DIETA HIPERPROTEICA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Restrictii sint pentru dupa cum am zis nu ai voie faina alba, dulciuri si orez. Este un altfel de stil de viata, de mincare. Se cheama dieta pentru ca in stilul de mincat din ziua de azi sint introduse subtil tot felul de aditivi nefolositori.

Sint perfect de acord cu tine cu privire la carbohidrati. Sint necesari. Ceea ce zice Atkins este ca sa iti iei carbohidratii din legume, in mod natural. Deci broccoli, conopida, ardei gras, telina, varza (rosie si alba), etc sint surse ideale de fibra (pentru a curata colonul) si nu trebuie substituite cu piine alba, chifle, paste fainoase care au aport mare caloric dar mic nutritiv.

Daca incepi sa citesti toate etichetele vei vedea cit zahar este strecurat in orice (vorbesc de lucrurile din SUA). Orice preparat are zahar, pina si castravetii murati. Deci pentru mine personal, Atkins este o modalitate de a imi modifica stilul de mincare.

Am stat pe Atkins si dupa ce am nascut (cind ajunsesem la 83kg si am dat jos pina la 63kg). M-am lasat de program pentru ca ma simteam bine iar acum vreau sa dau jos ultimele kg. Slabesc incet, nu in salturi si nu imi este foame. Faptul ca se maninca proteine putin mai mult decit in dietele clasice ma face sa nu imi fie foame. Eu am anemie si hipoglicemie, toate dietele low fat si cu 3 frunze de salata pe zi imi provocau ameteli, nu ma puteam concentra si imi era constant foame.

Acuma hai ca m-am lungit prea mult.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Subscriu la ce spun ocebine si gweno!
In plus, as mai adauga ca pentru un rezultat si mai bun, sunt recomandate si cel putin 2 litri de lichide pe zi (apa plata, ceaiuri de plante, neindulcite).
SI chiar functioneaza!
Doar daca bagi carne, carne si iar carne poate ar fi niste semne de intrebare, dar ai atitea variante...

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Sa-l retin si pe asta,il citesc maiine mai bine.Am auzit ca marile staruri la Hollywood tin asa diete ,sunt la moda.Concentrate de proteine si sport.Ati vazut ce corp are Madonna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor eu am incercat ATkins dar l-am abandonat dupa 3 zile pt. ca nu mai aveam cum sa-mi iau sandwich la servici. nu spuneti-mi si mie cum faci sandwich cind esti pe Atkins si ce maninci de dimineata ca eu m-am saturat de oua dupa 3 zile. De altfel nici nu sint sanatoase cu atita colesterol? Dieta cu proteine mi se pare mai sensibila mai ales ca imi da voie lactate (fie ele low fat). Si pt. ca veni vorba de dieta aici face furori cartea unei frantuzoaice "French women don't get fat" care a juns deja best-seller. Nu am apucat sa o citesc inca dar am citit un articol despre ea in care e facuta cu ou si otet si in care se spune ca singurul lucru bun despre aceasta carte este ca loveste puternic in dieta Atkins. A citi vreuna din voi aceasta carte? Dupa mine se vede clar ca americanii nu-i sufera pe francezi si invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Buna

Subiectul acesta l-am deschis acum ceva timp dar intre timp fiindca nu mai alaptez m-am apucat de dieta.Am inceput la 24 ianuarie iar acum dupa o luna am slabit 5 kg fara a simti ca mie foame.Ba chiar am facut si ceva excese la o petrecere am mancat de toate + tiramisu,am mai baut un pic de vin asa ca simbata seara si cu toate astea am slabit!!!!Eu mi-am propus sa slabesc 20 kg.In timpul sarcinii cu gemenii am lut cam 30 kg asa ca trebuie sa scap de ele nu numai din motive de frumusete cit si medicale(varice,tensiune,colesterol).
Regimul mi l-a recomandat un doctor asa ca ma incred in el ca nu degeaba este doctor nutritionist!!!

LORY mamica gemenilor ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

"On ne voit bien qu'avec le coeur...l'essentiel est invisible pour les yeux" Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca rezultatele sint echivalente cu liposuctia,se duce intradevar grasimea si nu apa,iar muschii sint pastrati.Eu o recomad tuturor celor ce vor sa slabeasca mai mult de 5 kg.

LORY mamica gemenilor ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

"On ne voit bien qu'avec le coeur...l'essentiel est invisible pour les yeux" Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Lory, eu fara sa stiu de dieta asta mancam hiperproteic adica muulta carne (inclusiv mezeluri), oua si lactate. Nu mai mananc paine din mai anul trecut iar paste, orez, porumb, poate o data pe luna. Si eu vreau sa slabesc vreo 10 kg, am analizele bune si daca ai vrea sa exemplifici cam ce mananci tu ar fi super ca eu de tradus nu pot.
Bafta in continuare la slabit si astept si eu mai multe informatii de la tine.

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Vezi ca am mai scis despre asta intr-un alt subiect.Acum nu am timp dar cind voi avea am sa iti dau amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Cica se incepe cu cateva zile de pudre,ca sa controlezi aportul caloric si sa ti se taie apetitul.Eu le am,poate incerc dar sunt doar lichide deci stomacul o sa inceapa sa scartaie.Si doar 600 cal pe zi la inceput,e foarte putin.

Mergi la inceput

Buna,regimul consta in mai multe faze.Faza 1 de slabire,faza 2 de tranzitie si faza 3 de stabilizare.In faza 1 se maninca 4-5 plicuri de preparate proteice cu diverse gusturi(vanilie,ciocolata,supe,omlete etc)+ legume.Apoi tot faza 1 dar mai usoara se adauga carne si peste.Dupa ce s-a slabit se trece la faza 2 de tranzitie in care se introduc progresiv lactatela,cerealele si fructele in paliere de 2 saptamani.Faza de stabilizare de toate dar doar o data pe zi mai ales seara o supa proteica sau o bara de cicolata proteica.
Ideea este ca organismul fiind privat de glucide si lipide v-a consuma pentru metabolism din rezervele de grasime.Asta este pe scurt mai detaliat este in mesajele dinainte.
Se slabeste cam 5 kg pe luna fara a face efort si fara a simti foame.
Eu personal sint foarte incantata de acest regim,nu numai de rezultatele lui(pierzi repede deci nu te descurajezi) cit si pentru ca nu imi este foame deloc.Inainte cind faceam diverse regimuri(supa de varza,disociatul,etc) aveam dureri de cap acum ma simpt excelent!!

Mergi la inceput