Licitatie pentru Paul

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Madalina vin moderatori cum sa nu.......
vine freia , vine marianar, am inteles ca si marina, qsar vine sigur si ea........si mai sunt + adminii...asa ca....

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Intrebarea mea nu era daca vin admini...ci daca pot da banii acolo ca sa nu merg la banca. Oricum, ma lamuresc eu duminica.
Mersi,Andreea!

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Da, Madalina, oricine doreste sa faca o donatie pentru Paul va putea lasa banii unui moderator sau unui prieten de pe forum prezent la intalnire.
Scopul scuza mijloacele, nu?

Va asteptam duminica la WTC!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nu va suparati, am "cumparat" si eu o floare albastra ... tocmai pentru ca am vrut o floare albastra. Mai am rabdare, dar va rog sa nu ma uitati. Multumesc!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Am si eu o intrebare.
Pot sa depun bani in contul mamei lui Paul ,la orice banca sau sucursala a lui Raiffaisen bank?
Stiu o banca la Piata Unirii(in Bucuresti), dar nu am mai facut lucrul acesta pana acum....cum se procedeaza?
Multumesc anticipat,
Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Violeta pentru protectia si veridicitatea mesajelor de la umanitare, s-a hotarat citirea lor in prealabil de catre moderatori, inainte de a fi facute public. Mesajul tau e sigur foarte important, dar inca nu il citisem. Procedura de trimitere a banilor e urmatoarea: te duci la banca si dai urmatoarele coordonate:
Cont deschis la RAIFFAISEN BANK
Agentia Gura Humorului
conturile IBAN
Pentru lei: RO52RZBR0000060004313435
Pentru EURO RO46RZBR0000060004313446
codul SWIFT - RZBRROBU
Titularul contului este
Any Ungureanu Mironov.
Spui ca vrei sa depui in contul asta niste bani- cati vrei si poti tu. Dupa aia ne trimiti noua datele pe care le primesti si vei primi o floricica albastra.
Te pup si Dummezeu sa te binecuvinteze pentru gestul tau.
Inca ceva: pentru ca este un cont umanitar, nu vei plati in plus nimic la banca.
Pupici

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Multumesc pt. informatii,zilele acestea(cat mai repede, ca am inteles ca nu mai e asa mult timp),o sa depun si eu niste bani, nu sunt prea multi,dar din putin se face mult!
Cat despre floricica, o sa mai vedem.....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Mai sunt 11400 de puncte de oferit si cateva buchete de flori albastre, pentru Paul.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nu s-ar putea ca licitatia sa continue acum pentru Mihaita, avand in vedere faptul ca banii pentru Paul s-au strans?

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Catalin am donat si eu putinele punctele pe care le aveam. Sper sa fie de folos!

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput