Licitatie pentru Paul
Raspunsuri - Pagina 5
mamicaluitheo spune:
Madalina vin moderatori cum sa nu.......
vine freia , vine marianar, am inteles ca si marina, qsar vine sigur si ea........si mai sunt + adminii...asa ca....
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
Cu dragoste
Andreea mami lui Theo & Florin poze
madalina horsa spune:
Intrebarea mea nu era daca vin admini...ci daca pot da banii acolo ca sa nu merg la banca. Oricum, ma lamuresc eu duminica.
Mersi,Andreea!
Madalina
Catalin spune:
Da, Madalina, oricine doreste sa faca o donatie pentru Paul va putea lasa banii unui moderator sau unui prieten de pe forum prezent la intalnire.
Scopul scuza mijloacele, nu?
Va asteptam duminica la WTC!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Ioana75 spune:
Nu va suparati, am "cumparat" si eu o floare albastra ... tocmai pentru ca am vrut o floare albastra. Mai am rabdare, dar va rog sa nu ma uitati. Multumesc!
Ioana
violeta69 spune:
Am si eu o intrebare.
Pot sa depun bani in contul mamei lui Paul ,la orice banca sau sucursala a lui Raiffaisen bank?
Stiu o banca la Piata Unirii(in Bucuresti), dar nu am mai facut lucrul acesta pana acum....cum se procedeaza?
Multumesc anticipat,
Violeta
lorelei_19 spune:
Violeta pentru protectia si veridicitatea mesajelor de la umanitare, s-a hotarat citirea lor in prealabil de catre moderatori, inainte de a fi facute public. Mesajul tau e sigur foarte important, dar inca nu il citisem. Procedura de trimitere a banilor e urmatoarea: te duci la banca si dai urmatoarele coordonate:
Cont deschis la RAIFFAISEN BANK
Agentia Gura Humorului
conturile IBAN
Pentru lei: RO52RZBR0000060004313435
Pentru EURO RO46RZBR0000060004313446
codul SWIFT - RZBRROBU
Titularul contului este
Any Ungureanu Mironov.
Spui ca vrei sa depui in contul asta niste bani- cati vrei si poti tu. Dupa aia ne trimiti noua datele pe care le primesti si vei primi o floricica albastra.
Te pup si Dummezeu sa te binecuvinteze pentru gestul tau.
Inca ceva: pentru ca este un cont umanitar, nu vei plati in plus nimic la banca.
Pupici
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
violeta69 spune:
Multumesc pt. informatii,zilele acestea(cat mai repede, ca am inteles ca nu mai e asa mult timp),o sa depun si eu niste bani, nu sunt prea multi,dar din putin se face mult!
Cat despre floricica, o sa mai vedem.....
pupici
Catalin spune:
Mai sunt 11400 de puncte de oferit si cateva buchete de flori albastre, pentru Paul.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
anangel_lexi spune:
Nu s-ar putea ca licitatia sa continue acum pentru Mihaita, avand in vedere faptul ca banii pentru Paul s-au strans?
I wish I were an angel...
LauraFlo spune:
Catalin am donat si eu putinele punctele pe care le aveam. Sper sa fie de folos!
bebelusa DARIA si mamica LAURA