Pentru voi cele care ati fost inselate

Pentru voi cele care ati fost inselate | Autor: crysa

Link direct la acest mesaj

pe voi cele inselate va intreb cum ati depasit momentul?

eu am fost inselata si am aflat de 2 zile. inca sunt socata, desi azi-noapte am facut dragoste cu el. a fost o aventura de aproximativ 1 luna cu 5-6 intilniri in masina si cu sex oral (din partea ei). din partea lui doar saruturi, mingiieri pe sani si cam atit. bineinteles bipurile de rigoare acasa sau pe mobil.

dar ce ma roade c el mai tare este ca ea scapa fara sa fi pierdut nimic. ea e divortata cu un copil in clasa a 5-a. noi avem un copil de 1,7 luni.
sa o las sa scape fara sa-i zic nimic? pe sotul meu l-am si batut. eram atit de furioasa...

voi, dragi colege de suferinta, ce ati facut amantei?
cum ati depasit situatia?
voi credeti ca nu se va mai intimpla? acum se jura ca nu fura (vorba poeziei). dar din experienta voastra, fetelor, s-a mai intimplat?
stiu ca aici intervine si comportarea mea. dar cind intri in saptamina chioara... ce naiba sa faci?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cum adica l-ai batut?Sa nu te superi,tu esti trista,dar eu m-am amuzat la faza asta.De ude cunosti atitea detalii,vezi pupaturi,etc.,etc?Nu cred ca as reactiona in nici un fel.Traim o singura data si fiecare are libertatea sa-si traiasca viata cum simte.Nu e obligatoriu sa stam pina la plus infinit impreuna.Efectiv nu-l retin nici un minut.Crezi ca daca-l bati,faci scandal ii schimbi sentimentele?Poate se acutizeaza sentimentul de nevinovatie.
In general, dupa cum descrii datele problemei a gasit si el o parasuta cu care sa faca ceea ce teoretic tu nu esti dispusa,fara sa se implice afectiv emotional.Pupaturile nu sint un pic in regula...
Intentia a fost spre discretie totala,i-a recunoscut cineva masina?
Dupa ce a trecut perioada de soc ce reactii aveti unul fata de celalalt?In special el cum se comporta?

Mergi la inceput

In legatura cu amanta,impropriu spus(neologism din limba franceza=iubiti, preluat cu sens peiorativ in limba romana)deoarece nu a spus ca ar fi vorba de vreo relatie afectiv emotionala,nu cred ca e indicat nici un tratament.Tu esti o doamna!Daca ar fi fost ceva serios, se schimbau datele problemei.Poate ar fi fost vreo conversatie civilizata ,dar asa, nu cred ca trebuie sa te cobori la nivelul ei.Ce vrei, schimb de experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

dulcetica,cred ca ai fost cam dura.Pana nu esti pus tu in situatia asta...e cam greu de spus,ce ai face la momentul cu pricina.
Depinde foarte mult si de temperament,de intensitatea sentimentelor.Sunt sigura ca Crysa isi iubeste sotul si tradarea asta o doare,chiar daca amanta e o parasuta de ultima speta.
Pe mine m-ar durea enorm si o privire aruncata intr-un anumit fel,nu mai zic de mai mult,Probabil ca si prima mea reactie ar fi sa-.i scot ochii.Sau poate as deveni un sloi de gheata si mi s-ar impietri pe loc inima. ..de scarba,de dezamagire...
Crysa a facut dragoste cu el dupa doua zile!deci,cu totul diferit de cum ar fi reactionat multe dintre noi.

Crysa,asta numai tu stii cum s-o rezolvi...spune-ne cum e acum? cum se poarta el?de unde ai aflat detaliile astea picante din masina?
Cu bataia nu se rezolva nimic (asta in cazul ca l-ai fugarit cu tigaia),dar banuiesc ca sunt momente in care simti nevoia sa tragi cuiva o palma,

multa tarie crysa si sa ne scrii!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pune-l un pic la "rezerva", o sa simta mai bine decat orice tigaie in cap. Alta data se va gandi de o mie de ori daca ii va conveni sa fie o imagine sau un sot. Nu-ti trada sentimentele, nu ii reprosa nimic. Doar pune un pic de bariera. Daca nu ii convine poti sa ii spui ca nici tie nu iti convine asa incat sa aiba rabdare.

Parere personala.

Mergi la inceput

Poate am fost dura ,dar reactii de astea spontane,gen o poseta in cap amantei ,in clipe de nebunie ,te afecteaza ulterior.Sigur ai regreta teribil si ai multe la care sa reflectezi , fara sa adaugi scene publice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Nu mi se pare ceva normal ceea ce ti se intampla.Dulcetica e prea dulce cu sotul care are voie sa faca ce vrea.Logic asa este, traim o singura data dar daca ti s-ar intampla tie ai intoarce cu aceeasi moneda sau ai trece mai usor peste?

zepelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza3 spune:

Ce sa-i faci amantei? Nimic. Nu ea ti-a jurat credinta la nunta. Indiferent de cit de tare ar incerca sa-l seduca, e responsabilitatea lui sa respecte casnicia. Sigur ca iti vine s-o omori, dar parerea mea e ca vina e a lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Sincera sa fiu eu daca aflam lucrul asta el nu mai pupa "pasarica" de la mine si divortam. Nu as mai fi putut trai langa el, mi-ar fi fost inselata increderea si decat sa stau o viata sa imi pun intrebari mai bine " ciao" si am terminat.
Dar cum de ai aflat de lucrurile astea?

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu am urmarit si subiectul celalalt al tau, si din cate am inteles el te-a si mintit, atunci ti-a spus ca nu are pe altcineva...
N-ai spus nimic despre week-endul surpriza pe care il pregateai...atunci ai aflat mai multe de la el?

Sincer...nu stiu ce as face in situatia ta...eu consider ca esti singura in masura sa stii ce ai de facut.

Pupici si numai bine!

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

da, am fost o plimbare la sinaia. era surpriza mea pt el, sa iesim din cotidian. de unde era ca eu sa stiu ca el deja iesise?! dupa sinaia s-au intilnit sa se desparta. amindoi ajunsesera la concluzia ca asa e cel mai bine. sotul meu i-a spus ca nu are de gind sa ne paraseasca pe noi si sa o ia pe ea. ok. toate bune si frumoase, cu exceptia faptului ca ea .... si-a bagat gura undeva. ma scuzati de expresie. va intrebati de unde stiu? ei bine, eu l-am pus sa-mi zica toate amanuntele. stiu ca se intilneau in masina, se sarutau, o mingiia pe tzatze, ii baga mina in chilotei (asta s-a intimplat de 2 ori), iar ea (iarasi sa ma scuzati de expresie) ii facea laba. buuuun. el zice ca-s masochista de vreau sa stiu toate amanuntele.
dar voi stiti ca pe mine toate astea ma distreaza? acum ca mi-a trecut socul, mie imi vine sa rid. chiar i-am spus si lui: mai nici pustanii de 13-14 ani cind se intilnesc nu se opresc doar aici. in fine, l-am batut. cum? i-am ars pe spinare o helancutza de-a lui bia care era plina de lacrimile mele. de ce? ca sa nu bag cutitul in mine. ce e rau in toata istoria asta? ca mi-a facut zob toata increderea. ce e bine? faptul ca am discutat si rezolvat poate toate problemele noastre. de ce-l doresc in pat? poate pt ca am reinceput sa vad in sotul meu un barbat atragator? un barbat sexi (in ciuda burticii lui)? nu stiu. cert este ca sexul intre noi e mai bun ca niciodata, se poarta frumos, si-a recunoscut greseala si si-o ispaseste. stie ca mi-e greu, stie ca n-am sa pot uita niciodata, stie ca aproape a distrus familia. l-am vazut plingind, l-am vazut l-am vazut ca nu ma putea privi in ochi.
sa lungesc pelteaua? cit? ce sens are? daca si-a invatat lectia inseamna ca 20 de ani de'acu incolo nu o sa o mai faca. nu ma intrebati ce voi face daca vor mai exista inselaciuni? nu stiu.
dar acum stiu ca vreau sa fim fericiti. si daca ar fi sa-i dau o pedeapsa nenorocitei, atunci asta sa fie pedeapsa ei: sa crape inima in ea de invidie cind o sa ne vada pe strada fericiti. pt ca am omis sa va spun ca sta in cartier cu noi, mai mult de atit lucreaza la aceeasi unitate cu noi doi si mama mea soacra, care stie totul si o urmareste cu privirea batjocoritoare. fara insa sa-i spuna nimic. si nenorocita stie si se simte cu musca pe caciula. nu vreau sa se afla in tirg, e un tirg mic, eu sunt o doamna.

va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
va pup si astept reactiile voastre.

Mergi la inceput