Mamici noiembrie - decembrie 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
FELIS spune:
Tocmai am adus acasa patutul si un sac de hainutze...
(le-am imprumutat)
Tati a inceput sa realizeze putin vazand hainutzele cat de micutze sunt... si era cam emotzionat...
Sambata vreau sa le spal si luni, marti, sa le calc...
Fetele... am si eu o intrebare... Am facut in luna a 6-a analiza la Institutul de Hematologie pt incompatibilitate de grupa... (eu OI si sotul AII)... Rezultatul: nu exista anticorpi pt AII... Trebuia sa revin in luna a 8-a pt a reface analiza... numai ca am tot amanat si m-am trezit in luna a 9-a si nu am mai facut-o... Credeti cumva ca se intampla ceva daca nu am refacut analiza in luna a 8-a? ...
Oare chiar e posibil sa fi aparut intre timp?... E grav daca n-am refacut-o?...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
andreap spune:
Buna seara(desi ptr.unii nu e prea buna)....Fata mea ce acuminte mi-a pus azi rabdarea la incercare:de la 15.30 si pana la18.45 nu a inchis un ochi,indiferent ce-am facut-tzitzica, leganat in cosulet/brate.Apoi a adormit pana la 19.15 cand am decis sa incerc cu baita.As!A urlat non-stop(nu de colici,ca nu se chirceste,de somn)dupa care a supt 10 minute si tot leganata a adormit acum de 10 minute.Ce ma fac?
Moss, cum reusesti sa-i faci program?A mea se trezeste noaptea cam la 2-3 ore sa pape.Si lapte am, ca tasneste ca la fantana arteziana!
Jasmine, in carte asa scrie,cu apa fiarta si racita!Dar e un chin!Mie in maternitate mi-au spus cu apa de la chiuveta si asa fac.Prietenele mele cu BBici marisori, una a folosit apa fiarta, alta de la chiuveta si crede-ma amandoi sunt sanatosi.Asa ca, vezi si tu cum faci
Miche, hai curaj ca nasti tu!Acum te dai batuta pe ultima suta de metri?
Mistic girl, bafta si refacere rapida!
Eu fug acum, sunt franta,incerc sa atipesc si eu langa BBlusa, poate vrea sa doarma macar 2 ore.....Ce vremuri cand era in burtica....Dar merita efortul, e un ingeras.Si apoi in cresterea unui copil primii 50 de ani sunt grei
.
O seara buna si somn usor(celor care pot)
Andreea si BBlusa atomica Maria
Cecilia C spune:
GANDACELU'felicitari si bravo tie ca ai scapat asa de repede si usor!!!!!!
Sa aveti parte de un bebe sanatos, mancacios si somnoros si sa va aduca numai bucurii.
Multa sanatate la amandoi si refacere rapida pentru tine.
Asteptam povestea ta cu mare nerabdare.
Abia astept sa ne vina randul si noua, decembristelor.
Cici si Alexia din burtica
sapt 38-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos
onitza spune:
FETELE, M-A ANUNTAT MICHE, LA ORA 8.48, CA I S-A RUPT APAAAAA!!!!
Atat a apucat sa-mi zica, mi-a spus sa va transmit si voua, si a plecat repede la spital!!!!!!!
HAI MICHE, BAFTA....SA NASTI USOR!!!!! TE PUPAM!!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
onitza spune:
FELIS, nu se intampla nimic, stai linistita...nici eu nu aveam de gand sa o fac, dar mi-a fost rusine de doc, si am facut-o...din cate am mai auzit si eu nu e nici o chestie grava , nu te stresa si hai mai bine sa facem si noi galerie fetelor noiembriste, sa nasca, sa inceapa si lista noastra, nu? ![]()
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
anne-marry spune:
bafta miche tinem pumniiiiiiiii

natere usoaraaaaaaaa
anne-marry
37 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
fulguletz spune:
onitza are dreptate..
tre sa facem galerie la ultimele noiembriste ...
hai fetelor, maine e luna plina...incepe cursa ...asteptam bebici multi si sanatosi si pufosi ...

Michelina, tinem pumnii!
inca
cu
David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze
FELIS spune:
MICHE... nastere usoara... 

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
monica-elizabet spune:
mochelina...URA !!! ITI UREZ NASTERE USOARA...TE ASTEPTAM CU VESTI...ai vazut ca a fost 25 cum am zis eu?
monica
camys_2000 spune:
Felicitari gandacico, sa fiti sanatosi si cumintzi si mancaciosi!!! Multa sanatate!!
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000