Pentru voi cele care ati fost inselate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Crysa, nici una dintre fete nu ti-a recomandat sa il parasesti, sa divortezi...nu mereu asta este solutia pentru rezolvarea unor probleme. Toata lumea s-a minunat de cat de repede l-ai iertat si l-ai bagat in patul conjugal.

Spui ca l-ai prins tu ca te inseala, nu ti-a marturisit el...poti sa detaliezi? Cum ai aflat? Oricum, din punctul meu de vedere, are o mare bila neagra pentru faptul ca l-ai prins tu. Daca venea si iti spunea el, insemna ca are mustrari de constiinta, regreta, nu poate dormi cu chestia asta...daca nu il prindeai, dimpotriva, el statea bine merci si poate ca ducea relatia respectiva in continuare. Oare faptul ca avea o relatie extra conjugala nu are legatura si cu faltul ca nu de multa vreme ti-a recunoscut ca nu te mai iubeste?? Oare in afara de "greselile" pe care ti le asumi in relatia voastra, el nu are nici o vina ca nu te mai iubeste???
Nu stiu, sunt atat de multe intrebari care mie imi vin in minte...scuza-ma, nu vreau sa pun "paie pe foc", dar pur si simplu ai iertat prea repede si asta nu este in avantajul tau...sau poate da, tu iti cunosti cel mai bine "partenerul".
Multa bafta.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sper sa nu fiu niciodata in situatia ta. Dar, mi se pare ca treci mult prea usor peste niste chestii evidente. Si anume:el are o aventura. Tu mirosi ceva si aranjezi excursia la Sinaia. Acolo toate bune si frumoase intre voi 2 si el decide sa se desparta de mandruta. Si la intalnirea de despartire ii "ofera" ei un dar care sa ii "umple gura". Si tu consideri ca el te iubeste si nu o sa o mai faca 20 de ani de acum incolo???? Pai din cate am priceput eu deja a facut-o din nou, atunci cand plecand cu intentia de a se desparti de ea a facut-o in niste termeni asa de "amiabili" de nu-ti vine a crede! Nu pot spune ca ar fi trebuit sa divortezi in urmatoarele 48 de ore, dar nici sa faci sex cu el cand, scuza-ma pentru ce voi spune dar asa mi se pare mie, nici nu i s-a sters mirosul aleia...

Alexandra

Cristina, viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ai grija mare pe viitor, si mie m-i se pare ca ai cedat cam repede... (parerea mea!).
eu iti doresc numai bine si sa fie ultima problema din casnicia ta!

Dana si Diana-Maria http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

saphir....

Io-s Criss si nu am probleme.

Cea cu probleme e Crysa.

Pupici

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Citind acest subiect mi-a venit in cap o intrebare,probabil o sa considerati ca sunt out of toppic ,dar eu totusi vreau sa o pun.
Sa presupunem ca s-ar legaliza si la noi prostitutia,ei bine daca sotii sau prietenii s-ar duce intr-un bordel a-ti considera ca va inseala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bineinteles Kaiva ca as considera la fel. Eu una si daca doar i-ar arata-o unei alte femei as considera ca ma inseala!

Alexandra

Cristina, viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by criss

saphir....

Io-s Criss si nu am probleme.

Cea cu probleme e Crysa.

Pupici

Criss

Ma scuzi, am editat mesajul

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by Kaiva

Citind acest subiect mi-a venit in cap o intrebare,probabil o sa considerati ca sunt out of toppic ,dar eu totusi vreau sa o pun.
Sa presupunem ca s-ar legaliza si la noi prostitutia,ei bine daca sotii sau prietenii s-ar duce intr-un bordel a-ti considera ca va inseala???
Tot off topic: nu este chiar acelasi lucru mersul la bordel cu amanta. Acolo, o data este o femeie, alta data alta...In principiu nu presupune decat sex in timp ce cu amanta poate fi vorba si de dragoste.
Dintre doua rele, este preferabil ca respectivul sa mearga la curve sau sa umble cu 5 femei, decat sa aiba o iubita. Asta cred eu.
Ca sa raspund la intrebare: da, as considera ca ma inseala, dar as mai putea spera ca totusi ma iubeste. Acum, sa scuip in san, ca nu stiu cum as reactiona.

Crysa, la fel ca si altora mi se pare ca l-ai iertat foarte repede, eu n-as fi putut, dar tu stii mai bine. Este intr-adevar greu atunci cand exista sentimente si copii sa iei o hotarare radicala, mai ales daca speri si crezi ca nu se va mai intampla.
Cat despre felul in care se poarta acum cu tine, mie mi se pare normal si sotul meu ma alinta si imi spune sa las treburile gospodaresti deoparte si fara sa ma insele. Nu uita ca se simte vinovat sau oricum prins asupra faptului asa ca ar trebui sa fie un mare tantalau sa se poarte altfel.
Inca o data, tu stii ce este bine pt. voi, daca ai hotarat sa-l ierti definitv, va urez casnicie fericita si sa nu se mai intample.
Cat despre tipa, eu as lasa-o in pace. Poate ca v-a ajutat sa va regasiti.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Crysa, e decizia ta daca vrei sa iti salvezi casnicia sau nu. Tu stii cel mai bine ce vrei de la viata, si ce e mai bine pentru tine, de aceea, din partea mea ai toata sustinerea, indiferent de decizie.

Numai ca, de multe ori, dupa ce increderea ne-a fost inselata, e destul de greu sa ne purtam cu partenerul ca inainte. La tine povestea e recenta, spui ca inca ii mai scoti ochii si ca discutati in fiecare zi despre ceea ce s-a intimplat, si pe de alta parte va tineti in brate, etc
Asa va fi viata voastra de acum incolo?
Daca ai decis sa ierti, la un moment dat va trebui sa incetezi cu "scosul ochilor", poate nu acum, dar oricum, va trebui sa pui punct. Si asta cred eu ca va fi partea cea mai grea. Pentru ca acum el se poarta exemplar, e normal, nu, a gresit si nu stie cum sa-ti mai intre in voie ca sa-l ierti, dar dupa un timp se va satura de cicaleli. Si gindeste-te ca la orice intirziere a lui, tie iti va incolti, de-acum, intrebarea "oare nu e cu alta?"
Va depinde de tine cum vei "gestiona" situatiile neclare...

Eu nu iti spun sa procedezi intr-un fel sau altul, ci doar sa iei in considerare si aceste aspecte.
Eu iti doresc doar sa ai puterea de a trece peste cele intimplate, indiferent daca vei ramine cu sotul tau sau nu, pentru ca stiu ca eu n-as mai fi om o perioada de timp daca mi s-ar intimpla asa ceva.

Si inca ceva: tu discuti cu sotul tau tot ce s-a intimplat, cum s-a petrecut, detalii, incerci sa vizualizezi totul, ce-a facut ea, ce-a facut el... Nu iti faci mai mult rau asa? N-ar fi mai bine sa iei o atitudine de genul "let it go...". Pentru psihicul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by aissa

Bineinteles Kaiva ca as considera la fel. Eu una si daca doar i-ar arata-o unei alte femei as considera ca ma inseala!

Sa nu-l puna pacatul sa ajunga pe la nudisti!!!

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput