Pentru voi cele care ati fost inselate
Raspunsuri - Pagina 5
Roxy Trixy spune:
Hey Cryssa mai povesteste-ne si noua cate ceva, nu ne mai bagi in seama?
"Sa presupunem ca s-ar legaliza si la noi prostitutia,ei bine daca sotii sau prietenii s-ar duce intr-un bordel a-ti considera ca va inseala???"
Pai cum adica sa se duca la bordel?!?
Da stati asa putin, daca ei vor varietate, pai vrem si noi!
Vrem egalitate!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
Alyssa spune:
Cryssa,
Nu te pacali singura spunind ca ai iertat... Ce faci tu acuma se numeste revansa, "la's ca-i arat eu lui cine este mai tare si o sa regrete pina in pinzele albe si uite asa nu o sa mai faca niciodata!"...
Un om care iarta iarta pur si simplu!... E foarte greu se iertat dar atunci cind o faci te uiti linistita in ochii celui de linga tine care ti-a gresit si si-a cerut iertare si ii spui cu sinceritate:" te cred ca iti pare rau. Te iubesc si nu vreau sa te pierd si sint hotarita sa fac tot posibilul sa trecem peste aceasta incercare impreuna!"... Si apoi nu mai pomeneste de ce s-a intimplat, nu isi imagineaza cine stie ce razbunare impotriva lui sau a ei...
In toata intimplarea asta eu vad trei victime: tu, copilul tau si femeia cu care te-a inselat. Tu nu trebuie sa fii suparata pe ea, pina la urma aveti ceva in comun: atractia pentru acelasi barbat si faptul ca v-a dus de nas pe amindoua.
Nu cred in ruptul capului ca ceea ce ti-0a destainuit el in clipe de remuscari este toata povestea! Asta s-o crezi tu!!! Pai cum asa ea s-a multumit cu o gidilare la partile private in timp ce ii dadea lui satisfactia totala?... Sintem femei in toata firea, haide sa gindim logic! Faptul ca el admite numai la sex oral din parte ei ma fce sa il vad ca pe un animal, te rog sa ma crezi! Nu are respect fata de femeie in general si nu va avea respect fata de tine daca vreodata te vei hotari sa divortezi! Gindeste si tu cum vede femeia! Inferioara lui, sursa problemelor pe cre el de fapt le-a inceput! "uite a naibi, eu i-am spus ca s-a terminat cu pipaiala si ea s-a repezit la mine!"... Sa fim serioase!!!De obicei un om care a facut o greseala isi destainuie greseala dar o minimalizeaza ca sa apara totusi intr-o lumina mai favorabila... Si tu ce alegere ai de facut?... Stai cu el si ii accepti sai pleci. El actioneaza fara cap sticind relatia de incredere si tu trebuie sa reactionezi cu cap gindindu-te la viitorul familiei, la copil, la tine... Pai balanta asta nu prea este dreapta, nu?...
Iti spun din proprie experienta ca se va mai intimpla!... Daaa... dar data viitoare o va face mai cu experienta, fara sa simti sau o va face mai cu tupeu ca stie ca il vei ierta! Un om care inseala inseala pentru ca are un caracter stricat, nu de altceva!... Si daca ii sta in caracter sa faca asa ceva nu il va putea opri nimic de acum incolo!
Tie ti s-a destainuit... Eu am fost mai smechera si l-am prins cu mita-n sac sa-i spun asa... in fapt... Si se jura ca nu fura... Well, a mai furat si dupa aia...
Sfatul meu este sa te gindesti la tine! Am citit in alta postare de-a ta ca in curind veti ajunge in Montreal... Nu anula actele de plecare pe motivul divortului... Odata ajunsa aici cauta sa iti cistigi independenta financiara si iti garantez ca altfel vei vedea viata!
Ceea ce descri tu de sex fierbinte si mai ce decit in luna de miere sa stii ca vine din frica ta de a-l pierde decit din dragoste.
Si pina la urma ce lectie a invatat EL?... Minte acasa de rupe... are pe alta cu care se pipaie in masina... nu numai atit... nevasta il scoate la munte la plimbare, vrea cu tot dinadinsul sa puna din nou casnicia pe roate... el zice in sinea lui "mai, dar mai bine parca este acasa"... se duce la amanta si ii spune sa o termine "amical"... ea in disperare ii face un sex oral...el ii spune la revedere cu lacrimi in ochi...vine acasa ingreunat de pacaul ce l-a facut si iti spune tie... tu il dai una...faci scene dat seara te culci cu el in pat mai pasionata ca in noapte nuntii... Ce lectie a invatat el??? Ca esti mai buna decit ailalta?... Ca te poate insela daca i se mai iveste ocazia?... Ca data viitoare nu trebuie sa iti mai spuna decit daca este intr-adevar matzochist...
Poate ca sint mai batrina si mai a naibi acum... Dar eu nu mi-asi mai fi dat alti ani din viata unui om care nu merita!!!
Alice
amuleta spune:
Mesajul Alyssei se vede ca este al unei femei care a simtit pe pielea ei toate astea, m-a impresionat mult.
Eu n-am trecut prin asa ceva, sa bat in lemn dar unul din unchii mei avea o nevasta foc de frumoasa si lunecoasa care l-a inselat de doua ori. Prima data a iertat-o, ca o iubea mult dar a doua oara n-a mai putut si au divortat. Culmea este ca si dupa 20 de ani, cind vorbea despre ea vedeai dragostea si fericirea in ochii lui iar ea o cauta pe mama la telefon sa o intrebe de unchiul meu si mereu se caina cit de proasta fusese. Asta chiar dupa ce se recasatorisera amindoi.
Acum, cu inselatul este ca si cu depresia, daca ai avut un puseu ai sanse jumi-juma sa recidivezi dar daca te-ai hotarit sa-l ierti, iarta-l si nu mai scormoni in rahat, ca o sa miroasa mai tare. Conita in chestiune este irelevanta si destul de disperata daca a ajuns sa faca sex oral pe gratis, in masina.
Insa putin post tot se impunea, fizic si mental.
liris spune:
eu nu cred ca cineva care a inselat o data o va mai face in mod necesar.depinde mult de persoana.
cunosc citeva care nu se vor lecui in veci.
dar sunt constienta ca de fapt orice barbat poate sa calce strimb daca ispita e mare, dar o data si nu mereu.
sa fim seriosi oricine greseste! depinde acum cit persista in greseala...
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
adimercedes spune:
Crysa, eu zic sa nu te lansezi in revanse inutile, asta apropos de ce zicea Roxy-Tryxy. Nu face nimic ca sa fiti chit (in sensul ca ar trebui sa ajunga la urechile lui ca tu ai iesit cu altcineva etc), ca asta te va cobora si ii va da LUI apa la moara. Ideea e ca tu sa iti pastrezi antecedentul asupra lui. Alyssa si alte fete ti-au dat sfaturi bune.
Multa bafta si nu te tavali prin noroiul in care ai ajuns fara sa vrei. Ai hotarat sa iesi din el cu fata curata??? Atunci incearca sa te manjesti cat mai putin.
Si, cum am mai zis de nenumarate ori, [maron]o data e un accident, de doua ori e un obicei, iar obiceiurile proaste nu trebuie tolarate!!![/maron]
Multa bafta!!!
"Where there's a will, there's a way!!!"
oz spune:
ce blande sunteti voi fetelor!!
noi nu am avut probleme de genul asta dar am discutat despre asta, el zice ca ma iubeste atat de mult ca m-ar ierta , eu zic ca il iubesc atat de mult ca toata dragostea s-ar transforma in ura si l-as uri cu tot atata pasiune cu care il iubesc acum. Eu sunt extremista in sentimente, nimic nu este suficient de bun, de mare, de frumos pentru cei pe care ii iubesc, sunt genul care merge pana in panzele albe ca sa faca fericit pe cineva, DAR daca cineva imi face rau, mie sau celor dragi, pun tot atat efort in ai face viata un cosmar. Noi am convenit ca RESPECTUL este vital intr-o relatie, iar daca el se plictiseste de mine sau considera ca are sanse mai mari in alta parte, trebuie sa arate RESPECT fata de mine, sa vina sa-mi spuna. Nu sunt genul plangacios care se agata de cei din jur, pot sa suport cu demnitate divortul si despartirea, sunt capabila sa port de grija copiilor si singura. Dar sa nu dea dracul sa vina acasa si sa se uite in ochii mei dupa ce a fost la alta, sa se urce in pat cu mine ca am sa-mi fac un hobby din a distruge absolut tot din viata lui. As fi capabila sa-l haituesc toata viata (stiu cat de nesanatos suna ) doar pentru ca m-a tratat cu atata lipsa de respect.
crysa spune:
imi este din ce in ce mai greu. pe zi ce trece, in loc sa treaca si durerea, ea se acutizeaza. nu-mi pot lua gindurile de la povestea asta. stiti cu ce idee imi vine acum sa cochetez? sa nu-l mai iubesc. sa-mi impun sa mi-l scot din suflet ca sa nu mai sufar daca va mai fi o data viitoare. sa traiesc bine merci linga el in continuare, sa fim o familie, nu sa-l insel, dar sa nu-l mai iubesc.
ma gindesc ca femeia asta mi l-a spurcat la preacurvie. ea nu s-a gindit oare marius o mai fi inselat vreodata? sa fie eu prima cu care o inseala pe nevasta-sa? nu stiu ce sa mai zic.
in capul meu tot timpul, absolut tot timpul, este intrebarea cit va dura pina o sa o mai faca? o perioada se va linisti, va fi ok. cum de altfel este acum. dar cit va dura? 1,2...6,7? as vrea sa-mi spuna Dumnezeu, as vrea ca El sa-mi dea un semn daca e bine sau nu sa ramin cu sotul meu. dar cred ca D-zeu are treburi mai importante decit vaicarelile mele.
de ce tipa s-a rezumat doar la sex oral? pt ca daca ar fi facut sex normal atunci sotul meu ar fi putut spune ca a avut-o. si ea nu vrea asta. dar oare fetelor, sex oral se poate face daca n-ai sentiment fata de acel barbat? exceptind prostituatele. eu stiu ca ea incepea sa se indragosteasca de el. altfel n-ar fi putu sa faca asta. insa sotul meu i-a spus de la bun inceput ca vrea doar o aventura, ca el nu-si paraseste sotia si copilul pt ea.
n-a avut timp sa-mi spuna de aventura caci a fost de scurta durata vreo 3 saptamini si eu m-am prins chiar in ultima. oricum mi-a spus ca nici bine nu-i era cind venea acasa.
vreau sa stiu citi sunt in lumea asta care au pus gura pe o tigara si apoi niciodata in viata? citi au luat o singura pastila de drog si apoi niciodata in viata? pt ca asa e si cu inselatul. e ca un drog. o faci o data exista posibilitatea sa-ti placa si sa o repeti sau exista posibilitatea sa nu-ti placa si sa renunti.
dar oare citi au putut renunta dupa 1 tigara sau dupa prima pastila?
tot ce am construit in 10 ani s-a dus pe pustiu intr-o clipa.
sa dau voie la alta constructie si peste alti 10 ani sa ajung in aceeasi prapastie? sau sa darim totul, sa ramina un crater imens si sa construiesc pe alt loc?
as vrea pareri de la barbati. barbatii vostri ce zic? le-ati povestit... povestea mea?
Lory_k spune:
Parerea mea este ca acea femeie nu este de vina! Ea doar a incercat si daca a mers asta a fost norocul ei! El este singurul vinovat!!!! Eu cred ca daca mi s-ar intampla asa ceva l-as lasa in momentul unu! Nu cred ca l-as mai putea privi in ochi si as incerca sa-mi fac o alta viata bineinteles nu alaturi de el! Poate ca sunt cam dura dar nu l-as putea ierta in veci. Asta sunt eu!
Zina spune:
Da, i-am povestit sotului si i-am cerut parerea. Mi-a spus ca aici nu mai poate fi vorba de o relatie, daca s-a intamplat asa ceva atunci totul s-a incheiat. Asta este parerea lui si si a mea. Imi pare rau pentru tine, Dumnezeu sa te ajute in continuare sa-ti gasesti linistea si rezolvarea.