greselile trecutului

greselile trecutului | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Sunt foarte suparata...pentru ca trecutul nu-mi da pace...nici nu e posibil...avem un copil impreuna, dar asa de bine ar fi sa fie numai al meu...

Ca sa intelegeti...l-am cunoscut cand aveam 18 ani, nu era Fat Frumos pe care-l visam, nu era calare pe un cal alb, era primul baiat care ma baga in seama. A fost foarte insistent, pentru el era dragoste la prima vedere, pentru mine nu. Eram jenata ca nu-l placeam, dar era insistent si am crezut dupa un timp ca si eu il iubesc. Spun am crezut, pentru ca abia mai tarziu mi-am dat seama ca nu l-am iubit de fapt niciodata...e ca in versurile : "nimeni niciodata n-o sa-ti spuna ce e dragostea, singur intr-o buna zi o vei afla". Asa a fost, cand am aflat ce inseamna sa iubesti, atunci am stiut ca nu l-am iubit niciodata. Stiam ca nu-l mai iubesc de ceva vreme, simteam ca totul se duce de rapa, i-am spus ca nu mai vreau sa traiesc langa el, ca ma chinuie ingrozitor posesivitatea lui si ca nu e omul langa care doresc sa imbatranesc. A fost foarte jignit, mi-a promis ca incearca sa fie asa cum vreau eu...nu a reusit.
Surprinzator, mi-a acordat divortul si fata, apoi la ultima infatisare am aflat de la el ca "divortezi tu acum, e doar un moft, asa te-a apucat, dar te vei intoarce la mine, nu te poti descurca singura cu copilul si nu vei gasi unul mai bun ca mine!". DAR m-am descurcat, m-am mutat din oras, am gasit prin puterile mele un job de care sunt multumita, m-am recasatorit si am inca un copil...o viata fericita si o familie asisderea...numai daca nu ar interveni trecutul...
Vreau sa incerc sa o indepartez pe fetita de el, de familia lui pentru ca i se spun vorbe foarte urate despre mine, vine plangand acasa de la el. Iar el e convins ca fata ii duce dorul. Ma rog...nu a vrut niciodata sa accepte realitatea. Azi i-am spus ca nu va mai vedea fetita decat dupa ce va cere in tribunal dreptul la vizitare, asta pentru ca m-a facut curva si m-am enervat. Raspunsul lui? Amenintare: ca ma va bate de nu ma voi mai putea ridica o saptamana din pat, pe mama la fel si nu voi mai indrazni sa calc in orasul unde sta mama niciodata.
Plang si acum de nervi si de ciuda ca tot mereu am fost la "mana" lui, ca m-am lasat calcata in picioare de el. Si asta pentru ca sora lui are bani multi si pile peste pile si mi-e ingrozitor de frica sa incep lupta. Dar nu mai rezist...

Nu stiu ce vreau de la voi, probabil numai sa cititi si eu sa stiu ca am avut cui sa impartasesc clipele de necaz si tristete. Iar daca aveti cuvinte de consolare sa le scrieti...
Multumesc.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mihaela.
Nu am inteles din mesajul tau ce s-a stabilit la tribunal in urma divortului.. adica care sunt drepturile lui la vizita?!
Fetita ta ce spune? Ii face placere sa se duca la el sau nu ar mai vrea sa-l vada niciodata?... Ma gandesc ca ea ar trebui sa aiba ultimul cuvant de spus in situatia asta. Indiferent de "pilele" surorii sale daca fetita spune ca nu ii face bine sa mearga la el, aveti castig de cauza garantat! Asta este parerea mea...
Sper sa se rezolve situatia asta spre binele tau si al fetitei!
Mult succes!

Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Mihaela.
Nu am inteles din mesajul tau ce s-a stabilit la tribunal in urma divortului.. adica care sunt drepturile lui la vizita?!
Fetita ta ce spune? Ii face placere sa se duca la el sau nu ar mai vrea sa-l vada niciodata?... Ma gandesc ca ea ar trebui sa aiba ultimul cuvant de spus in situatia asta. Indiferent de "pilele" surorii sale daca fetita spune ca nu ii face bine sa mearga la el, aveti castig de cauza garantat! Asta este parerea mea...
Sper sa se rezolve situatia asta spre binele tau si al fetitei!
Mult succes!

Pupici

Roxxy

In urma divortului nu s-a stabilit nici un program, pentru ca tatal nu a cerut. Am stabilit intre noi ca fetita sa mearga o data la 2 saptamani la el(se fac uneori si 3-4) si jumatati de vacante. Dar ne certam intr-una pe chestia asta, nu o aduce inapoi cand vreau eu ci cand vrea el...etc.
Fetita spune ca merge la el pentru ca asa trebuie, pentru ca tatal i-a spus ca altfel n-o mai iubeste!

poze1 ; poze2 ; poze3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Iubita atunci nu-ti mai face griji! Legal el nu are dreptul la vizite. Daca vrea sa ia fetita chiar si o ora de langa tine, trebuie sa te dea in judecata.. de fapt sa deschida proces si nu cred ca o va face.. Parerea mea...
Daca tu crezi ca fetitei ii fac rau vizitele astea nu o mai lasa si gata! Nu are ce sa-ti faca! Fii tare!

pentru papusica ta!

Roxxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

are dreptate bibyrox, dar pt linistea ta cere sfatul unui avocat sau la politie. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

mihaelas, stiu prin ce treci, am patit-o si eu intr-un fel asemanator ... dar eu am reusit sa-i interzic sa vada copilul (care pe vremea aceea era si foarte mic) si sincera sa fiu nici el nu prea s-a dat in vant dupa bebe ... a incercat sa-l vada mult mai tarziu, cand copilul avea deja vreo 5 ani dar nici nu l-am ascultat. L-am amenintat si eu la randul meu cu toate cele si s-a potolit... nu stiu exact de ce ... au mai trecut de atunci 5 ani si sper sa nu-i mai aud vocea si sa nu-l mai vad niciodata ... problema este ca din toate astea sufera si copilul, nici nu-i poti spune vorbe prea urate despre tatal ei, chiar daca ea intelege ca el nu se poarta cum trebuie, in sufletelul ei tot tata ramane ...

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru intelegere si pentru incurajari. Acum fetita e la el, de asta ne-am certat vineri pentru ca trebuia sa o ia si nu voia sa o aduca decat duminica seara, iar eu l-am rugat sa o aduca duminica dimineata, pentru ca trebuie sa mergem la o colega de clasa a fetei care a fost la ziua ei si acum sambata isi serbeaza ziua de nastere iar fetita mea lipseste.
Sunt insa foarte hotarata sa merg saptamana viitoare la un avocat si sa vad ce pot face. Vreau sa fac spre binele copilului...eu nu ii vorbesc familia tatalui de rau, fetita singura si-a dat seama ca bunica din partea tatalui nu e ceea ce ii place ei.

poze1 ; poze2 ; poze3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Pai dreptul legal cam il ai din cite am inteles, doar tie iti este teama de amenintarile lui. Eu cred ca e bine sa-ti gasesti puterea sa-l infrunti! De aia te si ameninta pt ca stie ca iti este inca teama de el si de familia lui. Pt tine pe primul loc tre sa fie binele si linistea fetitei, daca ea nu vrea sa mearga la el nu e fericita linga el, pai nu ar mai trebui sa conteze amenintarile lui. Ce poate sa faca?? Chiar il crezi? Pai numai cu amenintarile lui ai putea sa-i faci reclamatie la politie, daramite sa mai incerce sa si faca ceva. Si ce fel de pile are sora lui, daca el ameninta asa pe stil "interlop" sau mai degraba ca un golan de cartier ca "sare la bataie", mai de temut era daca avea nu stiu ce pile la nivel inalt sa incerce sa obtina drepturi intr-un mod ilegal si abuziv asupra fetitei.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Pai dreptul legal cam il ai din cite am inteles, doar tie iti este teama de amenintarile lui. Eu cred ca e bine sa-ti gasesti puterea sa-l infrunti! De aia te si ameninta pt ca stie ca iti este inca teama de el si de familia lui. Pt tine pe primul loc tre sa fie binele si linistea fetitei, daca ea nu vrea sa mearga la el nu e fericita linga el, pai nu ar mai trebui sa conteze amenintarile lui. Ce poate sa faca?? Chiar il crezi? Pai numai cu amenintarile lui ai putea sa-i faci reclamatie la politie, daramite sa mai incerce sa si faca ceva. Si ce fel de pile are sora lui, daca el ameninta asa pe stil "interlop" sau mai degraba ca un golan de cartier ca "sare la bataie", mai de temut era daca avea nu stiu ce pile la nivel inalt sa incerce sa obtina drepturi intr-un mod ilegal si abuziv asupra fetitei.

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
http://community.webshots.com/user/vikinga109

Subscriu.

Mult curaj draga Mihaela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

POZNE la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Fetita are sa renunte singura in timp , nu interveni ca ai sa fii acuzata ca asa esti... Pe el evita-l si este o zicala "prostului sa nu-i dai nas niciodata" Scuze pt. primul cuvant. Tu sa-ti vezi de familie sa nu o neglijezi si mult curaj, multa putere de a trece peste toate.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Hmmmm, da asa e, daca ar fi dupa mine nu as mai lasa-o la el niciodata, m-as face ca nici nu exista...ce simplu ar fi...
Dar ce sa ma fac...fetita il iubeste, e tatal ei si vrea sa-l vada in continuare. Pe bunica ei nu ar mai vrea sa o vada, e singura persoana din familie de care nu-i place. Desi matusa cea plina de bani m-a vorbit de rau multa vreme...acum s-a mai linistit. Astea sunt vorbele fetei mele, cu care am discutat despre situatie aseara.

Aseara a adus-o acasa, nu ne-am vazut, a lasat fetita la cativa metri de locul unde o asteptam si ea a venit fugutza la mine. El se urcase deja in masina. Nici nu voiam sa-l vad...insa mi-am facut iar un car de nervi...ii cumparase fetitei un nou ghiozdan iar pe cel care-l avea(nou si acela) pe motiv ca lui nu-i place il tine la el(fetita i-a spus ca nu vrea alt ghiozdan, dar el a insistat)...bine ca nu ne-am intalnit ca iar ieseau scantei! Iar la telefon nu mai vreau sa ma enervez. Oare sunt prea slaba? Dar nu mai vreau sa ma enervez pentru un om pe care il urasc pur si simplu...m-am saturat!

Am hotarat sa merg la un avocat. Cu fostul sot nu mai vorbesc nimic...l-am avertizat ce doresc. Si sa cer un program de vizitare, daca se va putea ca fetitza sa-l vada aici in oras, sau daca nu se va putea, macar sa stiu orele intre care are voie sa stea la el. Pentru ca nu pot sa o tin departe de el...e dorinta fetei, e mare, are 8 ani si stie ce vrea, nu pot sa o fac eu sa sufere.

Asa e Paula,ma bazez si eu pe faptul ca fata isi va da seama la un moment dat cine e tatal ei de fapt.

Va multumesc din nou pentru raspunsuri si pentru faptul ca sunteti sufleteste alaturi de mine...am sa va tin la curent.

poze1 ; poze2 ; poze3

Mergi la inceput