mamici de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

buna dimineata!

si eu vreau sa ma alatur fetelor care se roaga la 12!!! unde gasesc rugaciunea??
Anis sa stii ca nici eu nu prea reusesc sa mananc...chiar am slabit vreo 2-3 kg...nu am pofta de nimic...orice vad de mancare imi produce greata.

8 saptamani

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

GEANIANA...RUGACIUNEA E CARE VREI TU...DAR TREBUIE SA O spunem la ora 12..

CU MANCATUL CE SA ZIC, ma chinui sa inghit ceva...dr ce ti-a zis tie?

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

dr mi-a spus ca daca nu sunt cuminte si nu vreau sa pap ma pune la perfuzii...dar nu cred ca e cazul...Doamne fereste-ne!

8 saptamani

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

iti multumesc mult monica pentru raspuns si voua geanina si mamicii lui giulia. acum mi-e rau dar trebuie sa ma mobilizez sa ies din casa sa vorbesc cu sora mea de problema asta, sa vedem la ce medic ma voi duce de acum incolo. va tin la curent.va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fetelor, va multumim din suflet ca ati fost alaturi de noi la ora 12. Sa va dea Dumnezeu sanatate si BB-i sanatosi si frumosi ca ingerasii!!!
Aaaaaaaaa, si sa aveti grija de bulticutze!

ANIS, ESTI O MINUNE!!!

pupi

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut la toata lumea!

Va rog sa ma treceti si pe mine la mamicile de iulie. Um 8 oct si DPN 15 iulie.
V-am descoperit de putin timp printr-o prietena de-a mea. E asa de bine sa citesti un forum ca sta sa vezi ca nu e nimic anormal in ce ti se intampla, ca ti-e rau...somn...dar toate pentru o mica minune.
Mie personal imi face foarte bine sa va citesc pentru ca eu n-am ajuns nici la doctor desi sunt in 9 saptamani deja. Sunt frustrata ca n-am reusit sa ajung desi am incercat. Aici (Toronto) e un sistem de te scoate din minti cateodata. Sau poate n-am ajuns eu la cine trebuie. Medicul de familie m-a recomandat la un obstetrician care mi-a facut programare abia pe 16 decembrie...adica o sa fiu deja intrata in 11 saptamani. Mi se pare tarziu. Daca mai e cineva pe aici...poate imi spuneti si mie daca vi s-a intamplat la fel.

Multumesc si sarcini usore la toate buticile :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Si eu salut pe toate fetele si,Monicutz,ce sa zic,si eu sint aproape in aceeasi situatie ca tine,adica inca n-am ajuns la medic.Eu sint din Montreal,am 6 sapt si abia am facut rost de o trimitere de la un generalist de la CLSC,fiindca nici medic de familie n-am inca,asa ca numai sapt viitoare o sa-mi fac un rendez-vous si cine stie cind ma programeaza...Sper sa fie totul bine.As vrea acum sa fiu in Ro si sa ma duc oriunde,la orice medic,numai sa-mi confirme cineva ca totul e bine.

Sarcini usoare si numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

BINE ATI VENIT Monicutz si Katya...se pare ca ne innmultim...ce bine!!!

Eu in afara ca nu am pofta de mancare , sufar si de insomnii, adorm pe la 1-2noaptea, si ma trezesc la 6dimineata , desi raman in pat...ma foiesc ingrozitor..nu stiu ce sa mai fac!? In fine la mine noaptea e problematica din cauza efectelor hiperstimularii...dar suport orice, bebe sa fie sanatos si sa creasca in burtica la mami.

va pupic

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

'neata!
imi pare rau ca nu am mai trecut pe la voi de ceva timp dar cand mai ai inca un piticut de care trebuie sa te ocupi(Raducu) nu mai reusesti sa mai ai timp de tine si nici sa te mai gandesti la al doilea.
Acum am scapat umpic si simt aici cu voi acelasi sentiment frumos si matern de a fi mamica.
In general ma simt bine, mananc foarte, foarte multe fructe, iau acid folic din proprie initiativa si niste magneziu.
Nu am ajuns inca la doctor, sper sa obtin o programare pe 23 cand ajung in tara.
Datele pentru listuta sunt: UM-30.10.2004 si DNP:06.08.2005

Voi ce mai faceti?

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

...am uitat sa va mai intreb daca mai faceti caci al meu barbatel tocmai acum i s-a accentuat apetitul si ma tem sa nu afecteze cumva.

Bun venit celorlalte burtici
si sa ne dea Dumnezeu sarcina usoare la toate!!!

Va pupic,

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput