Pentru voi cele care ati fost inselate
Raspunsuri - Pagina 2
Zina spune:
Acum, tu stii ce vrei in continuare si cum suporti ceea ce s-a intamplat.
Dar, parerea mea este ca intr-un astfel de om nu mai poti avea incredere, chiar daca a plans, si-a cerut iertare si alte cele. Te-a mintit din prima, si ce e mai rau este ca te-a inselat! Da, chiar daca nu au mers mai departe, dar el a acceptat sa-i faca tipa...tot felul. De ce?
Eu una ii dadeam un "picior in fund" si duca-se, acolo unde doreste. Aici nu mai poate fi vorba de o relatie sincera, imi pare rau ca-ti spun asta. Oricum, iti doresc numai bine.
saphir spune:
Draga Crysa si dupa acest episod, ce zice al tau barbat, te iubeste???
... si inca ceva. De ce crezi ca a facut numai sex oral cu tipa respectiva si el, dragutul s-a oprit numai la o mangaia, a o saruta ? Tu chiar crezi asta??
Oricum, bine ca ai putut trece peste asta si ca va este bine. Eu pe al meu, de l-as afla ca m-a inselat nu l-as ierta usor si nici nu m-as arunca in patul lui dupa 2 zile. Dar...
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
MirelaV spune:
un lucru facut odata, va fi repetat.
eu nu vreau sa pun paie pe foc, insa ea nu are nici o obligatie fata de tine si familia ta. vorba cuiva, nu ea ti-a jurat credinta la nunta. acum, pe de alta parte, am auzit multe femei zicind k au iertat si au trecut cu vederea, insa eu nu stiu daca as putea (si nici n-as vrea sa stiu)
deocamdata, e demn de dispret
eu una m-as gandi ce a avut de la ea si nu a avut de la mine. intelegere, liniste? poate de fapt nu ii lipsea nimik, dar asa-s barbatii...n-avem ce face
sper sa nu te supere punctul meu de vedere. tine-ne la curent!
MirelaV
pupicei pe burticei
tora97 spune:
in primul rind crysa nu sint de acord cu a o improsca cu noroi pe acea femeie.... Eu ii consider responsabili 100% pe barbatii insurati care fac acest pas, nu pe acele femei.. Ele incearca, nu ele sint in adulter ci cel ce a jurat in fata Domnului, nu ele preacurvesc, ele doar curvesc si atit... a, da, mai rivnesc la bunul alteia!
apoi, mai este o parte buna in povestea asta.. v ati recapatat pasiunea pierduta, problema de care te plingeai intr un subiect anterior...
citeam undeva ca in orice casnicie de durata exista un divort ratat.. asa sa fie?
rabdare, rabdare, rabdare
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
MirelaV spune:
quote:
citeam undeva ca in orice casnicie de durata exista un divort ratat.. asa sa fie?
ca tare bine zici Tora...
MirelaV
pupicei pe burticei
criss spune:
Crysa,
Cateodata stau si ma mir, oare nu inteleg eu bine? Adica el, saracutul nu are nici o vina? De ce nu are vina? Pentru ca a venit si a povestit ce a facut ( groaznic si nedemn) plangand....
De ce vorbesti urat de femeia aia? De ce sa se simta ea vinovata pentru ca partenerul tau te minte?
Eu cred ca de fapt te amagesti, te pacalesti singura, spunand ca daca nu-l gasesti vinovat toate vor fi ok...dar nu sunt. Si nici comportarea ta nu e ok.
Ai grija de familia ta ...nu trebuie sa te intereseze ca " amanta e nepedepsita"
Numai bine
Criss
cipcipcip spune:
Ma bag si eu ca musca-n lapte...
Vina cea mare e a lui dar si ea isi are partea ei de vina, doar stia ca el e insurat, nu?
Eu zic ca l-ai iertat prea repede, s-ar putea sa repete faza daca vede ca a scapat asa usor.
"iar la Polul Nord"
ruxij spune:
Ba nici mie imi plac deloc curvele si nu le gasesc scuze. Nu sunt de acord ca "ea nu i-a jurat ei credinta" si ca ce daca "a incercat" bla bla, nu trebuie sa ii jure ei credinta, dar exista pe lumea asta o morala si ceea ce fac tipele astea se numeste imoralitate si promiscuitate. Amandoi sunt de vina! Cred ca barbatii inseala doar asa ca nu le vine lor sa faca sex cu o singura femeie toata viata, nu ca nu au acasa nu stiu ce. Vor noutate, atat. Acasa normal ca nu mai au noutate dupa nshpe ani. Am mai spus undeva ca noutatea, misterul este cel ce intretine o relatie sexuala, ori unei neveste exact asta ii lipseste si nu vad cum ar putea sa fie din nou "noua". Aceeasi femeie, acelasi decor, acelasi dormitor, vor sa mai schimbe.
Bine ca poti trece peste asta. S-ar putea sa se mai repete pentru ca a scapat cam usor de data asta.
crysa spune:
voi spuneti ca a scapat usor.
el credea ca nu se va afla niciodata ce a facut. sotul meu e de o naivitate de-mi vine sa rid. ei bine, eu nu m-am putut abtine si i-am zis soacra-mii (care lucreaza cu ea) si prietenei mele cea mai buna. acum dragutul meu sot stie ca se poate afla. scandalul de pe lume i l-am facut. stie ca nu l-am iertat.
mi-a spus ca la ultima intilnire cind de fapt se intilnisera sa se desparta (biensur, in termeni amiabili) atunci s-a produs intilnirea dintre guritza ei si preafrumoasa ... care trebuia sa fie in padurea adormita.
dupa ce am facut dragoste cu el i-am spus: ce ai zice daca ti-as spune ca asta a fost sexul de despartire intre noi? a incremenit.
va spun sincer ca nu stiu ce sa fac. am incercat si incerc sa trec peste asta cu capul sus. divortul nu e o solutie. cel putin deocamdata. ii prelungesc suferinta lui, caci stie ca nu l-am iertat. in fiecare zi discutam despre ea. stie ca nu am incredere in el. stie ce a distrus si cit de greu va fi sa recupereze.
a reinceput sa-mi spuna "iubito" cum nu mi-a mai spus de ani de zile, a reinceput sa ma ia in brate in pat cind ne culcam, nu ma mai contrazice din orice. chiar ieri il intrebam oare ce sa mai gatesc ca s-a terminat mincarea si el mi-a spus sa nu mai gatesc azi, sa ma mai si odihnesc.
sa-i fi facut valiza si sa-l fi trimis la maica-sa? sa ramin acasa cu toate intrebarile care-mi vin in cap si sa nu le fi putut raspunde? era mai greu.
stiu ca voi cele ce n-ati patit-o nu intelegeti. asa ziceam si eu ca voi: il parasesc, dau divort, etc.
oare chiar se merita credeti voi sa-mi distrug familia, casnicia?
eu sper ca si-a invatat lectia. si daca va fi sa ma mai insele vreodata sa o faca peste 10 ani macar sau peste 20.
pentru ca noi am fost tare fericiti. si pentru ca sotul meu cind ma iubeste este genul care o tipa goala poate sa stea linga el si nu se atinge. acum el a avut impresia ca nu ma mai iubeste, cum v-a ziceam si in celalalt subiect. a avut o ratacire.
si a luat destule bobirnace pentru asta. si daca ar fi fost sa nu inteleaga gavitatea faptelor puteam sa-l fi pedepsit eu cu interdictie de "pasarica" pina si 1 an, ca tot degeaba si ar putea s-o mai faca.
eu doar sper sa nu mai ajungem aici.
libelula spune:
Crysa draga,
Uite parerea mea:
- el este vinovat fata de tine si fata de copilul vostru
- ea este vinovata fata de ea insasi, in caz ca are vreo urma de constiinta.
Si eu am fost inselata. Si dupa lacrimile si promisiunile de rigoare, s-a intamplat iar si iar... Eu cred ca odata ce a calcat stramb, ceva incolteste in mintea unui barbat. Vede ca se poate sa aiba si "altceva", incepe sa se ascunda mai bine, nu mai marturiseste pentru ca nu prea mai are mustrari de constiinta.
Dar asta e doar parerea mea!