mamici de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Katya spune:
Draga Anis,mersi de primire,iti dau UM-ul meu:23 oct,dar DPN-ul nu stiu,cred ca in primele zile din august,nu ma pot gindi la asta,sint destul de agitata,si eu ma trezesc devreme,cred ca si insomniile sint normale in sarcina,ca si somnul profund.Eu ma las in grija lui Dumnezeu si ma linistesc instantaneu cind spun Rugaciunea inimii,spune-o si tu tot timpul si mai ales cind ai insomnii,sint sigura ca o stii,dar totusi ti-o scriu si o scriu pt toate fetele,de asemenea,fiindca toate cred ca simtim starea de gratie pe care Dumnezeu ne-a dat-o,putem face orice cu mintea sau cu miinile,dar Viata nu putem sa facem,numai Dumnezeu ne-o da,asa ca:
"Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ma pe mine pacatoasa(numele)!Amin."
Numai bine tuturor si Doamne ajuta!
pisi_ella spune:
Bine ati venit, fetelor, Katya si Monicutz!
Anis....UM a mea afost pe 27 sept!!!!
Insa am ramas cam pe 27 octombrie!!
Adica la o luna dupa, adica exact cand ar fi trebuit sa-mi vina ciclu'!!! Sunt o dereglata, sa stiti!!! Atunci am rams, sigur, pt ca numai atunci am facut-o fara protectie!! Si culmea e ca aveam ciclu cat de cat regulat!! Asta e!! Am pus-o pe baza sperieturii de la cutremur
, ca cica poti avea ovulatie de la o sperietura mare!!!!!! Alta explicatie nu am gasit!!
Si a propos de somn....Tu ai insomnii?? Eu mooor de somn, si asa as dormi, daca m-ar lasa Emma!!!!
Care Emma e cam certata cu somnu', mai ales dupa-amiaza...Se mai scoala si noaptea, ii cresc niste masele si caninii, iti dai seama, eu sunt zombie!!!
Raducu, de ce sa nu faci
???
nu afecteaza sarcina, chiar e muuult mai placut in sarcina!! ....![]()
(Bine, sunt situatii de sarcini cu probleme, cand medicul iti interzice, da' nu e cazul nostru!!!
) Eu stiu de la prima sarcina...mamaaa, ce chef aveam, mai ales dupa ce au trecut greturile
... Numai in ultima luna de sarcina e bine sa intrerupi
De fapt, mie dr imi spusese ca pot face
pana in ultimele 2 saptamani, mai cu blandete
...da' cui ii mai ardea??
Asa ca....profita acum, din plin!!!![]()
Si sa stii ca te inteleg, a propos de timp...Si eu mai am o piticutza de 1 an jumate
Nu eram acum pregatita pentru al doilea piticutz, cred ca o sa fie vai de mine!!!
Da' lasa....sanatate sa fie!!
Monica -Elena, lamureste-ma si pe mine, te rog....valorile hormonului Beta-hcg sunt de la data conceptiei sau se calculeaza de la UM??? Ca am facut si eu testu' asta si mi-au iesit tot asa, cam 20.000...da' e cam mult ca sa fie de la data conceptiei!! Ca aveam cam 4 sapt de la conceptie! Si de la ultima menstruatie.....8 si ceva!!!!
Ca doar va spusei ce mi se intampla!!
Ok, miercuri ma duc si eu la echo, sper sa aflu IN SFARSIT ceva sigur despre sarcina asta!!!
Va pupam,
_Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro
anis spune:
Completat listutza.
Pisi-ella,valorile beta HCG pot fi calculate ata de la data UM,cat si a conceptiei,uite un link aici: http://www.mommyguide.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=67&topic=19
In ceea ce priveste
sarcina fiind obtinuta prin FIv ,iar in spate sunt niste ani de asteptare....nu prea imi vine sa ma supun unui stres,fiind sarcina si micutza..etcsi al meu sot a devenit f protector...ca daca se intampla ceva..dar cred ca mai incolo dupa ce mai trec saptamanile rezolvam noi..........dar pana atunci gasim noi si alte metode cumva ![]()

AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monu spune:
Felicitari Anis pentru bb! sa iti dea dzeu sarcina usoara si bb sanatosi!
monu si bebelina de 13-14 sapt.
corbioana spune:
Buna dimineata tuturor! Si sper ca ti fost cumintele si v-ati lustruit ghetutele so Mos Neculai v-a adus daruri in ele! ;) 
Sper sa ne aduca la toate multa sanatate si bb frumosi si mai alesi sanatosi! 
Sarcina usoara la toate!
Pupici,
Ioana
P.S. problema activitatii sexuale o pusesem si eu cu cea timp in urma dar nu prea am inregistrat reactii si ma bucur ca mai sunt printre voi care ati redeschis subiectul.
Nici eu nu am fost foarte "activa" ca sa zic asa de teama, de greturi, de dureri de burta sau indispozitie, mai rarut e adevarat dar nici deloc. Cu grija dar exista. ![]()
Irda spune:
Buna dimineata burtici!
Mai primiti o gravidutza mica (si la propriu si la figurat
?
Am avut U.M. pe 8 nov. si ieri trebuiau sa vina uratii....n-au venit...bravo lor.....!
In schimb am 4 teste Barza slab pozitive pentru mine..dar CLAR POZITIVE PENTRU TOTI CEILALTI, si un test, facut acum vreo ora foooartee clar POZITIV!!!
Se pare ca voi fi mamica de 14 august, daca-mi ajuta Dumnezeu sa duc sarcina cu bine!
Un cadou mai frumos nici ca puteam primi de ziua numelui (Nicoleta) de la Mos Nicolae!!
Pupici burticilor si abia astept sa vorbim de piticii nostri!
Irda
roxit spune:
Buna dimineata burtici!
Anis si Raducu dar si pt cele care sunt in aceeasi perioada cu mine : au inceput sa ma doara sanii si eu am insomnii dar sunt constienta ca trebuie sa mananc si zilnic mananc iaurt si fructe si altceva normal. Iau acid folic , asperten, magne B6 si utrogestan 3/ zi . De cand am inceput sa iau utrogestan am niste scurgeri albicioase si f "groase" nu sunt fluide , gelatinoase ca pastilele , cred ca este ceva normal. Pe 19 ma duc la dr Tutunaru la eco . Mai sunt normale durerile f usoare, scurte ca intensitate si rare de 3 -4 ori / zi chiar daca iau utrogestan?
Sper sa ne auzim toate si peste 2 luni , sa trecem cu bine in trim. II.
Pupici
Roxi
Monica-Elena spune:
Roxit de ce iei asperten? Ptr ce este?
La multi ani tuturor mamicilor de la aceasta sectiune care isi sarbatoresc astazi ziua de nume.
Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.
laura-s spune:
Bine v-am regasit si bun venit noilor burtici:Letitia, Moni, Katya si Inda.
Pentru fetele din strainatate care nu au fostla dr, eu va sfatuiesc sa luati acid folic o tableta/zi,la fel si cele care nu au inca confirmarea dr la eco; sa stiti ca acidul folic e foarte important inprevenirea malformatiilor.
in legatura cu starea de greata si eu o am, dar parca s-a mai domolit, dureri de burta nu mai am deloc si nici chef de
nu am,dar pofta vine mancand, asa ca ......
Hai sa mai dezbatem un subiect arzator: tigarile, voi le-ati lasat de tot??????????
Eu fumam 25-30/zi deci un pachet jumate si acum le-am redus la 3,4,5 sau max 6/zi! Nu ma pot lasa de tot. Am o prietena psiholog care mi-a spus sa nu le las din prima ca stresez sarcina.....
Voi ce faceti?
Asteptraspuns de la voi si va pupacesc burticile
Laura
roxit spune:
Aspertenul este un fel de aspirina de 75 mmg si este recomandat de dr. Stranut zilnic, din cauza asta.
Pupici
Roxi