Copilasi de iunie-iulie 2003 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Ati fost la lansarea cutiutei muzicale 4?

As fi vrut sa vin si eu, dar pe la 8,30 m-am pus un pic in pat sa ma odihnesc si am adormit bustean pina la 12.

Va doresc sanatate si sa va aduca Mos Nicolae jucarii frumoase la copii si cadorui surpriza la mamici.

Cornelia si Marox: Pupicuri dulci pe burticute, aveti grija de voi sa nu raciti.

Catan: Ce bine ca ai reusit sa te intinlnesti cu Crisa.

Multumesc pentru invitatia de a veni la intilnirea voastra, dar mi-e tare greu sa ajung, chiar daca ar veni sotul mai repede acasa sa stea cu copii sint atit de obosita ca nici sa stau locului 5 minute nu pot. Iar cind incepe sa se intunece afara ma apuca disperarea numai la gindul ca iar vine noaptea si Alin iar nu doarme somn intins.

Romana, Cristian (22.06.2003) si Alin (25.06.2004)

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Maria m m : Am aflat ca intre Craciun si revelion nu va fi foarte frig in Cluj-Napoca, sper sa reusesc sa merg acasa cu Cristi.

Multumesc Kehleyr pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna, mamicute

Sanatate puiutilor bolnavi, sa se faca repede bine si sa profite de cadouri!!!

Mai apuc si eu sa intru pe site, o data pe saptamina, si va citesc pe sarite, e frustrant sa nu pot tine pasul. Uneori as vrea sa scriu, dar cind vad ca o intrebare a fost pusa acum 5 zile si s-au dat deja raspunsuri, imi dau seama ca nu mai are rost.

Pe aici nimic nou. Alex, dupa febra de 39° de simbata trecuta, cu citeva supozitoare de doliprane s-a facut bine, luni nu mai avea nimic.

In schimb, joi seara si vineri a fost la soacra-mea si, gata, a inceput sa-i curga nasul. Soacra-mea sta la casa si e obisnuita cu frigul, pentru ea, temperatura acceptabila e 16-18°, in timp ce la noi in apartament e in jur de 22-23°.

Miine mergem la un spectacol pentru bebicii personalului institutiei unde lucrez. O sa fie cam 15 daca vin cu totii, in 2003 sint 4 nascuti, dar Alex e cel mai mare. O sa vada si bradul impodobit, norocul lui, acasa n-o sa-i putem face pt ca nu avem loc suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Bebita mea a descoperit umbra, umbrele, dar se sperie de ele. Se retrage cand le vede. Logic ca se retrag si ele!!!

Nu cred ca o sa fie constienta de cadouri, dar o sa-i fac photos si o sa i le arat anii viitori, cand o sa inteleaga mai multe.

E tare pofticioasa. Orice mananca sau bea unul dintre noi vrea si ea. Si acum ne exploateaza printr-un plans dintr-acela insistent. E santajista deja! Doar una are mama!!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

quote:
Originally posted by romana

Maria m m : Am aflat ca intre Craciun si revelion nu va fi foarte frig in Cluj-Napoca, sper sa reusesc sa merg acasa cu Cristi.

Multumesc Kehleyr pentru ajutor.

Pe Alin nu-l iei?

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

am fost la lansare unde se calcau pe picioare totzi ..mamici, tatici ,bebici si copilasi mai mari....aglomeratie de nedescris..nu am vazut nici eu mare lucru, copilul nici atat...cantaretzele au venit, fara Teo..au cantat si au dat autografe si asta a fost tot....
Partea cea mai placuta insa a fost ca iar am pus-o de o intalnire mica, mai ad-hoc de data asta...intai m-am intalnit cu Magdonecare m-a recunoscut din poze ..o mamica tare vesela si draguta cu un baietel tare haios si frumusel...sper sa ajungi si la intanire..
Apoi m-am intalnit cu gasca "veche"..Andra/Luca, Bibi/David, Bobi/Andy....si am inteles ca in fuga au trecut pe acolo si Amik/Alexandra dar eu nu le-am mai prins...Asta cu intalnirea noastra a fost partea cea mai placuta...Cu ocazia asta am stabilit si ca intalnirea de mamici ramane marti, ora 18.....incerc eu sa fac rezervare la La Mama, numai sa-mi spuneti cine vine....
Pana acum sigur vine:
1.Carmenutza
2. Andra
3. Bibi
Copiati voi lista sa vedem cate ne strangem.

Eu de ceva timp ii fac baie Mayei cu spuma...ii place atat de tare..
Tot vesti din ultimele zile...am inceput sa ne rujam....cand a fost mai frig, i-am dat si ei cu "strugurel" pe buze, a prins smecheria si acum de cate ori ma dau cu ruj..vrea si ea...ba chiar se da si singura...deschide gurita si se da pe unde apuca......

Tot de cateva zile, raspunde la telefonul fix....cum suna..alearga si este prima care raspunde..si incepe repertoriul.."aoleu, alo, da,da..nu..oca"..si tot asa..indiferent cine este la celalalt capat al firului.

Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Salutari si multa sanatate si de la noi.Asteptam sa vina Mos Nicolae cu cadouri multe!Oare puiutii integ ceva din toate astea?cadouri,mosul,...daca nu ,au ei timp,nu?Dar totusi ce le-ati luat?Poate imi dati ceva idei...Merci

Doinna si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

1.Carmenutza
2. Andra
3. Bibi
4. Magda

Deci ramane pe MARTI, 7 DECEMBRIE, ORA 18:00, RESATURANTUL"LA MAMA"

Alex e tot racit, tuseste destul de rau. E pe tratament, iar de azi ii dau si Oscilo..Febra nu mai are, dar ma enerveaza tusea aia urata. La plamani nu are nimic.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

1.Carmenutza
2. Andra
3. Bibi
4. Magda
5. gio
Daca nu ma da barbatul afara din casa, ca ieri am fost plecata 4 ore, azi la WTC, cred ca avem box diseara
Bine ca n-am ratat nimic la lansare,mai putin pe fete, ca tare mult as fi vrut sa ne intalnim, dar ne vedem noi marti
Am luat si noi jucarioare de la Casa Retro, Andra, multumim!
Pupici,
Gio si Taisia

poze noi cu taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna mamicilor!

iar am citit pe sarite, Teo doarme si am prins si eu moment
la computer.

Iselin si noi avem problema cu cariile, cum ti-au mai raspuns si fetele. Vorbeste cu un stomatolog dar mare lucru nu cred ca poti face pana pe la trei ani, nu lucreaza cu ei fiindca pana nu inteleg nu lasa pe nimeni sa lucreze in gurita. Noi luam zymaflour dar asta pentru dintii definitivi, pentru acestia nu se mai poate face mare lucru. La noi explicatia a fost o carenta de calciu sau un virus in viata intrauterina cand s-au dezvoltat mugurii respectivi. Teo a supt pana la un an, deci nu e de la biberon, cum mai zic unii ...

Kehleyr multumim de intrebare, incredidibil dar Vulpi e bine in trei picioare, cu piciorul nu am reusit nimic, tb. sa asteptam sa se vindece celelalte rani. E din ce in ce mai vioaie oricum.
Sincer nu am crezut ca o sa scape dar Dumnezeu (impreuna cu antibioticele) ne-au ajutat totusi.

Andra multumim de tip cu Dales, noi am mai luat jucarii de la Casa Retro, marionete, labirint cu bile, se joaca cu ele.

Gio si Teo iubeste foarte mult Clemy sunt in top cam de 2 luni ! Am mai luat si suplimentari ...

Claudya bine ca poti sa ne mai scrii de Ema si de tine, sanatate multa !

Sanatate multa la bebeii bolnaviori, Maya, David, sper ca nu am uitat pe cineva, oricum ma rog sa fie toti copilasii sanatosi, ca nimic nu e mai rau decat sa- i stim chinuiti de boala.
Am facut si noi analiza la urina si copro (3 probe) si nu are nimic.
Doamne ajuta ! Bychi ma gandesc la tine, ce ghinion, dar stiu ca te descurci tu ca esti puternica !

Romana ma bucur ca ai un tonus bun, sper sa ajungi acasa (la Cluj),
stiu ca iti doresti mult.

Noi ieri am fost la o petrecere cu copii, cred ca erau vreo 10, intre 1an si 3ani, inutil sa mai spun ca a fost foarte fericita.

Eu nu sunt prea bine, saptamana care tocmai s-a incheiat am muncit cam 14 ore pe zi, cam 4 am stat cu Teo, restul am dormit si mancat ...
ma rog, am slabit vreo 2kg ceea ce nu e chiar rau totusi.

Trebuie sa iau masuri ca asa nu mai pot continua, sotu' a incepu sa cam maraie la mine si se anunta !

Vineri seara am ajuns la 1 acasa, asta in timp ce el a fost cu copilul la cumparaturi, s-a ocupat de ea, etc. Copilul si tati a u fost f. fericiti dar ideea e ca fiecare mai vrea si de capul lui (mai mult tati).

Hai ca m-am intins cat o zi de post ... va pup,

nicoleta

Mergi la inceput