Mamici noiembrie - decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Felicitari Gandacico sa traiti fericiti.

Cu Ioana 5 1/2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Mistic girl refacere usoara, muuuulta sanatate, un bebe cuminte, mancacios si somnoros
Michelinooooo ; iaca a dat domnul sa scapi de chin; iti doresc muuulta sanatate, refacere rapida, si un Darius somnoros, mancacios si norocos
Fetelor eu ma bag in ceata, caci pe mine sorocul cred ca m-a uitat; nu va mai plictisesc si nu mai stresez pe nimeni de-acum; sotul este cel mai stresat, vrea sa se termine mai repede, dar cred ca cel care vrea sa se termine mai repede EU SUNT!!!; dar asta este, lasam la atitudinea lui bebe, si ceo vrea Dumnezeu; azi mergem la medic sa vedem ce ne spune; incerc sa merg cat am sa pot demult pe jos(dar si pana acum am facut suuuuuute de km si nimic); poate de data asta imi spune ca nasc de revelion, ca data trecuta mi-a spus ca ma prinde decembrie, de ziua mea
Va pup si sa fi-ti cuminti

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andreap, fetelor care alaptati, obisnuiti-va cu ideea ca alaptarea la san cere timp si rabdare. Mesele dese (la 1-2 ore) sunt un lucru obisnuit pentru un bebe alaptat. Nu va mirati ca bebe se scoala la 2 ore sa pape, mai ales noaptea sau ca ziua sta mai mult cu tzitzi in gura. Alex face maine 3 sapt. si am vazut ca de cateva zile nu mai e asa atasat toata ziua de tzitzi. Mai vrea sa stea si singurel si sa inspecteze lumea din jurul lui. Asa ca aveti incredere ca va trece si perioada asta, intr-adevar primele sapt. sunt mai grele, dar ele trec. Cu rabdare (uneori multa rabdare) si de ce nu incapatanare din partea noastra trecem si de momentele astea mai dificile si o sa fie mai bine si cu somnul si cu mesele de alaptat.

Eliza, asa de rau imi pare ca ai fost nevoita sa renunti, cel putin pt. moment, la alaptatul exclusiv. Stiu foarte bine de ce fel de oboseala vorbesti. Si eu am fost de cateva ori pe punctul de a ceda nervos. Daca nu eram de felul meu incapatanata (uneori sunt chiar prea incapatanata) cred ca renuntam pana acum, mai ales ca eu inca mai am dureri la unul din sani, inca mai bat din picior cand il pun pe Alex la sanul stang.
Nici eu nu ma pot mulge mai mult de 30-40ml o data (motiv pt. care am renuntat sa mai fac treaba asta caci mi se pare chiar un pic depresiv), dar cand vad ca bebe ia in greutate asa frumos nu-mi mai trebuie nimic. Nu-mi mai trebuie sa stiu cat pot eu sa mulg sau nu, important e ca bebe ia de la mine cat trebuie.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

A NASCUT MICHE! .....

Mi-a trimis mesaj pe mobil:

"Am nascut pe 26 nov ora 0.22 pe Darius, 3.3 kg, 49 cm, scor 10!"

FELICITARI MICHE!.... SA FITI SANATOSI!....

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FETELOR, A NASCUT MICHE PE DARIUS!!!!
Am primit mesaj azi-noapte de la ea, in care ma anunta fericita veste ca a nascut la ora 0.22, pe Darius, 3.300 kg, 49 cm, scor 10!!!
Sa o felicitam cum se cuvine si sa o asteptam cu vesti...dar cred ca tot eu o sa va dau vesti ca sambata e posibil sa o vizitez cu Felis....
Va pup dulce si va tin la curent!!!!!!
FELICITARI MICHE!!!! BRAVO!!!!!!!!! URAAAAAAAAA!!!!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Fetelor m-am untors de la control; c-am 80% sunt fffff. fericita; de ce, ei bine ptr. ca MAINE s-ar putea sa devin mamica(asta daca bebe nu se va gandi sa-si faca aparitia in noaptea asta); nu mi se face inducere, ceea ce cred ca imi va rupe membranele, si gata; imi este taaaaaare teama de durere, dar sunt atat de multumita ca maine se termina totul, mai ales ca sotul este acasa si poate sta cu Arisa; ptr. lucrul asta ma buuuuuuucur taaaaaare muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult; parca mi-a luat cineva o piatra de pe inima, cand al meu medic mi-a spus ca ma interneaza maine, dar nu va pot spune ca mor de frica, si ca deja am inima undeva in pantaloni; de ce pana acum nu s-a produs evenimentul, mai ales ca sunt si la adoua sarcina, iar prima s-a produs mai devreme de termen, am inteles; eu ma misc fffffffff. mult, in general, iar corpul meu s-a obisnuit deja cu miscarea, deja nu mai reactioneaza negativ la miscare, mai rau este daca nu ma misc, ca atunci parca s-ar ruginii; de nascut oricum nasteam si fara a ma interna maine, dar undeva peste termen, pe sapt. viitoare, si este riscant ptr. ca nu are cine sta cu Arisa pe timpul cat o sa ma contractii si cateva ore dupa ce voi naste; sotul meu de sapt. viitoare iar pleaca in delegatie si nu garanteaza ca poate venii asa de repede la cererea mea; medicul nu-si asuma responsabilitatea ca va avea grija de Arisa pe timpul contractiilor si dupa, si il inteleg perfect, mai ales ca fii-mea este taaaare miscatoare; dupa ce voi naste(mai ales ca acum sunt doua zile la mijloc, sambata, duminica, iar sotul meu isi poate lua luni liber, deci trei zile), in care musai trebui sa ma refac in vre-un fel sa pot avea grija de Arisa, iar cumnatei mele, daca nu ma insel barbate-miu i-a propus sa stea cu Arisa, dar raspunsul nu a fost satisfacator ptr. noi, intr-un cuvant ne este incatata, dar asta este; bebe este destul de dezvoltat, si destul de coborat, asa ca poate iesii, nuami ca mie imi este taaaare frica;

roxana

Mergi la inceput

Miche felicitari ptr. Darius; sa fie un bebe cuminte, somnoros si mancacios, iar tie refacere rapida; cate ore a durat travaliul sper ca a nascut normal, nu

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata !

Miche, nastere usoara, desi pana acum cred ca s-a produs evenimentul.

Mistic girl, sa-ti traiasca bebeul si sa fiti sanatosi amandoi!

Eliza, foarte bine ai facut , ca pana la urma daca nu e lapte suficient , alaptatul devine un chin. Eu de azi am reluat alaptarea, dar ii dau completare in continuare , ca nu am de gand, si mai ales nu-mi permite situatia cu 2 copii sa stau cu Mihnea toata ziua la san . Azi o sa fac un experiment sa-i dau numai san pana la pranz, asta ca sa vad cat de des ma solicita, apoi voi proceda exact ca tine.

Jasmine, noi facem baie cu apa de la chiuveta, numai pe fata am un ibricel cu apa fiarta si racita, dar nu intotdeauna. Mi se pare chinuitor sa stai cu 1000 ulcele in fiecare seara, mai ales ca o am si pe Bianca de imbaiat, si nu stiu cand le-as mai face pe toate.Nici Biancai nu i-am fiert apa de baie si n-a avut nimic.

Laptele praf il fac cu apa plata fiarta, la noi , fiind blocul mai vechi , apa de la chiuveta nu e tocmai in regula mereu.

Roxana

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

Miche felicitari ptr. Darius; sa fie un bebe cuminte, somnoros si mancacios, iar tie refacere rapida; cate ore a durat travaliul sper ca a nascut normal, nu

roxana

ROXANA sigur a nascut normal ca la cezariana nu se da scor 10.

Felicitari Roxi, si nastere usoara maine...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Miche, Mistigirl felicitari, refacere usoara si bb sanatosi, cuminti si mincaciosi.

Miche pina la urma te-ai tinut scai de Gindacica, bravo voua.

Ionela, nastere usoara, Dumnezeu le aranjeaza pe toate cum e mai bine. Sa ne dai de veste cind sa va intimpla evenimentul.

Bobita, 35 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput