ne-am pregatit pt. Mos Nicolae si i-am spus sa aduca papuceii lui sa-i pregatim pt. cadouri. Si- adus toate perechile de pantofi, in special papuceii de casa. I-a aranjat frumos si apoi i-a adus si pe ai nostri tare constiincios. De abia astept sa vad cum va reactiona dimineata. La cat de mici sunt papuceii, i-am umplut cu clementine si pe langa celelalte cadouri.
Ce fain ca v-ati intalnit la TNB. E faina Cutiuta nr. 4? O o luam si noi, daca merita.
Vin si eu la intalnire, deci
1.Carmenutza
2. Andra
3. Bibi
4. Magda
5. Gio
6. Magdone
7. Bychi
Pupici
Fac tot posibilul sa vin marti.
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
bychi spune:
Ma bucur tare mult ca ai revenit Claudya, mie mi-ai lipsit mult cu povestirile tale.
Bine ati venit Crisa!
Noapte buna!
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
elena_ltd spune:
Buna, fetele!
Crisa, bine ai venit!
Nicol, iti zic de azi la multi ani, sa fii sanatoasa si numai de bine sa fie!
Iarasi scriu pe fuga si iarasi nu o sa scriu cate mi-as dori sa va spun. In linii mari, totul e bine, doar ca vineri am fost cu Mihai la serviciu si a facut ca toate visele rele. Sa nu-l atinga nimeni, sa nu-i vorbeasca nimeni, chestii de salbatic mic si apucat. Habar n-am de ce. De fel e scumpic tare si cald, dar uite ce patesc cu strainii, probabil si in numar mare. Uf.
Fetelor, ziceti-mi la care la mama ne vedem.
Pupici
carmenutza spune:
La multi ani ani Nicol!...nu stiu sa mai fie cineva
Bychi, ma bucur ca sunteti bine.
Gio, tot vreau sa-ti spun si uit...eu Mayei ii fac masaj cu dusul ...dupa baita dau drumul cu presiune la dus, la maxim..si o dusez asa pe corp..cam 5 min..in special pe talpi...hydro masaj....este f bun in general daca suspectezi ca ar avea platfus.....
Cum a fost la WTC?
Noua cred ca ne ies canini si azi am fost taaaare maraita..i-am dat cu Calgel...si parca a fost mai bine...Cat dureaza maraiala de la canini?
Maya a primit deja cadoul de la Mos Niculae...este un scaun-fotoliu..cu roti.. s-a plimbat toata seara cu el..ba il mai cara si dintr-o camera in alta..si in final s-a asezat pe el langa cosul de jucarii...si da-i si scotoceste in cos...
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
carmenutza spune:
Crisa, bine ai venit!...sa ne povestesti neaparat cum a fost....
Ne vedem la "La mama" de la Eva.
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
anamaria spune:
LA MULTI ANI!!! pt toate care aveti numele Sf Nicolae sau aveti pe cineva drag cu numele asta...
carmenutza - si lui tudor ii ies caninii, cel putin asa ne-a zis Dr cand l-am dus acu 2-3 saptamani, ca era cam agitat, nu prea doarme nici noaptea ca de obicei, e mai agitat... oricum, deocamdata eu una nu vaz nimica, da' poate madam Dr are experienta, o fi stiind ea ceva...
despre cadourile din ghetute, nu stiu ce-a inteles el, dar oricum la noi a fost bucurie mare dimineata, bogdan si tudor au facut 'receptia' cadourilor' la noi in pat, cred ca tudor mai mult s-a bucurat de bucuria fratelui mai mare, care era taaaare emotionat, si mi-a zis in soapta: ' vezi, mami, chiar daca am facut eu prostioare, daca aseara am avut grija si-am aranjat frumos toate ghetele (el le-a dat cu crema, pe ale lui tati si tudor si mami, ale lui le facuse deja tataie...) mi-a adus totusi cadouri!!!'
sa-mi dea lacrimile, nu alta, cand l-am auzit!
cadouri le-am luat lui T o prajiturica de-aia cu pandispan Kinder, lui B un pachet in care erau si ou Kinder, si ciocolatele, si napolitane... jucariile au fost la fel, niste casute cu topogan pe care se da unul cu colacul (gen Aqua Land) - de la KFC (i-am pacalit, ei nu stiu asta...) Mosul asta mai sarac, ZCraciun va fi mai bogat putin, ca mami si tati vor sa plece la munte de Revelion, am rezervat deja locurile, la Bran, il luam si pe Bogdan cu noi... si asta ne cam da gaurele-n portofele...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion