Licitatie pentru Paul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2 spune:

quote:
Originally posted by mamicaluitheo

Salut,
maine ma duc sa depun in contul lui paul.

da am si eu o intrebare. ce am dat pana acum pt. micut de ex. madalinei, cum se "monitorizeaza"?
ca banuiesc ca nu sunt singura care s-a gandit la asta.
merci

DUMNEZEU este acolo sus pentru fiecare dintre noi.

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin
Poze

Nici eu nu inteleg: unde este raspunsul, adica in final monitorizeaza cineva

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maria2

Eu nu pricep cum este chestia asta cu punctele.Unde sunt ele?Dar florile?de ce unele sunt albastre si unele nu?
Eu de exemplu am trimis 100euro pentru Paul acum o luna(pe numele Mirelei Zoita) si nu mi-a confirmat nimeni nimic despre primire si nici de flori nu stiu .Unde trebuie sa citesc? Cum se doneaza puncte (daca am asa ceva ca nu stiu)?

Multumesc

mamica de 2 printese si un print

Nici aici nu pricep :pana la urma s-a ajuns la posta? S-a dat floarea?
Monitorizeaza cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by adela2

quote:
Originally posted by mamicaluitheo

Salut,
maine ma duc sa depun in contul lui paul.

da am si eu o intrebare. ce am dat pana acum pt. micut de ex. madalinei, cum se "monitorizeaza"?
ca banuiesc ca nu sunt singura care s-a gandit la asta.
merci

DUMNEZEU este acolo sus pentru fiecare dintre noi.

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin
Poze

Nici eu nu inteleg: unde este raspunsul, adica in final monitorizeaza cineva

Adela2, nu a fost monitorizat, a fost o actiune spontana organizata de cateva fete de suflet de pe forum (Alexandra, Madalina, si inca vreo cateva). Daca ai nelamuriri, potzi sa le intrebi direct, sunt convinsa ca-ti vor da toate detaliile

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Da, bineinteles ca am nelamuriri altfel nu as fi intrebat nimic nu?
De ce sa discut pe PM? De ce nu direct aici, pe forum?Eu nu am nimic de ascuns.
Doar eu nu sunt singura care am nelamuriri,nu?

Eu doar am accentuat nelamuririle altora.

se spune: "Paul are nevoie de noi", "noi va ajutam sa-l ajutati", cat mai repede posibil nu? insa aceleasipersoane"uita" sa vireze banii in conturile lui Paul deoarece" nu am avut timp sa-i ridic"
sau altele raspund: "pai voi ar trebui sa monitorizati" celor care au intrebat, deci, logic,nu au "monitorizat".

DE CE PE PM?
DE CE NU AICI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:

quote:
Originally posted by Maria2

Eu nu pricep cum este chestia asta cu punctele.Unde sunt ele?Dar florile?de ce unele sunt albastre si unele nu?
Eu de exemplu am trimis 100euro pentru Paul acum o luna(pe numele Mirelei Zoita) si nu mi-a confirmat nimeni nimic despre primire si nici de flori nu stiu .Unde trebuie sa citesc? Cum se doneaza puncte (daca am asa ceva ca nu stiu)?

Multumesc

mamica de 2 printese si un print

Nici aici nu pricep :pana la urma s-a ajuns la posta? S-a dat floarea?
Monitorizeaza cineva?

In acest caz se monitorizeaza. doar trebuie putzina rabdare. Floricica albastra e un dar onorific pe care-l acorda dc celor care doneaza bani pentru Paul. Cea roshie era pentru Cristi. Si vor primi cu siguranta toti floricica meritata, doar sa avem putina rabdare.

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Floricica albastra s-a oferit de catre DC celor care au depus bani in conturile DC.
Pentru cele care au depus bani direct in conturile de la raiffaisen ale lui Ani Mironov, mama lui Paul, pe 15 decembrie ( asta era o surpriza a lui Ani dar vad ca se"incing spiritele" asa ca mai bine spun acum), toti cei de la care au intrat bani prin raiffaisen vor primi o floricica simbolica, de sufelt, de la mama lui PAul, va fi deci o lista cu acesti oameni de suflet.

Eu nu pot sa fac decat sa ofer punctele pe care le voi primi de acum incolo ( ce am avut am donat la licitatie), celor care vor o floricica sau alte "premii" de aici de pe DC.

Imi exprim din nou parerea ca important este ca am ajutat un suflet nevinovat, si nu atat recompensa ( floricele sau altele), dar fiecare are dreptul la parerile lui.

Pe forum s-a specificat de multe ori cum e cu floricica asta albastra, ca o vor primi cei care doneaza direct in contul DC.

Inchei cu speranta ca veti continua sa trimiteti gandurile voastre bune spre Paul si ceilalti copii de aici si de pretutindeni, chiar daca nu ati primit toti floricica albastra. Si va doresc din suflet o viata frumoasa si implinita.

Madalina Horsa
( fara floricica dar cu mult drag)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:

Da, bineinteles ca am nelamuriri altfel nu as fi intrebat nimic nu?
De ce sa discut pe PM? De ce nu direct aici, pe forum?Eu nu am nimic de ascuns.
Doar eu nu sunt singura care am nelamuriri,nu?

Eu doar am accentuat nelamuririle altora.

se spune: "Paul are nevoie de noi", "noi va ajutam sa-l ajutati", cat mai repede posibil nu? insa aceleasipersoane"uita" sa vireze banii in conturile lui Paul deoarece" nu am avut timp sa-i ridic"
sau altele raspund: "pai voi ar trebui sa monitorizati" celor care au intrebat, deci, logic,nu au "monitorizat".

DE CE PE PM?
DE CE NU AICI?

Draga Adela,

asa cum spuneau si fetele, ceea ce se depune in contul DC se monitorizeaza de catre admini si moderatori, si ei tin evidenta banilor primiti pentru Paul. Bazarul este un subiect separat de a carui evidenta ma ocup eu si Madalina. De fapt, toti banii stransi ajung la Madalina care ii da direct mamei lui Paul. Pentru ca in fiecare zi se mai adauga o mica suma la cea stransa pana acum e foarte greu de tinut evidenta la zi. Cred insa ca Madalina iti poate spune cat s-a strans pana acum. Pentru cele care contribuie intr-un fel sau altul la bazar, nu pot oferi eu floricele, desi as vrea sa pot. Insa cred ca important e ajutorul pe care i-l dam lui Paul si nu ceea ce primim drept rasplata pentru acest gest. Mie floricica nu mi se pare importanta, importanta mi se pare viata si sanatatea lui Paul si a altor copii ca el. Stiu ca pot aparea suspiciuni, ca unele fete poate nu au incredere ca banii ajung acolo unde trebuie, de aceea incercam ca in cadrul bazarului sa fim cat se poate de transparente.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

Pentru o floare albastra licitez 30 $.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Am depus astazi banii pt Paul. Catalin, ti-am trimis PM cu detalii.
Si fiindca n-am avut competitori in ziua respectiva am licitat cu mine insami si am ajuns la 45 $.
Multumesc pt floricica albastra.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

E prea devreme sa inchidem licitatia insa nu e deloc tarziu sa aducem un strop de sanatate lui Paul.

Inca mai avem de oferit floricele albastre (+ 1000 puncte DC drept bonus). Orice suma este importanta si binevenita.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

La intalnirea de la WTC vine vre-un moderator caruia ii putem da bani pentru contul DC? As licita ceva pentru Paul dar nu am cum sa ajung la banca prea curand.
Mersi,
Madalina

Mergi la inceput