Sfaturi pentru aspirante...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si chiar daca stii ca e perioada buna,nu trebuie sa ai in cap ideea "vreau sa raman gravida,vreau sa raman gravida".Fa dragoste cu sotul tau fara sa ai un scop anume.Nu ma impusca,stiu ca asta e foarte greu,aproape imposibil.Si mie mi se spunea la fel si evident ca nu reuseam.Am facut investigatii si tratamente timp de un an si jumatate.Imi cam pierdusem speranta,obosisem,incepusem sa ma gandesc serios la adoptie.Asa s-a facut ca la un moment dat n-am mai sperat asa de tare,n-am mai "prestat" cu gandul ca "oare de data asta?Da Doamne sa fie de data asta".De obicei urmaream ovulatia la eco si prestam ca la carte.In luna aia am prestat o singura data in perioada fertila,fara sa sper nimic.Cand am vazut ca imi intarzie ciclul,nici nu m-am gandit ca s-a intamplat ceva.Abia dupa 7 zile de intarziere am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv.Am ramas cu gura cascata (la propriu),nu mai puteam sa scot o vorba,nu mai puteam nici sa ies din baie cu betisorul ala sa-l arat mandra sotului meu.

Asa ca,desi stiu ca ai mai auzit asta de 100 de ori : RELAXEAZA-TE,vezi-ti de viata si o sa vina minunea cea mare si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Lali, cred ca chiar am priceput. Voi incerca sa aplic metoda. da, ai dreptate.

Mergi la inceput

Fetelor, m-am dumirit cum e cu stresul. Sper sa pot aplica. Oricum, o sa incerc. Pana acum credeam ca asta inseamna imposibilul: sa uit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, unele au ramas insarcinate zicand: nu vreau sa raman gravida! nu vreau sa raman gravida!

poate merge!

ps: sincer acuma, la primul copil - pe care l-am dorit f tare - vazand ca nu raman si nu raman, am ajuns sa merg la o manastire unde era o icoana facatoare de minuni... a doua zi am ramas insarcinata

la al doilea a fost varianta pe care v-am povestit-o cu "nu vreau sa raman...!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Draga Tonnia trebuie doar sa nu disperi...atata tot..Eu pana la 30 ani n-am ramas niciodata gravida. La 30 ani cand am aflat ca sunt insarcinata, m-am bucurat,dar din cauza unor medici imbecili a trebuit sa fac intrerupere de sarcina la aproape 3 luni...dupa care am ramas din nou..dupa aproape un an si jumatate..cand m-am bucurat la maxim,insa bucuria mi-a fost curmata de un avort spontan la 8 saptamani...A treia oara am ramas exact dupa 11 luni,adica anul acesta in luna mai si iata ca desi eram disperata, mai am putin si aduc pe lume o minunata si sanatoasa printesa...
La intrebarea mea :de ce raman atat de greu mi s-a explicat ca la mine ovulatia nu se produce chiar in fiecare luna si mai ales nu se produce la 14 zile de la ciclu.. De ex, primele doua dati am ramas insarcinata in primele 5 zile de la venirea ciclului...Iar acum,a treia oara, dupa DNP, am ramas la 7-8 zile de la ciclu...
Este drept ca ma resemnasem si ajunsesem sa disper cand vedeam ca-mi vine din nou ciclul...Plangeam de ciuda ca nu sunt gravida "nici luna asta"...Dar pana la urma mi-am zis ca daca Dzeu vrea sa-mi dea copii,mi-i va da atunci cand trebuie...Si dupa ce m-am consolat..si nu m-am mai agitat, bebe a venit...

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Hai sa va fac sa radeti un pic. Sotul meu zice ca felinele ca sa stimuleze ovulatia partenerei le musca de ceafa. El este leu (zodie) si si-a pus in aplicare principul! Eu credeam ca glumeste, dar el era serios... Si-am ramas insarcinata prima oara in doua luni si a doua oara in trei luni de cand ne hotarasem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by Tonnia

Eu, chiar daca mi-as spune ca luna asta nu ma intereseaza, tot as sti care e perioada buna, cand am ovulatie. Mi-ar trebui o lobotomie sa fac abstractie total.

lina si ai aflat? O sa fie baiat?

Antonia

Nu, Antonia, nu am aflat. Vom afla la nastere, asa cum am aflat si de Alina. Nu vrem sa stim dinainte.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Si la mine a fost haioasa intamplarea...
Eu sunt mai "baba" adica am 35 de ani si abia anul trecut am luat in serios conceperea unui bebel desi imi doream de mult, dar..." nu anul asta ca e nunta", "nu anul asta ca uite ce servici bun am", "nu anul asta ca..." si uite asa am ajuns anul trecut sa intru intr-o serie de investigatii clinice la care toate rezultatele erau super ok!!! Si atunci de ce intarzia minunea? Habar nu am... Eram stresata rau...daca sotul intarzia acasa in perioada optima, sunam dupa el si-l chemam acasa "ca avem treaba"!!!! Nu s-a intamplat nimic...

la fel ca si celelalte fete exact in luna in care ma resemnasem ca n-o sa pot avea copii pe cale naturala si incepusem sa caut clinicile de inseminare in vitro....s-a intamplat!!!!Deci tot capul bate-l vina a fost vinovat!!!!

Relax am do it!!!!!

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Tonnia

Eu, chiar daca mi-as spune ca luna asta nu ma intereseaza, tot as sti care e perioada buna, cand am ovulatie. Mi-ar trebui o lobotomie sa fac abstractie total.

corect
Dupa atata timp ma simt asa de "in tune" cu corpul meu ca si sa vreau sa fac abstractie nu pot.

Oana_B

Mergi la inceput

Sunteti haioase rau de tot. Am ras 10 minute. Cornelia, ma recunosc in ce povestesti tu (chestia cu "avem treaba"). Noroc ca amandoi avem un simt al umorului incredibil, ca altfel o luam demult razna.

Acum realizez cat de aiurea am facut sa para totul.

Mergi la inceput